Jump to content

Recommended Posts

Posted

Česká vývojářská společnost SCS Software, která má na svědomí populární sérii kamionových simulátorů Euro Truck Simulator, v průběhu Gamescomu oznámila novou hru. Opět se bude jednat o simulátor kamionů, v něm se ale tentokrát projedeme po Spojených státech amerických.

Hra s názvem American Truck Simulator bude kromě mnoha známých amerických měst a jejich dominant obsahovat podobnou náplň, jako Euro Truck Simulator. V základu tedy půjde o to převážet zboží z bodu A do bodu B a to ve velmi věrných vozech.

K příležitosti oznámení nové hry SCS Software uveřejnil také úvodní trailer. V něm je k vidění několik typických amerických míst a památek včetně sanfranciského mostu Golden Gate, nebo blikajícího Las Vegas. 

Kolik zajímavých měst a památek ve hře nakonec najdeme, zatím známo není. Všechna zajímavá místa ve hře bychom si však měla užít i za použití virtuální reality. 

Uveřejněné nebylo ani datum vydání hry. Doufejme, že se to brzy změní.

American Truck Simulator Gamescom 2015 Trailer 
  • 4 months later...
  • 1 month later...
Posted

Dneska dorazila krabička . :-) Tak pustit Country rádio a vyrazit . . . .jen ten čas kdyby byl :-)

Edit: Hm a hned mě nakrkli,pokud to chcete hrát tak je nutné mít Steam.Uspěšně jsem se mu vyhýbal, nemám rád když mě někdo nutí dělat si něco o co nestojím.Tuhle vychytávku si mohli nechat od cesty.

Edit 2: Tak to že to přišlo dnes je mi úplně k ničemu, stejně budu muset počkat do třetího .

Posted

kromě vah na dálnicích a možnosti si vybrat obtížnost při parkování nákladu je to stejný

Edit: jo a policajtů stojících u cesty nebo jedoucích po silnici.

ats_00000.png

ats_00002.png

ats_00003.png

Posted

Windows 7 - C:\Users\jméno uživatele\Documents\American Truck Simulator\mod - nakopírovat tam soubory s příponou .scs, po spuštění hry je při výběru profilu vpravo Správa modifikací, tam se zaškrtnou a je to

zatim sem tam dal jenom ty dva Kenworthy, ještě je tam Peterbilt, tak ho tam hodim taky

Posted

waisik : a co to nahrazuje ? Vzhledem k tomu že ve hře je zatím jen po jednom modelu od každé ze dvou značek tak netuším. Teoreticky pokud bych je nainstaloval tak bych přišel o možnost vylepšovat svůj stávající tahač o další věci . . . .Nebo ?

Kenwortha bez čumáčku bych si nechal líbit. :-)

Škoda že to nejde naroubovat na Peterbilty ,ten mi nějak vnitřkem nesedl ,i když posunu sedačku až nadoraz dozadu tak mám hoší výhled než v Kenwortha .I z venku mi příjde ošklivější :-)

Co mě docela sejří jsou ty rychlostní limity ,kdeže jso učasy ETS2 kde jsem to pálil 150km/h dlouhé minuty. Na truckgame si lidi stěžovali a já se divil, stačilo projet trasu a pamatovat si kde stojí poliši a kde jsou radary a bylo to v pohodě. Dneska jsem měl smůlu na jedoucí hlídky až to nebylo hezké. Během jedné jízdy mě vyhmátli hned několikrát. Kdybych zbaběle nepoužíval v určitých intervalech rychlé uložení tak jsem byl těžce v mínusu. :-)

Od obtížnosti parkování jsem čekal víc,zatím pořád parkuju na nejvyšší obtížnost a celkem brnkačka.V namodovaném ETS jsme měl jednou parkování k obchoďáku kde to bylo takové trojité H.to byla výzva, člověk musel různě zajíždět do těch ,,ramen " aby mohl couvat do dalších a prokousat se až k rampě.ATS je proti tomu zatím školka. Ale bůh ví co příjde později.

Nevíte k čemu jsou dobré ty ,,ačívmenty " ? Oni se sice plní samy postupně s hraním a není to nic proti ničemu, jen nevím k čemu to je dobré. :-)

Nějaký ten dojem : pokud někdo není vyloženě fanda amerických trucků tak asi není moc důvod opouštět ETS .Pokud je ale má rád a chce jezdit v jejich přirozeném prostředí tak není co řešit. Není to zas bůhví jaký balík co za to chtějí a až se do toho vloží komunita jako u ETS tak to bude opravdu dobré.

