Přejít na obsah

WOWs - Denní hlášení


DtX

Recommended Posts

Teda pánové, dlouho sem zde nic nečetla, protože nebyl čas. To co tady čtu, nemá s denním hlášením vůbec nic společného.

 

Takže se vlákno buď zruší a nebo přejmenuje.

 

Já nechápu, že musíte zakydat každou hru něčím podobným, jako je tohle. :facepalmic:

 

dámo, skoro celý forum vypadá podobně, už nějakou tu dobu. můžeš ho zrušit nebo přejmenovat :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska co se děje má s normálním hraním pramálo společného.Neskutečný losy,ach já zapoměl hraju vlastně produkt Wargamingu,který dokonale zprasil hru WOT,kterou už vůbec nehraju.Každý chytrák si zajede z lodí za čáru mapy a tam je prostě hůř zasažitelný.Hraju s 6.Jednou proti 9 jednou proti 7 jednou jsem v topu,ale to zas je k ničemu,když tým je na levačku.Dokonce jsem i jediná 6 mezi 8.A pak si mě vychutnávají.Neuvěřitelný dneska :mad:  :mad: :mad:  :mad:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro bopanzer - práv jsem dohrál jednu s Bogue a strike setupem, bez stíhačů, přikládám výsledek, na obou stranách 2xCV Bogue+Langley - bohužel je víkend a spoluhráči nedokážou využít toho, jak jsme si je ve vzduchu krásně dávali a zároveň hitovali ostatní lodě, bitva skončila na čas a soupeř vyhrál o 4 body (!). Tolik sestřelů bez stíhačů jsem měl proto, že jsem si stíhače tahal za svými střemhlavými bombardéry (jsou dostatečně rychlí) nad svojí letadlovku, která je sundavala, oni zjistili mojí polohu a posílali na mě i torpéďáky, kteří v palbě AA padají jak mouchy.

 

 

 

shot_15_10_25_20_13_31_0304_u.jpg

 

 

Díky za info.Právě pro mě je problém hraním s Bogue,že tam není možnost hrát 1/1//1 což u japonských lze.A mě to dost deptá,když chci někam dolétnout a půlku mých letadel mě sundají něž spustí torpéda.Pěkný výdělek :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera koupen Fujin..........zatím 3 hry, vše výhra, vše jsem přežil.......9ks potopeno, pr. dmg 60k (4ks 50k 320kr / 2ks 50k 190kr / 3ks 90k 330kr) - výdělky mě zatím moc nenadchly, zdá se mi že Murmansk dává víc peněz, ale uvidíme. Hlavně Fujin náklady na opravu cca 15-20k, Murm cca 40k. Jinak velice zábavná lodička, už jsem zapomněl jaká Minekaze byla, navíc mám teď přece jen víc zkušeností, takže se mi s ní daří. Oproti Minekaze má o 2 uzle menší rychlost(něco málo přes 37) a je o trochu méně obratnější. Torpéda 7km, spot s nástřikem(škoda že se přestříká ten základní draveckej, to by měli ve WG nějak vylepšit) je 6km, se skillem kapitána za 5 bodů 5,4km......to už je hodně dobré na V tieru :). Kanony klasika japonské 5 kousků (ty jsem si ještě tak neosahal, možná se rychleji točí...). Torpéda 3x2 nabíjí cca 45s.

 

Mno a na to navážu historkou kdy jsem s Fletcherem potkal proti sobě četu 2x7 BB a fujina. Říkal jsem si, vzali nějakého ňoumu co si zrovna založil účet a koupil Fujina....ale raději jsem se na něj před začátkem bitvy podíval a hle, on docela skiller s 1500bitkama. Pak mi došlo, že to udělal schválně, protože 5,4 spot tu může mít snad jen Kagero. Taky mě spotnul a já ho neviděl, nebýt za ním bitevka, jel bych ho rozsvítit a rozstřílel, ale raději jsem se otočil....později jsem ho dostal, zůstal poslední ze svého týmu společně s Ibuky, která proti naší přesile raději utekla a nechala dojít body capu....

Takže pozor, Fujin je nebezpečný :)

 

Později večer jsem ještě hrál s kámošem.....dal 6tku....jediné co mám je Fuso...tak jsem ho vzal nooo....nebavili mě BB do této bitvy...silně nebavili :D

Krásná bitva 113dmg 3ks...........já se to asi naučím :D, ani mi nevadilo 30s nabíjení, bylo to akorát :D.........

