Přejít na obsah

Atlanta vs. Atago


Tusculanus

Recommended Posts

Záleží na tom,co chceš v týmu dělat.Pokud hodláš podporovat své kolegy,expit USA velitele a ničit DD tak Atlanta.Hledáš-li akčněší bitvy made in Japan cruiser a skilování Japonského kapitána tak Atago.Oba mají něco do sebe.

Ono je vydělávat a "vydělávat".V první řadě ti to musí sednout (do tvého herního stylu) a bavit.Do ničeho se nenuť a nikdy nekupuj  jen kvůli výdělku...Loď,která tě nebaví nebo ti nesedne ti nebude vydělávat tolik,jako když se při jejím hraní budeš cítit v poho a vědět co s ní.Uvažuj a zhodnoť svůj herní styl.Každý ho máme jiný a co sedne většině nemusí být nutně vhodné pro tebe. Shlédni videa na youtube.S těmito loděmi jich tam není málo a umožní ti přibližně vidět jak jak se co dá hrát,pomůže ti to se rozhodnout co je pro tebe vhodnější.

 

Good luck and fair seas .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzal bych určitě Atago, ta loď dostala celkem citelný buff na pohyblivost a otáčí se skoro jako torpédoborec. Jejich 10 děl ráže 203 mm dokážou udělat pěknou paseku a jdou dobře používat i AP střely proti křižníkům. U Atlanty, která má jen 127 mm děla to bude horší, tam to bude jen na HE. Sice střílí jak kulomet, takže je to těžký He spammer. Atago je taky velmi univerzální loď, rychlá, pohyblivá, se silnou výzbrojí a vynikajícími torpédy, kdežto Atlanta je spíše ničitel torpédoborců a nebo AA support bitevek, asi to bude chtít specifický způsob hraní. Obě lodě mají hodně špatný pancíř. (Atago je citlivá na citadely, takže to chce nejezdit bokem a hodně manévrovat, pak je to v pohodě). Jsou to hodně odlišné lodě, proto si vyber podle způsobu hraní, který tě bude více bavit a nebo si vyber třeba podle vzhledu či ceny.  :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...