Přejít na obsah

AW - pochlubte se výsledky


waisik

Recommended Posts

fíha, jak tohle zvládáš? Já po každý ráně musím se stodevinou zdrhat jako králík. Asi nejvíc jsem dal tohle, protože nepřítel úplně ignoroval moji střelbu

 

Sám nevim. Jejich arty mě celou dobu counterovala, ale byl to lamák, tak sám nakonec nastřílel 700dmg, když ho to přestalo bavit. I to našemu týmu pomohlo, protože je neřezal a stejně prohra. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc pěkný. Taky zkouším přesuny s arty po mapě když to někde hoří, ale enemácký LT mají na věc stále stejný názor- search and destroy.

 

K přesunům na mapě- arta je pomalá, musí hledat místa aby měla volné pole a strašně rychle mizejí cíle. Jako čumím kolik dokážeš nasekat. 

 

Abych to uvedl na pravou míru jezdím pouze M109

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všímají, ale tady jich moc neměli a stojim vždycky tak, aby na mě nemohli. Jasně, 3x z 10 her si pro mě přijedou do 2 minut a konečná, ale když se přesunuješ po křídle, který má navrch, nemělo by se ti to stát. Většina pitomců stojí na místě celou hru, nehledě na to, že už je křídlo prolomený a oni jsou na ráně. Musíš se prostě přesunovat včas, respektive průběžně. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najížděli jak na porážku a bylo jim jedno, že je řežu  :-D 18 přímejch zásahů z 19 střel. Tady je krásně vidět vliv arty na hru, 13.000 dmg ve dvou lidech a to za 6 minut. Tanky držely pozice, nebyly na dostřel jejich arty a my krásně viděli. A teď můžu jít klidně spát... 

 

10JWpc.png

 

2jsFbF.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Krásný, ať se ti dál daří.

 

Ovšem to není vliv arty na hru, ale jak u toho myslí hráči. Pokud se jejich arty nebyla schopna přemístit do výhodnější pozice- chyba  hráče. Pokud jejich tanky ignorují varování- opět chyba hráče. 

 

Právě takové tupé stádo chytám já a už mi to stačilo totálně znechutit hru. Takže se opět plně věnuji Deus Ex HR a jsem tou krásou unešen. Stejně jako předchozím, tedy vlastně prvním dílem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 3 weeks later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...