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak víkend jsem spíš jezdil test 0.5.1 než ostrý server. Vypadá to moc zajímavě, moje poznatky najdete ve vlákně o 0.5.1.

 

Nejezdil jsem tam vyloženě suicide, občas jsem to pojal jako "ostrou hru", ale pokud jsem byl v přístavu dřív, než jsem měl v plánu anebo se divně prohrálo, tak jsem se ani nerozčiloval :-) Zatím jsem si vyzkoušel ruskou a německou lajnu do T6/7, a asi to dotáhnu až na T10 :-)

 

Je to tam celkem poklidné a nikdo na nikoho neřve ... I když pár jedinců / generálů jsem tam také potkal ... Ale o dost méně, než na klasické ostré verzi...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

New Orleans

 

Poslední dobou ho moc nejezdím, raději DDčka.....no ale včera jsem ho vytáhl(loď :D, pak i něco jiného, ale to sem nepatří :D), mapa Dva bratři, pouze 8tier a níž. Vydal jsem se s třemi společníky na levou stranu, zbytek jel do prava.....na levé straně ale měli skoro celej tým, tak jsem hlásil ať se vrátěj....nevrátili :). Mno, mí společníci postupně byli vypnuti a když jsem zbyl já a poslední právě spouštěl kotvy i s lodí pod hladinu, říkal jsem si že jdu na řadu....ale pak jsem si všiml, že se vrátila North Carolina.....mmnoo a nikdo z enemy neprojel......Carolina sadomaso je ničila po jednom a já udržoval teplo z ohňů na nepřátelských BB :D.....nakonec už na mě ani nestříleli, páč jsem se všemu vyhnul a postupně skončili pod hladinou....NC 4 ks, já 2........výhra...jako perličku mám že mi ubylo pouze cca 1000HP od Mahana, kterej už nevěděl co by dělal, tak mě spamoval  zdálky, ale prostě neměl šanci...takže údržba 40k....260k čistého...krása :)

 

Konigsberg

 

Tuhletu lodičku jezdím také výjimečně, v německém stromě moc nespěchám, není zatím důvod se stresovat s polotovary a počkám si na buff.

Je to ale velká mrcha, pokud chytnete pouze 5tier a enemy má navíc pouze americkou BB, není nikdo kdo by vám mohl konkurovat se 17km dostřelem.

Děla fakt super, střílí to rychle, přesně a dává to slušnou dmg. Jediné co mám snad v každé bitvě skoro na začátku, prostě přiletí salva od BB a já se zrovna špatně točím a 2/3HP v čudu.....skoro vždy pak odehraju zbytek bitvy s 1/3HP......je to křehká lodička.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mogami

 

Konečně jsem ušetřil na koupi a včera vyzkoušel jednu bitvu ve stocku, bez přeškoleného kapitána a dokonce jsem zapomněl přidat jakýkoliv modul.

Ale ta loďka vypadá na parádní trolítko, dostal jsem devítky a když nechcete, tak vás neuvidí dokud nevystřelíte(třeba při capování se to hodí), ty 155mm děla jsou úchylně přesné a celá salva sebere klidně 5k hp HEčkama....AP jsem ani nezkoušel, to nemá smysl..hlavně jsem se k nikomu nepřiblížil tak blízko, aby měly alespoň nějaký účinek. Ještě si prostuduju řádně spot a teoreticky bych se mohl dostat na hodnotu, když na 15km budu střílet bez spotu, ale to ještě fakt musím propočítat :)

 

FUSO

 

