Přejít na obsah

WOWs - Denní hlášení


DtX

Recommended Posts

sorry,už píšeš jako kanár...vytvoř hru a ukaž se ty jak by ti to dopadlo....

WG nedělá vše nej,ale asi to dělaj dobře,jinak by to lidi tak dlouho wotko nehráli a teď i ty lodě...a že jim nevyšla letadla? a co,stejně to tam někdo hraje...

Ale notáák,vždyť jsou tam ti smajlíci,z mé strany spíše přátelské popíchnutí než nějaká stížnost na WG . .. .A ptal jsi se přeci ,co by jsme chtěli :-)

K tankům žádnej názor nemám protože je nehraju takže ani nepatřím mezi věčné ,,haniče" a loďky z mého pohledu dobrý (ostatně jiná volba stejně není.)

Jak píšu,loďky dobrý a tak není potřeba předemnou WG bránít ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tááákže....   Dlho som robil be-be s Tenryu...   Fasa kára a pri správnom využití dostrelu a miestami aj torpéd je super stroj...  proti tieru IV a V sa dá použiť aj ako DD.... 

 

ÁÁÁleee....   kúpil som Kumu....   čo to je ??  naháňam s tým "DD" ...  bočná salva 6 x 140mm  každých 6 sekúnd...   Včera len tri hry...  Priemer zásahov na hru cca 120....   + 3x torpédo....    2-3 kusy potopené...   cca 120000,- /130000,- na hru bez prémia a násobku....   

Myslím, že zatiaľ to najlepšie čo som hral....    Ešte pár expov na US Omahu s Phoenixom....   Ale Kuma je slušný masaker...  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Jak píšu,loďky dobrý a tak není potřeba předemnou WG bránít ;-)

ne já nechci bránit WG, to nikdy, jsou tu ,, k urvy šikmovoký,, Já jen, když někdo napíše něco ve stylu asi jako ty, tak nevím proč,ale reaguji na to tak nějak a možná i zbytečně. když dám salvu z 8 děl a každý náboj letí vlastně jinám,jeden dolítne,jeden přelítne další nedolítne co s tím udělám...no buď to vypnu nebo to budu hrát dál. Myslím si,že tohle je horší než, že letadla nějak poskakují a nenalítávají při hladině na loď. To bychom se mohlo řešit i to,že na letadlovku přilítne letka a zmizí.

 

Já lodě nesnáším,protože to neumím,ale stále nějak to hraju průběžně. Zjistil jsem,že s amerikou mi to jde o trochu lépe než se šikmovokejma...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V patchi 0.4.0.4 budou do hry přidaný následující lodě (zatím jen pro testery, až později budou přidány pro veřejnost)

  • Bismark (VIII level)
  • Tirpitz (VIII level)
  • Hermelin (I level)
  • Drezden (II level)

 

Patch, který přinese změny v balance hry bude 0.4.1 a měl by přijít v půli Srpna a informace o něm (blog developerů) na začátku Srpna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Balanc by to potřebovalo a pořádnej....letadlovka v dobrých rukou a není potřeba ostatních lodí v týmu......jsou hodně posílené od CBT....a je jich hrozně moc....vyjímečně bitva bez letadlovky.....a když už je jen jedna, tak z 90% na druhé straně......  V CBT mě dost nebavili, takže jsem jen odjel Langley a dál nejel a vracet s k nim nebudu..... Já raději Destra, ale s těma spotovacíma letadlama je to hodně nepříjemné hraní.....

Včera jsem lovil s destrem letadlovku, s amíkem, takže jsem musel na 5km abych torpédoval.....žádnou ze salv se mi ho nepodařilo zapálit aby nevysílal ty svoje mračna hovadin....a jelikoš byl dobrej...tak po 5tém nezdařeném náletu kdy jsem si nedal pozor, hodil 2x torpéda křížově a šel jsem do přístavu..

Mno ale ráno jsem se pomstil a s mitsuky(6tier) jsem si v jedné bitvě dojel pro 7+8 tier letadlovky.....a obě poslal ke dnu....

 

 

Co mě ještě vadí je čas, který je prostě krátký.....můj tým vychcípá, já potopím 3-5 lodi a rád bych si dal zbytek, ale prostě remíza......a už 11 za 250bitek....

O mém winu 45% ani nemluvím. Vždy první v expech, ale prostě mám tým netým....

 

Tak jsem si postěžoval :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Naopak, CV dostávali jeden nerf za druhym. Předělání decků na USN letadlovkach byl pro ně obrovskej nerf a až do osmýho tieru jsou o hodně, ale fakt o hodně slabší než japonský. Pak přišel nerf rozptylu japonskejch torpéd, buff AA, další nerf rozptylu japonskejch TB, prodloužení aktivační vzdálenosti, posunutí začátku dropu vůči kruhu, přidání katapultovejch fighterů je taky extrémně otravný pro CV.

