Přejít na obsah

WOWs - Rychlý start: Letadlové lodě


kvetule

Recommended Posts

No já si právě koupil ten upgrade FCS (první), kde jsou dvě letky stihačů a jen jedna DB... a v tý bitvě jsem si přišel totálně marnej...jakej setup má vůbec na Indy smysl lítat? Základ má F/TB/DB, ta kombinace útoku DB a torpédy zní zajímavě, že bych si to teda nechal? :-) Varianta se dvěma fighter groupama je zajímavá, ale jelikož to znamená 1x DB letku, tak týmu s útokem na BB moc nepomůžu... Takže to vidím buď na základ, nebo F/2xTB, co myslíte, že je lepší? :-)

 

A ještě - ten manuální drop má smysl tady řešit, nebo vzhledem k tomu, že to stejně potřebuje rebalanc, to můžu nechat automatice? :-)

Určitě 2x torpedo bomber + 1x fighter (to je myslím druhej upgrade na flight control). Dá se uvažovat i o 2x fighter + cokoliv ti to dá k tomu, tvoje BB tě budou milovat, protože je dokážeš efektivně bránit, ale za sestřelování letadel nedostaneš moc expů (taky očekávanej rebalance).

Vyšší tiery můžou mít 2x TB 1x DB a 1x fighter.

 

A určitě manuální drop. Já jsem popravdě automatickej ani nevyzkoušel. Ani s nejlepšim možnym automatickym dropem nikdy netrefíš tolik torpéd jako s decentnim manuálním. Když ti torpéda letí do "V" nebo všechny rovnoběžně vedle sebe, tak je jasný co je efektivnější, s manuálním dropem není vyjímkou trefit 9 a víc torpéd do boku BB. Neni od věci si to natrénovat proti botum :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Nevíte náhodou někdo co je za nový příkaz či doplněk u stíhačů? Dlouho jsem letadlovky nehrál a te´d čučím jako blázen, přílítne nepřátelská letka, která kropí ze všech zbraní a smete moje stíhače jako když se sfoukne svíčka? Je to normální nebo mi něco uteklo?

Děkuji za případné vysvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...