Golásek se naučil s bitevkama a ač je stále nehraje nějak extra hodně, baví ho.... Důležitým kritériem úspěšnosti BB je vybírat si cíle, kterým dám největší poškození...takže nestřílet na cíle nejblíže, ale na ty, které zrovna ukazují boček....to pak jsou krásný shoty..Nicméně včera jedna hra, sám jsem boural 2 BB a Clevelanda.....1BB down...druhý na ránu a Cleveland taktéž na ránu....no nesledoval jsem cap a pravděpodobně nás capli, páč to najednou skončilo a já měl jen 90k dmg......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska první bitva z Kongo chtěla být vítězná-nebyla.Ale překvapilo mě kolik jsem dal citadelek po namontování modulu na zvýšení přesnosti 7 do toho 9 letadel a jedna loď.nastříleno nejvíc. Vyzkoumaná na maximum je to pěkně rychlá loď jen se nějak netočí.Těším se na nový patch,protože těch zmetků co jezdí na kraji mapy je čím dál víc a všichni víme,že trefit je dílem náhody.Dneska se jeden chlubil v chatu v bitvě,že to dělá a pak to z něj vypadlo-Polák co dodat................. :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska první bitva z Kongo chtěla být vítězná-nebyla.Ale překvapilo mě kolik jsem dal citadelek po namontování modulu na zvýšení přesnosti 7 do toho 9 letadel a jedna loď.nastříleno nejvíc. Vyzkoumaná na maximum je to pěkně rychlá loď jen se nějak netočí.Těším se na nový patch,protože těch zmetků co jezdí na kraji mapy je čím dál víc a všichni víme,že trefit je dílem náhody.Dneska se jeden chlubil v chatu v bitvě,že to dělá a pak to z něj vypadlo-Polák co dodat................. :facepalmic:

Osobně se přiznám, že pokud se náhodou dostanu do situace kdy jsem sám proti přesile a jsem blízko okraje, tak ho trošku zneužiju nooo.... :) Nicméně nemám problém střílet na lodě, které takto po okraji kloužou....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak Kongo vážně bezvadná BB lodička.Dostřel rychlost a něco odrazí a dokonce slušně sundavá letadla.Nějak se mi daří dávat citadelky čím dál více.Oproti americké 5 je to jiné hraní svižnější.Ne že by New York byl vyloženě zlý také jsem s ním hrál rád.Zvláště ty pagody na japonských nástavbách jsou cool. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska stažena nová aktualizace.Co dodat?Modely lodí vypadají ještě líp.Nové mapy sem tam lagují.MM zdá se přívětivější.Už nejezdím z ATAGEM proti X tieru,ale i tak nový mod mapy kdy se obsazuje hráči nechápou a místo toho brousí úplně někde jinde.No zajel jsem si na kraj mapy po prvé vlastní blbostí a po druhé,protože jsem natvrdlej tak mi to nedalo jestli pak se mi sníží výkon motoru??Snížil :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hlavně Atago dostalo Opravárenskou četu a je obratný jak torpédoborec :D to trošku přehnali....

Na okraj jsem se dostal jednou, ani jsem si toho nevšiml a ani jsem si nevšiml snížení výkonu, ale v bitevní vřavě jsem neměl čas to sledovat :)

 

Nové mapy pěkné..jen staré jsou dost upravené a je to všechno nanovo...než se zažijou....Dva bratři, spousta ostrovů jinak a navíc, taktéž zimní mapa...uprostřed je teď plac bez ostrovů a spodní lovítko DDček je dle mě zbytečné.

 

Celkově se mi zdá, že odcházejí víc moduly, ale to mohla být náhoda.

 

Příděl kreditů i za cap...to je hezké...200k jsem dostal za nic :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, tak jsem si tak nějak dal trochu pauzu a vlezl jsem do toho po patchi až včera... Splnil jsem dvě si mise (podpalovací a torpédovou) + nějakou tu na slot v přístavu. Pak jsem dal s Ishizuchi 7 kousků (těch 8 mám fakt zakletých :-D) a vypnul jsem to...

 

No a dnes jsem zjistil, že jsem ve výtvarné soutěži od WG s tématem "Helloween" vyhrál Tachibanu (Fujin mi bohužel nevyšel, byl jsem až ve druhé desítce :-)). A opravdu, když jsem to pak zapnul, tak se na mě smál v přístavu :devil: Třeba ho pak ještě za sebe "zrecenzuju"...

 

Takže díky WG za příjemný pátek 13. a uvidíme, jak se to projeví na tom stroji = jestli bude prokletý nebo šťastný  :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já hrál naposled v neděli, a pak ve čtvrtek asi 4 bitvy, ale nějak mě to fakt neba......takže jsem si včera stáhnul ze Steamu Steel Ocean.....tedy čínskou kopii wows a zkouším to :D

 

Grafika - oproti wows bída, ale dá se to

Zvuky - zdají se mi v pohodě, možná lepší než wows

 

Jsou zde i ponorky!!! Jsou zde i hlubiné miny, a možnost ovládat AA děla manuálně....dělá to hezké flaky na obloze :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...