Přejít na obsah

Kingdom Come: Deliverance


Lynx_cz

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

To bys moh už vědět, že někteří magoři jako já si vždycky velice rádi zapnou pohled ze třetí osoby a obdivujou jak jim to v tom novym brnění hezky sekne ne?

Dalo by se to vyresit jako v Mrazikovi - Ivanek se na sebe dival do potoka:)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je ten Babišův...říkám to správně?Husita?To je jak si stěžují černoši,že tam žádný nejsou,protože nepochopili,že žádný nebyly ve středověku.

Ale on by tam mohl bejt. Proč ne. Jenže KC bude hlavně na venkově a tak by velice rychle skončil mrtvej, bo by ho negramotní venkovani nejspíš považovali za démona xD. A to by potom bylo keců.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
  • 8 months later...

včera jsem sledoval video z tý bety. moc se to k lepšímu nezměnilo. hodina chození a kecání se sedlákama, rozhovory o ničem, za celou dobu jeden souboj, co nebyl o moc záživnější než selky.

 

celý to sice vypadá hezky, ve vesnici budete mít nejdetailnější slepice ever, ale někdo tady zapomíná že hra má bejt zábavná

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 months later...
  • 3 months later...

Nový trailer 

 

 

České vývojářské studio Warhorse v čele s ikonickou postavou tuzemského videoherního průmyslu Danem Vávrou uveřejnilo 6 a půl minuty dlouhé video, v němž nám připomíná jednu z hlavních předností připravovaného akčního RPG Kingdome Come: Deliverance.

Tou předností je pochopitelně neustále omílaný fakt, že Kingdome Come: Deliverance se chystá přinést propracovaný systém soubojů, který vychází z různých druhů úderů a z různých vlastností zbroje. Videem vás provede komentář samotného Dana Vávry, který je anglicky. Video má ovšem také české titulky.

Vydání Kingdome Come: Deliverance bylo před prázdniny odloženo na rok 2017. Malou náhradou za nepříjemné čekání bude skutečnost, že hra již bude obsahovat všechny tři díly a budeme ji tak moci odehrát bez toho, že bychom museli čekat na vydání další epizody. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...
  • 5 months later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...