Přejít na obsah

WOWs: KM Hermelin - I. Tier


Aaron Goldstein

Recommended Posts

  • 3 weeks later...

Nepsalo se náhodou,že má mít dostřel 10.8 km ? Těch 7,8 je proklatě málo,tam to nezachrání ani kapitán.Si ho z Erii na 11 kiláků můžeš krásně povodit a on jenom smutně kouká.Chtěl by střílet,ale nemůže.Ono němci celkově,včetně 4 budou otloukánci bez dostřelu.Konig je už lepší.Jsou zralí na menší buff.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad by jsme nechtěli aby v ruské hře bylo něco německého nějak na výši . :-) Přestal jsem hrát před . . .mno ,teď jen hádám ale možná už dva měsíce to budou. A čekal jsem na německé lodičky, když to tak po Netu čtu tak ani nějak nemám chuť to zapnout.

Ale asi to jdu zapnout,buď budu příjemně překvapený že mě to zas baví a nebo si utvrdím že ta pauza může pokračovat. Kdyby se mi s němcema hrálo aspoň jako s Kumou a Tenryu (ne že bych byl nějakej killer ) tak by to úplně stačilo.

 

Edit : Hm, tak dobrý, dostal jsem tým plnej Hermelínů proti týmu plnýho Dresdenů.Taky to tak vypadalo. My koukali ,oni stříleli.Když jsem odešel z bitvy tak u nás půlka týmu mrtvá,oni beze ztráty. Dobrý, jdu dál prohánět Kenwortha do ETS 2

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nemci su katastrofa, tier1 je fajn, pokial teda strielas s AP, tier 2,3, a 4 su totalna strata casu a nervov ( permanentne znicene kormidlo abo motor, v priemere 3x na bitku)...kedze garantovane si vzdy v +1 abo +2 a aj ak nie stale naprt, no a co sa tyka tier V konigsberga tak to bol od WG cisty podvod t.jest lodicku ktoru som si mal moznost odskusat bola uplne ina nez je ta co mam teraz... pokial som s konigom daval na bitku cca 50-70k dmg pri cca 100-150 zasahoch a cca dal 5-8 x ohen, tak teraz davam pri rovnakom pocte zasahov sotva 20-30k dmg  a dam tak 1 mozno 2x ohen za bitku, cize but to este nerfli pred uvedenim abo podfuk z dvoma roznima lodickama neh spravia chut a potom realita uplne inde... o a samozrejme existuje len jedna moznost poskodenia ktoru dostanes od AP nabojov..citadela... je to jednoducho katastrofa.. ze budes na salvo 5-6 zasahov do wyomingu davat za 300 dmg ( celkovo) je uplne normalka ( a hovorim o zasahoch do nadstavby nie trupu)

 

no cakal som na nackov a stoja za lejno..tak dam wg hram zas pokoj ..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 10 months later...

Update zari 2016

 

Po par predelavkach po releasu celkem sikovna lod. Na T1 jsou rozdily obecne male, to se rozumi, ale Hermelin je sikula. Je svizny, tusim rychlejsi je jen Orlan, takze jakmile vas nekdo tlaci, otocit a slapnout na to :) Dela ok, subjektivne mam pocit, ze se do nej diky vyssi nastavbe lepe trefuje, pokud ho mam v merku. A to i celne, takze na takove manevry prilis nespolehat. Drzet se rychlosti a chytre manevrovat!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...