Přejít na obsah

WOWs: KM Dresden - II. Tier


Aaron Goldstein

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Jo hlavně že měli keců o tom jak sice budou němci udělovat menší DM ale vyváží se to delším dostřelem. . . . Těšil jsem se na národ mých předků a dělal si plány jak budu brázdit moře pod německou vlajkou,včerejší dvě bitvy s Hermelínem mi naprosto stačily.Pouhý kompars s nemožností nějak výrazněji zasáhnout do dění. Kdyby to aspoň hráče rovnoměrně rozdělilo do obou týmů,i o tomhle tlachali už před jakou dobou,že to ošéfujou.Včera to tak vůbec nevypadalo.

Mno nic, nebudu z toho dělat brečkárnu.Já to prdím a vám ať se daří.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

mě se s tou lodí hrálo super . 2 bitvy a III. tier byl v přístavu, ale nechal jsem si jí . Salva z šesti děl každé 4 vteřiny je zabijácký . První bitvu jsem měl 110 zásahů / 8 požárů / 2 zničené lodě .

Dostřel mi přijde, že je dostatečný (ale nevím kolik mají ostatní II. tiery ) , protože jsem střílel na max. dostřel (9,1km) a enemáci po mě nestříleli .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když zrovna tohle mě na hře nebaví - klikat jak o život na úkor taktiky. To už mohu rovnou střílet slepice :no:

Tak zase je lepší klikat jak o život, než klinout 2x za minutu ;-) . A na úkor taktiky to není . Vždy se snažím držet druhou linii a nepřibližovat se víc než na dostřel . Jakmile přestanu dávat pozor a jsem moc blízko, tak kaput, protože lodě typu St. Louis mě roztřílí během pár salv.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jo, proč ne, určitě se najde zástup hráčů, kteří nedají dopustit na Cleveland nebo St.Louis a mají s nimi skvělé výsledky ;-)  ... každý ať si hraje, co mu vyhovuje - mě tohle teda ne, stejně tak jako druhý extrém s BB. Vyhovují mi japonské křižníky (Tenryu, Kuma), případně Murmansk (Omaha), ty umějí od každého něco a jsou tím pádem dosti univerzální. Ve hře si pak připadám užitečnější, když se mohu včas přesunout a třeba dát kritické poškození torpédovým útokem nějaké bitevce, co tlačí útok po druhém křídle, nebo pomoci CV s dotírajícím torpédoborcem, či resetovat náš cap. Bez torpéd, s minimálním dostřelem a bez rychlosti si připadám jak kdybych vyběhl nahý do kaktusového pole ... a

:good: souhlas . Na japonské křižníky si rozjedu . Docela mě štvou když hraju proti nim - rychlé, velký dostřel, torpéda na všech tierech . 

 

BTW: sry za OT , příští příspěvek už bude v denním hlášení

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...