Šotek Posted December 13, 2015 Share Posted December 13, 2015 Tak po dlouhý době jsem zase něco vytvořil, tentokrát to ale není pro mě, ale švárovi k vánocům, má Stuga nejradší, model bude ještě vsazen do diorámy, ale vzhledem k tomu, že jsem jí nikdy nedělal, tak jsem zvědavej na výsledek. Ale svrbí mě myšlenka, že model nedám z ruky ( smaozřejmě že dám :) člověk jak zjistí kolik nervů a času ho to stojí, tak mu to je pak líto dát někomu jinýmu :) A ještě tomu nepřidá to, že do sbírky budu muset Stuga postavit ještě jednou... No aspoň vím, že příště takovou blbost neudělám. Zatím jenom na rychlo mobilem a už doladit jenom pár drobností a opravit nějaké chybu, ale jinak na 99% hotov... Jinak stavebnice je to 1:35 Tamiya a úplně super kvalita, v ten samý okamžik jsem koupil ještě Stuga pro sebe od Dragona a taky super, ale zbytečně složitý a hodně díly. V tomhle jsem se ubezpečil, že Tamka nejlepší poměr výkon/cena http://www.modelartikl.cz/produkt/881-sturmgeschutz-iii-ausfg-001-35197/?kategorie=10 Miruno, danny1691, Georg_CZ and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanes1954 Posted December 14, 2015 Share Posted December 14, 2015 Perfektní práce!!!!!!!! Šotek 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Šotek Posted December 22, 2015 Author Share Posted December 22, 2015 Tak hotov, moje první dioráma... Škoda že půjde z ruky :) Ještě kolem toho budu lítat a retušovat nedodělky... Il mio nome è Nessuno, Miruno, Lynx_cz and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts