Přejít na obsah

WOWS - Křižníky


kvetule

Recommended Posts

 
42742264399298187889.jpg
KŘIŽNÍKY

Křižníky jsou nejovladatelnější třídou válečných lodí. Tyto lodě jsou navrženy tak, aby reagovaly rychle a smrtící silou. Jejich rolí je chránit torpédoborce před většími loděmi a působit jako protivzdušná plavidla celého týmu. Mohou bojovat tváří v tvář s dalšími křižníky a některé mohou použít i torpéda, kterými poškodí hlavní lodě.

  • Americké křižníky vynikají v protiletecké obraně. Japonské křižníky mají torpédomety, jejichž palebná síla se prakticky vyrovná těžkým torpédoborcům.
  • Jeden křižník představuje obrovskou hrozbu, ale skupina těchto plavidel roznese na kopytech jakoukoliv nepřátelskou loď.
  • Protivzdušná účinnost křižníků se významně zvyšuje ve skupině, zatímco jsou nepřátelské lodě decimovány průběžnou palbou organizované flotily křižníků.
  • Hráči, kteří křižník plně ovládnou, budou jedni z nejelitnějších kapitánů hry World of Warships. Pouze hráči, kteří vynikají v plnění několika úkolů najednou, budou toto nebezpečné plavidlo plně ovládat. Zohledňování informací o bojišti, manévrování mezi torpédy, lov torpédoborců, palba z děl a odpalování torpéd – díky tomu všemu bude kapitán křižníku nezastavitelný.
Navigace a pohyb

Křižníky se coby nejhybridnější třída lodí v dynamičnosti vyznačují znaky jak torpédoborců, tak bitevních lodí. Lehké křižníky připomínají torpédoborce, zatímco těžké křižníky se spíše blíží bitevním lodím.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...