Edit : ještě dva postřehy. AI je stále pitomé jako v ETS.Jedete v pravém pruhu a v levém vás dojede AI a protože se blíží odbočka kam ono chce tak to do vás v klidu narve.Vy zaplatíte pokutu za něco co není vaše vina  ještě máte poškozený náklad. Tomu říkám pecka vychytávka. :wallbash:

A co se zakázek týká : V ETS dojedete do nějakého města a klidně vezmete zakázku někam jinam.Náklad bude většinou buď v místě kde jste právě složili a nebo o pár ulic dál.V ATS znamená zakázka ze stejného města kde právě jste přejetí třeba i 50 mil do dalšího místa nakládky.Ještě se mi nestalo že bych mohl naložit tam kde jsem právě složil jako je to v ETS. :no:

Posted

normálně se ti přidá do obchodu, nenahrazuje to žádný jiný auto. A já jich tam mam víc, ne jenom jeden od každý značky, viz screeny, Kenworth 7 vozů, Peterbilt 6 vozů i s těma přidanejma

Za ačívmenty nic není, je to jenom na machrování :-D

Posted

normálně se ti přidá do obchodu, nenahrazuje to žádný jiný auto. A já jich tam mam víc, ne jenom jeden od každý značky, viz screeny, Kenworth 7 vozů, Peterbilt 6 vozů i s těma přidanejma

Za ačívmenty nic není, je to jenom na machrování :-D

Počkej ,to jako origo máš víc tahačů než uvádí samo vývojové studio ??? Já tam mám tak jak říkají od každé značky jeden model který pak můžeš koupit v několika variantách vylepšení .Přidává se delší podovzek,varianty náhonu ,pak několik druhů nástaveb na základní kabinu ale pořád je to jeden a ten samý model . . . .Sami píšou že měl být několik modelů (starších klasik ) od každé ze dvou počátečních značek ale nemají zatím autoráky takže jen po jednom modelu.

Takže jak jsem si myslel,ačímenty hovadina k ničemu.

Teď jsem poprvé dostal zakázku která je ,,přes ulici" dotáhl jsem cisternu na pumpu a další zakázka je z rafinerky naproti.

Ještě jedna věc co otravuje. Přijedu do místa určení,vyberu druh parkování a přepnu si navigaci tak aby mi ukazovala případné poškození nákladu,abych nesložil s poškozením. A hra mi co chvíli přehazuje do navigace hlášku že jestli chci můžu zmáčnutím entru parkování přeskočit.Další pitomost, pokud někdo zvolí druh parkování a ještě k tomu nejobtížnější tak ho asi přeskočit chtít nebude.A když, tak si to vyvolá sám a ne že ho to bude otravovat. . . . :wallbash:

Posted

aha, tak to tam mam akorát jeden model ve více variantách plus ty módy. Stejně sem začal znova a koupim Kenwortha bez čumáku

Já si to myslel hned :-)

On ten origo má slušně udělaný vnitřek,toho bez čenichu jsem měl ,nebo tedy mám, v ETS a v porovnání s origo vnitřkem třeba Scanie je to graficky horší. Zatím si nechám toho původního a až budou prachy na další truck tak koupím taky bezčumáčka a toho prvního podědí zaměstnanec :-)

Ta osmistovka nevypadá zle, ale je to na tahání návěsů s těžkým nákladem. S jednoosým návěsem s hračkama nebo oblečením by to vypadalo komicky. :-)

• 3 weeks later...
Posted

Opět se dobře bavím....tím jak se nelíbí že voni měří, tím jak se nelíbí že voni to maj easy ten parking...jo, maj..jo, měřej...jo, jen dvě auta.. :woot: :woot:  atd... je třeba to brát jako BETU-ano...bez pardonu je to nedodělaná BETA...SCS holt potřebavalo prachy a tak to uspíšili...ale když člověk má MAPU, pořádný HD model auta a ještě k tomu policii co opravdu auto chytne a člověk vo ni neví dokud neudělá přestupek.. - pak je to teprve jííízda ... :devil: :devil: :devil:

Pár screenků kucí.. :

A jedno video jak cops fungujou..sirénu sem si dodělal sám ;)

https://flic.kr/p/E32Hfs

post-2198-0-33228800-1457126691_thumb.png

post-2198-0-72204000-1457126762_thumb.png

post-2198-0-82860800-1457126818_thumb.png

post-2198-0-42404000-1457126855_thumb.png

Posted

Parkuju jen na nejobtížnější volbu a zatím jsem větší problém neměl . Policajty mohli trošku vylepšit že by tahač opravdu zastavili a třeba i nějakou tu animačku . Takhle to mastím a jen zahlídnu bliknout maják , zaslechnu sirénu a z konta zmizí částka za pokutu .

no a pokud někomu vadí rychlostní limit (po přechodu z ETS mi to chvilku vadilo a měl jsem pocit že se zbytečně vleču ), pokuty a nutnost manévrovat při odpojování návěsu tak to může povypínat. Otázkou je proč vlastně :-)

• 2 months later...
Posted

Jo no  ;-)  ... 

Tak nějak sem to tu přestal psát jako aktualitu....stejně to nikdo skoro nečte...až bude MP hotovej, pak dává Arizona smysl...je totiž naprosto skvělá co se vzhledu krajiny a i realističnosti týče.......např :

27356137115_52a99a718c_c.jpg

super městečka :whistling:
27102995960_01f40de776_c.jpg

:smiley_laptop:

27102997480_99f62c2e15_c.jpg

No ale...když sem tak se dostal v mapě tam kam běžný člověk ne....toto mě trošku vyděsilo............ :blink:

27137127270_6b57af1b4a_c.jpg