Přejít na obsah

American Truck Simulator


Lynx_cz

Recommended Posts

Česká vývojářská společnost SCS Software, která má na svědomí populární sérii kamionových simulátorů Euro Truck Simulator, v průběhu Gamescomu oznámila novou hru. Opět se bude jednat o simulátor kamionů, v něm se ale tentokrát projedeme po Spojených státech amerických.

 

Hra s názvem American Truck Simulator bude kromě mnoha známých amerických měst a jejich dominant obsahovat podobnou náplň, jako Euro Truck Simulator. V základu tedy půjde o to převážet zboží z bodu A do bodu B a to ve velmi věrných vozech.

 

K příležitosti oznámení nové hry SCS Software uveřejnil také úvodní trailer. V něm je k vidění několik typických amerických míst a památek včetně sanfranciského mostu Golden Gate, nebo blikajícího Las Vegas. 

Kolik zajímavých měst a památek ve hře nakonec najdeme, zatím známo není. Všechna zajímavá místa ve hře bychom si však měla užít i za použití virtuální reality. 

Uveřejněné nebylo ani datum vydání hry. Doufejme, že se to brzy změní.

 

American Truck Simulator Gamescom 2015 Trailer 
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 months later...
  • 1 month later...

Dneska dorazila krabička . :-) Tak pustit Country rádio a vyrazit . . . .jen ten čas kdyby byl :-)

 

Edit: Hm a hned mě nakrkli,pokud to chcete hrát tak je nutné mít Steam.Uspěšně jsem se mu vyhýbal, nemám rád když mě někdo nutí dělat si něco o co nestojím.Tuhle vychytávku si mohli nechat od cesty.

Edit 2: Tak to že to přišlo dnes je mi úplně k ničemu, stejně budu muset počkat do třetího .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Windows 7 - C:\Users\jméno uživatele\Documents\American Truck Simulator\mod - nakopírovat tam soubory s příponou .scs, po spuštění hry je při výběru profilu vpravo Správa modifikací, tam se zaškrtnou a je to

 

zatim sem tam dal jenom ty dva Kenworthy, ještě je tam Peterbilt, tak ho tam hodim taky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

waisik : a co to nahrazuje ? Vzhledem k tomu že ve hře je zatím jen po jednom modelu od každé ze dvou značek tak netuším. Teoreticky pokud bych je nainstaloval tak bych přišel o možnost vylepšovat svůj stávající tahač o další věci . . . .Nebo ?

Kenwortha bez čumáčku bych si nechal líbit. :-)

Škoda že to nejde naroubovat na Peterbilty ,ten mi nějak vnitřkem nesedl ,i když posunu sedačku až nadoraz dozadu tak mám hoší výhled než v Kenwortha .I z venku mi příjde ošklivější :-)

 

Co mě docela sejří jsou ty rychlostní limity ,kdeže jso učasy ETS2 kde jsem to pálil 150km/h dlouhé minuty. Na truckgame si lidi stěžovali a já se divil, stačilo projet trasu a pamatovat si kde stojí poliši a kde jsou radary a bylo to v pohodě. Dneska jsem měl smůlu na jedoucí hlídky až to nebylo hezké. Během jedné jízdy mě vyhmátli hned několikrát. Kdybych zbaběle nepoužíval v určitých intervalech rychlé uložení tak jsem byl těžce v mínusu. :-)

Od obtížnosti parkování jsem čekal víc,zatím pořád parkuju na nejvyšší obtížnost a celkem brnkačka.V namodovaném ETS jsme měl jednou parkování k obchoďáku kde to bylo takové trojité H.to byla výzva, člověk musel různě zajíždět do těch ,,ramen " aby mohl couvat do dalších a prokousat se až k rampě.ATS je proti tomu zatím školka. Ale bůh ví co příjde později.

 

Nevíte k čemu jsou dobré ty ,,ačívmenty " ? Oni se sice plní samy postupně s hraním a není to nic proti ničemu, jen nevím k čemu to je dobré. :-)

 

Nějaký ten dojem : pokud někdo není vyloženě fanda amerických trucků tak asi není moc důvod opouštět ETS .Pokud je ale má rád a chce jezdit v jejich přirozeném prostředí tak není co řešit. Není to zas bůhví jaký balík co za to chtějí a až se do toho vloží komunita jako u ETS tak to bude opravdu dobré.

