Přejít na obsah

WOWS - Letadlové lodě


kvetule

Recommended Posts

 

23111919716712243454.jpg

 

LETADLOVÉ LODĚ

Letadlové lodě jsou ve hře samostatná plavidla s několika rolemi, která do bitev vnášejí prvky strategie v reálném čase. Na palubě těchto lodí se nachází čtyři druhy letadel: střemhlavé bombardéry, torpédové bombardéry, průzkumníci a stíhači. Každý typ letounů hraje určitou roli a letadlová loď může do vzduchu současně vyslat více než jednu skupinu letounů. Letadla z letadlové lodě mohou zaútočit na nepřátelská letadla, hledat nepřátelské lodě či letadla, útočit na nepřátelské lodě přímo a eskortovat nebo krýt spojenecká plavidla a letouny.

  • S letadlovou lodí se pohybujte u okrajů mapy a vyhněte se přímému střetu s nepřátelskými loděmi. Využijte toho, že vaše letadla mohou létat na větší vzdálenost než nepřátelské střely a torpéda. Buďte připraveni na nenadálý útok opatrným umístěním letadlové lodě a pátrejte v okolí po známkách případného nebezpečí.
  • Využijte různé kombinace letadel, která máte k dispozici, a zaútočte na nepřátelské lodě. K zneškodnění nepřátelských stíhačů vyšlete vlastní stíhače a vyčistěte mapu pro své ostatní letky. Přibližte se k cíli ze stran pomocí torpédových bombardérů a pomocí střemhlavých bombardérů zaútočte z přídě. Nepřítele chytíte do pasti a získáte výhodu.
  • Pokud se nebojíte podstupovat rizika, pokuste se udržet kratší vzdálenost mezi vlastním plavidlem a cílem. Snížíte tak dobu potřebnou k zahájení dalšího vzdušného útoku.
Navigace a pohyb

I když mají letadlové lodě výtlak srovnatelný s bitevními loděmi, letadlové lodě jsou rychlejší. Otáčení značně snižuje rychlost letadlové lodě a kormidlování je pomalejší. Výsledkem je, že lodě této třídy mohou rychle dosáhnout vysoké rychlosti, ale směr příliš rychle změnit nemohou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...