Přejít na obsah

The Witcher 3 Wild hunt


Thebigrolf

Recommended Posts

Mám první i druhý díl, navíc jsem fanda knižní předlohy, takže pro mě to je "must have". Uronil jsem slzu a bankovky a pořídil novou grafiku s kuponem.

Nemůžu bohužel říct, že ji pařím, ale už jsem prošel alespoň tutoriál a první bitku. Není čas, snad o víkendu.
Vizuálně je to nádherný, trochu mě překvapilo, že jsem to rozchodil na jednom počítači v práci (byl jsem nedočkavý) s HD 7750, což jsem si myslel, že je dost pod minimálníma požadavkama. Mám nainstalováno přes GOG Galaxy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo chystám se na ní... v Tescu za litra, jinak za 1300 a na steamu za 1600 (ano platím za hry... jsem slušný člověk a ne zloděj) ale narážím na fakt, že je to už opravdu new generation hra, tudíž když změním systém na 64bit, tak bych si jí mohl zahrát na střední detaily... v opačném případě novej komp a investice 20k... každopádně jsem na ní tak nětěšenej, že si jí ani nepouštím na YT... je tu ještě možnost jít do konzolové verze, ale nemám ani TV, takže investice stejná... navíc co s tím křápem doma po dohrání že... každopádně je to takovej odkládanej orgasmus.. :-) ale i tak není zrovna moc času na sezení u kompu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hry o zaklínači nejsou podle knížek (myšleno tak, že nepřenášejí do hry děj z knížek), berou si jen postavy a zákonitosti světa, ve kterém se to odehrává. Podle mě to můžeš hrát, akorát ti možná některý souvislosti nebudou úplně jasný (respektive spíš vztahy mezi postavami), ale na to by ti měla stačit i wiki.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

můžu začít hrát trojku, aniž znám lore a nehrál jsem žádný předchozí díl? neztratím nějakou návaznost, jako kdybych např hrál mass effect od třetího dílu?

ps. knížku určitě číst nechci.

myslím že je jedno od který hry začneš, sice to na sebe časově navazuje, ale postavy začínají jakoby od nuly, např. v jedničce jsem ****** Triss a ve dvojce už byla zas přátelská :) každá hra má vlastní zápletku a zbytek tě nemusí moc zajímat když nejsi hardcore fanoušek

 

pro nejlepší zážitek ale doporučuju přečíst knížky a pak hrát hry od jedničky. ale když se vykašleš na hry tak o nic nepříjdeš IMO. příběhově jsou lepší knížky a hratelnostně třeba Elder Scrolls. zaklínačský hry jsou jen takový eye candy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si jej nakonec pořídil přímo z GoGu. Na Ultra nastavení s patchem 1.04 občas spadne a hlavně blbne přepínání Alt+Tab.

Atmosféra hry je skvělá, nicméně díky nepřesnému ovládání bych 10/10 rozhodně nedal. Ono je občas problém sebrat předmět a nebo zaměřit protivníka a přepínání do mapy taky není moc rychlé. Ale dohraji ho do konce, zatím se toulám po krajině a hledám skryté poklady, s takovou mám do prázdnin o zábavu postaráno ;-) .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro John_ice Minimální hardwarová sestava:

  • Procesor: Intel Core i5-2500K 3,3GHz či AMD Phenom II X4 940
  • Grafika: Nvidia GeForce GTX 660 či AMD Radeon HD 7870
  • RAM: 6 GB
  • OS: 64b Windows 7 nebo 64b Windows 8
  • DirectX 11
  • HDD: 40 GB

 

Doporučená hardwarová sestava:
  • Procesor: Intel Core i7 3770 3,4 GHz či AMD AMD FX-8350 4,0 GHz
  • Grafika: Nvidia GeForce GTX 770 či AMD Radeon R9 290
  • RAM: 8GB
  • OS: 64-bit Windows 7 či 64-bit Windows 8
  • DirectX 11
  • HDD: 40 GB
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Asi bych tě jako vlastník originálu měl poslat do ******, ale GOG verze žádný crack nepotřebuje. Hledej šmudlo.

třeba si to chce jen vyzkoušet, co vím tak demo neexistuje a hra je dost náročná na hw. já bych zfleku nekoupil hru za 60 eur když nevím jestli mi poběží

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...