 

Edit : ještě dva postřehy. AI je stále pitomé jako v ETS.Jedete v pravém pruhu a v levém vás dojede AI a protože se blíží odbočka kam ono chce tak to do vás v klidu narve.Vy zaplatíte pokutu za něco co není vaše vina  ještě máte poškozený náklad. Tomu říkám pecka vychytávka. :wallbash:

 

A co se zakázek týká : V ETS dojedete do nějakého města a klidně vezmete zakázku někam jinam.Náklad bude většinou buď v místě kde jste právě složili a nebo o pár ulic dál.V ATS znamená zakázka ze stejného města kde právě jste přejetí třeba i 50 mil do dalšího místa nakládky.Ještě se mi nestalo že bych mohl naložit tam kde jsem právě složil jako je to v ETS. :no:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

normálně se ti přidá do obchodu, nenahrazuje to žádný jiný auto. A já jich tam mam víc, ne jenom jeden od každý značky, viz screeny, Kenworth 7 vozů, Peterbilt 6 vozů i s těma přidanejma

 

Za ačívmenty nic není, je to jenom na machrování :-D

Počkej ,to jako origo máš víc tahačů než uvádí samo vývojové studio ??? Já tam mám tak jak říkají od každé značky jeden model který pak můžeš koupit v několika variantách vylepšení .Přidává se delší podovzek,varianty náhonu ,pak několik druhů nástaveb na základní kabinu ale pořád je to jeden a ten samý model . . . .Sami píšou že měl být několik modelů (starších klasik ) od každé ze dvou počátečních značek ale nemají zatím autoráky takže jen po jednom modelu.

 

Takže jak jsem si myslel,ačímenty hovadina k ničemu.

 

Teď jsem poprvé dostal zakázku která je ,,přes ulici" dotáhl jsem cisternu na pumpu a další zakázka je z rafinerky naproti.

 

Ještě jedna věc co otravuje. Přijedu do místa určení,vyberu druh parkování a přepnu si navigaci tak aby mi ukazovala případné poškození nákladu,abych nesložil s poškozením. A hra mi co chvíli přehazuje do navigace hlášku že jestli chci můžu zmáčnutím entru parkování přeskočit.Další pitomost, pokud někdo zvolí druh parkování a ještě k tomu nejobtížnější tak ho asi přeskočit chtít nebude.A když, tak si to vyvolá sám a ne že ho to bude otravovat. . . . :wallbash:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aha, tak to tam mam akorát jeden model ve více variantách plus ty módy. Stejně sem začal znova a koupim Kenwortha bez čumáku

Já si to myslel hned :-)

 

On ten origo má slušně udělaný vnitřek,toho bez čenichu jsem měl ,nebo tedy mám, v ETS a v porovnání s origo vnitřkem třeba Scanie je to graficky horší. Zatím si nechám toho původního a až budou prachy na další truck tak koupím taky bezčumáčka a toho prvního podědí zaměstnanec :-)

Ta osmistovka nevypadá zle, ale je to na tahání návěsů s těžkým nákladem. S jednoosým návěsem s hračkama nebo oblečením by to vypadalo komicky. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 weeks later...

Opět se dobře bavím....tím jak se nelíbí že voni měří, tím jak se nelíbí že voni to maj easy ten parking...jo, maj..jo, měřej...jo, jen dvě auta.. :woot: :woot:  atd... je třeba to brát jako BETU-ano...bez pardonu je to nedodělaná BETA...SCS holt potřebavalo prachy a tak to uspíšili...ale když člověk má MAPU, pořádný HD model auta a ještě k tomu policii co opravdu auto chytne a člověk vo ni neví dokud neudělá přestupek.. - pak je to teprve jííízda ... :devil: :devil: :devil:

Pár screenků kucí.. :

 

A jedno video jak cops fungujou..sirénu sem si dodělal sám ;)

https://flic.kr/p/E32Hfs

post-2198-0-33228800-1457126691_thumb.png

post-2198-0-72204000-1457126762_thumb.png

post-2198-0-82860800-1457126818_thumb.png

post-2198-0-42404000-1457126855_thumb.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Parkuju jen na nejobtížnější volbu a zatím jsem větší problém neměl . Policajty mohli trošku vylepšit že by tahač opravdu zastavili a třeba i nějakou tu animačku . Takhle to mastím a jen zahlídnu bliknout maják , zaslechnu sirénu a z konta zmizí částka za pokutu .

 

no a pokud někomu vadí rychlostní limit (po přechodu z ETS mi to chvilku vadilo a měl jsem pocit že se zbytečně vleču ), pokuty a nutnost manévrovat při odpojování návěsu tak to může povypínat. Otázkou je proč vlastně :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...

Jo no  ;-)  ... 

Tak nějak sem to tu přestal psát jako aktualitu....stejně to nikdo skoro nečte...až bude MP hotovej, pak dává Arizona smysl...je totiž naprosto skvělá co se vzhledu krajiny a i realističnosti týče.......např :

27356137115_52a99a718c_c.jpg

 

super městečka :whistling:
27102995960_01f40de776_c.jpg

:smiley_laptop:

27102997480_99f62c2e15_c.jpg

No ale...když sem tak se dostal v mapě tam kam běžný člověk ne....toto mě trošku vyděsilo............ :blink:

27137127270_6b57af1b4a_c.jpg

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...