Šotek Posted December 13, 2015 Posted December 13, 2015 Tak po dlouhý době jsem zase něco vytvořil, tentokrát to ale není pro mě, ale švárovi k vánocům, má Stuga nejradší, model bude ještě vsazen do diorámy, ale vzhledem k tomu, že jsem jí nikdy nedělal, tak jsem zvědavej na výsledek. Ale svrbí mě myšlenka, že model nedám z ruky ( smaozřejmě že dám :) člověk jak zjistí kolik nervů a času ho to stojí, tak mu to je pak líto dát někomu jinýmu :) A ještě tomu nepřidá to, že do sbírky budu muset Stuga postavit ještě jednou... No aspoň vím, že příště takovou blbost neudělám. Zatím jenom na rychlo mobilem a už doladit jenom pár drobností a opravit nějaké chybu, ale jinak na 99% hotov... Jinak stavebnice je to 1:35 Tamiya a úplně super kvalita, v ten samý okamžik jsem koupil ještě Stuga pro sebe od Dragona a taky super, ale zbytečně složitý a hodně díly. V tomhle jsem se ubezpečil, že Tamka nejlepší poměr výkon/cena http://www.modelartikl.cz/produkt/881-sturmgeschutz-iii-ausfg-001-35197/?kategorie=10 strakapoud, Georg_CZ, Miruno and 2 others 5 Quote
Šotek Posted December 22, 2015 Author Posted December 22, 2015 Tak hotov, moje první dioráma... Škoda že půjde z ruky :) Ještě kolem toho budu lítat a retušovat nedodělky... Miruno, Il mio nome è Nessuno, Lynx_cz and 1 other 4 Quote
Recommended Posts