fanuus Posted January 8, 2015 Posted January 8, 2015 Klan Tarahuns vyhlašuje nábor nových posil. TARA - Střízlivé nás nedostanou Jsme klan ogarů především z Valašska a naším hobby je WOT a Slivovica. Hrajeme vše kromě CW. Podmínky přijetí: WN8 1200 + , věk 17+, min 1x tier 10, účast na TS Zájemci ať napíší přímo ve hře mě nebo někomu z vedení klanu.: TaraOndras - Velitel Fanuus - Náborový důstojník TaraFildaS - Náborový důstojník KempaStyle- Náborový důstojník Profil klanu: http://eu.wargaming.net/clans/500030017/ Fraghunter, Stingray and Zoltar 3 Quote
Guest Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 a ste ogari z navojne z nedasova nebo ze lhoty? Quote
bigdragonAF Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 škoda že nemáš ve svém postu odkaz přímo na vaše stránky takhle to všichni musí zdlouhavě hledat, ale jinak dobrý Quote
Kanár (NIHIL) Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 Tak to je škoda, že jsem jako vsetíňák o tom nevěděl dřív. A i ten název TARAHNUS se mi moc líbí Quote
fanuus Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 a ste ogari z navojne z nedasova nebo ze lhoty? z Nedašova je velitel, jinak jsme většina od Nedašova po Velké Karlovice Quote
fanuus Posted January 9, 2015 Author Posted January 9, 2015 škoda že nemáš ve svém postu odkaz přímo na vaše stránky takhle to všichni musí zdlouhavě hledat, ale jinak dobrý stránky jako takové nemáme, profil klanu jsem doplnil do popisu. Když sa nám chce, pobereme PC, odšpuntujem demižon dvouleté slivovice a zahrajem v sále v hospodě bigdragonAF and Sorrines 2 Quote
Kanár (NIHIL) Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 stránky jako takové nemáme, profil klanu jsem doplnil do popisu. Když sa nám chce, pobereme PC, odšpuntujem demižon dvouleté slivovice a zahrajem v sále v hospodě Tak na tuhle akci rád přijedu, teda pokud mě pozvete, to je jasné. Nevěřili byste, kolik té gořalky dokážu za večer vychlastat a nespadnu !!! Quote
Stingray Posted January 9, 2015 Posted January 9, 2015 No konečně jste už i tady na fóru.Zdraví kajetán Quote
Recommended Posts