 

Letadlovky jsou ale extrémně silný proti týmům co hrajou špatně. Dobře zahraná IJN letadlovka dokáže zabít jakoukoliv loď ze hry, je jedno jestli je to DD, CA nebo BB... když je sám, je to snadnej cíl na kterym si rád smlsnu. Ale když potkáš třeba Montanu doprovázenou Des Moines (a oba vědí co dělají), tak ta je prakticky imunní, útočit na ně nemá absolutně žádnej smysl. A co teprve třeba 2BB se 3 CA okolo, do konce hry se jich nemůžeš ani dotknout. Otázka balancu letadlovek je relevantní na nízkejch tierech (6-), kde CA ještě nemají ten skill na paniku letadel a AA je dost slabá.

 

Jinak tě zklamu, podle WG jsou letadlovky víceméně tam, kde je chtějí mít. V nejbližší době se jen změní rozptyl torpéd u japonskejch CV (bude to takovej opačnej vějíř, tj bude začínat jako širokej a torpéda půjdou k sobě) - což bude defacto buff IJN letadlovek proti BB a další změna bude rebalance stíhačů všech tierů. A co se týka letadlovek, tak ještě bude odstraněná tuna bugů s těma katapultovejma letadlama (např. scouti u některých lodí teď útočí na letadla, i když by neměli), často zablokujou celou letku a ta se nemůže hýbat atd.)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem s velkou slávou nafarmil ty 3M na Shokaku a pak jsem s hrůzou zjistil, že bude potřeba skoro ještě 5 milionů :woot: na upgrady (flight deck a bombardéry + modul co přibyde na osmičce na +camo). Už ten lov na stříbro začíná bejt krutej a to mám spoustu premium lodiček a premium účet, chudáci free-čkaři.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro zajímavost, jeden asijskej web se dostal ke statistikám ze SEA serveru...

 

Průměrný hodnoty:

 9u2jax.jpg

 

To vypadá jako CV hrozně OP.. tak se podívejme třeba na udělenej dmg jako % z týmu:

b6t2sm.jpg

CV pořád vypadají OP... tak teď se podívejme na top10% hráčů ze serveru:

8wgyhi.jpg

 

BB jsou hrozně špatný evidentně a CV hrozně OP :laugh:

 

Sarkasmus stranou, přijde mi zajímavý (teda lidem co hru umí to muselo bejt jasný), že jakmile se bavíme o dobrých hráčích, tak CV přestávaj bejt takovou hrozbou a naopak BB začínaj dominovat. A čím lepší hráč, tím víc CV ztrácí a BB získává.

 

 

A jen pro zajímavost, křižníky, průměrnej win, exp a damage:

29zvonm.jpg

 

edit: nemožnost vkládat sem tabulky, zatímco na jiných fórech to funguje je docela iritující :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Miluju Hashidate, je to sranda loďka, výborná na vyučení nováčků, co se učí střílet :) A ty APčka co dokážou, naprostá pecka.

S touhle lodí jsem dokázal hned v první bitvě sundat pět hráčů :-).Já . . ., taková ober lama :-) Ale to jak se říká nebyl pán Bůh doma.Od té doby se nic podobného neopakovalo . . inu ,,první vyhrání z kapsy vyhání ".

Moje současná topka (rozuměj nejoblíbenější loď) je Kuma,asi lama odolná loď.Ovšem pak je zase smůla jinde.Teď první bitva dne,potopil jsem zcela sám letadlovku,výrazně pomohl pocuchat bitevku,sundal tři letouny,rozdal jsem 175 zásahů, 7x zapálil enemy,3x kritičák,citadela trefená,obsazení základny.Byl jsem jedním ze čtyř hráčů v týmu co něco potopil a zhebnul jako úplně poslední.Druhý v týmu ve výsledkové tabulce . .. My sundali čtyři enemy přičemž oni vypleskali ten náš celkem s prstem v nose. Prohra týmu takže násobky v pekle. A vsadím boty že až to podělám a půjdu pá po té co se jen párkrát trefím tak to vyhrajeme :-)

 

Edit : hm, tak prd,další hra dost podobné.Týmy pár IV a až VI ( asi nejsou lidi v tuhle hodinu  .. 23:00 ) Já dal jednoho v souboji se dvěma (CR a DD ) a nakonec zhebnul na torpéda v kříži ,MustsukyVI dala jednoho, New York V dal dva, a frajer na Clevelandu rozštípal 4 a 8 letadel.Fakt to dával dobře a prohrál to jako poslední a na cap. Ostatní nic moc, a skvělá Myogi to měla za 44 bodů celkem. Já je dost v hrách sleduju pokud jsou a fakt vidět s ní nějaký slušný výsledek je malý zázrak. Snad jednou jsem viděl borce s dvěma killy a cca 1 500 body.

Takže prohra a už to prdím,nejspíš to chce hrát v nějakou ,,lidskou hodinu ".

 

Tak ať se vám daří. . .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...