Zoltar Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 nevedel jsem kam to napsat, a psat každemu českemu klanu bych se okotil, navic se vubec neorientuju v tom který klan za něco stojí a který ne já jen že mi to příjde trochu postavený na hlavu - ty chceš jít do klanu, ale jsi línej pro to něco udělat (najít si třeba nějaký info, když o klanech nemáš přehled), naopak po klanech chceš, aby ti od nich chodily pozvánky. ale to je fuk.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvothe Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 já jen že mi to příjde trochu postavený na hlavu - ty chceš jít do klanu, ale jsi línej pro to něco udělat (najít si třeba nějaký info, když o klanech nemáš přehled), naopak po klanech chceš, aby ti od nich chodily pozvánky. ale to je fuk.... ja znam ty dobré a top klany ale tam zase nevim zda by chteli oni me, takhle mám možnost nebyt odmitnut jako lamka :) a tys mi to ted zkazil.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cpthelmut Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 Cau vsichni nechci tady moc prilevat olej do ohne ale dnes me opravdu nastvalo chovani jednoho hrace z klanu CSML1 ve hre mi nadaval do curaku. Myslel sem si ze to ten clovek napsal v afektu tak sem mu napsal. CPThelmut (15:10:25) Priste se prosimte zdrz urazek . Nedela to dobry jmeno komunite ani vasemu klanu. A takovy slova jako curak atd. nejsou snad zapotrebi Ne?? Vampirus_CZ (15:31:57) di do pice .Muzu klidne upnout screeny ze hry i z garaze ,replay tez. V tomto pripade je to jeste k tomu deputy comander .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kvothe Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 třeba jen ujely nervy ber to z nadhledem ja tuhle taky vystartoval po nekom z CSL, pak když sem vychlad už sem si nevzpomněl jak se jmenoval abych mu napsal soory :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolframCZ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Zná prosím někdo klan 4TCD - 4 Tanková Česká Divize ? Potřeboval bych nějaký kontakt na ně. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Wolf: Chceš se k nim přidat? Napiš ingame ve hře jednomu z "šéfů" http://worldoftanks.eu/community/accounts/502516991-kumil77/ http://worldoftanks.eu/community/accounts/502547242-vendisek74/ Koukam, samej skiller tam.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolframCZ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Ne. Včera mě vytočil do běla jeden mentál od nich. Když jsem si bloknul Ferdu s T-50-2 a v klídečku to do něj zezadu šil, mamlas v KV mě sundal a nadával mi, že jsem idiot, tak jsem chtěl vědět co jsou zač. Osvětlíš prostoduchému jak mám "ingame" najít nějakej klan? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 ingame si najdeš tyhle dva hráče, přidáš si je a napíšeš jim. Jinak pokud sháníš nějaký bosse klanů, vlezeš sem: http://worldoftanks.eu/ sroluješ dolů, najdeš Community, klikneš na Clans Tam zadáš název klanu, klan si rozklikneš a hledáš commander (boss) nebo deputy commander (zástupce). Těm pak prášíš hovádka. WolframCZ, alexaII, kvetule and 1 other 4 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolframCZ Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 Děkanec +1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted April 18, 2012 Share Posted April 18, 2012 No problemo, šefo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
wikoun Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 Koukám se na počty československých klanů a začínám se divit. Je možné v současné situaci,aby se zakládali nové a nové klany,které mají sotva pár desítek členů. V systému CW,kde zamrzají tanky je to práce ne na měsíce,ale spíše na roky. Není lepší se spojit s větším klanem a stát se konkurence schopnějším? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 wikoun: Všechny klany nechtějí jezdit CW. Tudíž si jezdí třeba jen vyloďováky, kde tanky nemrznou a jejich hlavní náplň jsou čety a roty pro zábavu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 No počet klanů mě také děsí, hlavně z toho hlediska, že je klan o 20 lidech a jejich velitel má ani ne 2,5k bitev, tudíž on ani nedokáže ty hochy někam poposunout. Toho velitele mi líto není, ale z těch dalších 19ti lidí můžou mít někteří potencíál do budoucna, kterej je takhle zabitej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLD-Wasilij Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 To ani vetsina tech vetsich klanu hrace nikam neposouva:D Hrac se musi v prvni rade posouvat sam. A kdo ma aspon trosku inteligence, tak se dokaze vypracovat na dobreho hrace. Nevim, v cem by jsi tem hochum chtel jaksi nak moc pomahat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 omg vasili to s každým nesouhlasíš a pokud nesouhlasíš je někdy lepší si to nechat pro sebe... ptž ono tvoje nesouhlasení mě nutí se dalekosáhle rozepisovat a to se mi teď nechce, ono je vždycky lehčí napsat krátkou blbost, než delší kvalitní příspěvek. alexaII and kalich1982 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PLD-Wasilij Posted April 20, 2012 Share Posted April 20, 2012 To vis, nekdo to delat musi :))) A tohle zlepsovani hracu jsem zazil v jednom klanu meho byvaleho spolubojovnika :) A bylo to peklo na zemi. Sli tam do toho s nadsenim a elenem, ze pomuzou lidem se hrou a se vsim kolem. A po x mesich jsem s nim mluvil na tema, ze je to utrpeni s novackama a ze na to tam doplaci jen tech par lepsich hracu. Ja jsem s nima hral par rot a jakoze, tam se resili zakladni veci a musel se smat tomu, kdyz nekdo delal chytreho. Proste do klanu, ktery ma uz nakou uroven se berou hraci s podobnou urovni. To, ze byste si vy brali lidi z tech malych klanu o kterych mluvis. To byste mohli, ale ku prospechu by vam to nebylo. Zacatecnik se musi vypracovat sam. Jasne, muze jit do klanu, kde jsou mazaci a snazi se mu pomoct. Ale to podle me nak moc efektivitu nema. Pac bud ten hrac to v sobe ma a ma nakou inteligenci a dokaze se zlepsovat nebo je to proste noob. A do nooba muzes hustit porad a jen tim ztracis cas. A tech hracu co ty rady a pomoct oceni a zuzitkuji, tech je podle me velmi malo. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sam Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Přátelé Bez ohledu k příslušnosti k jakémukoliv klanu, z pozice moderátora několik posledních příspěvků promazal. 1) Klanové prádlo se pere v klanu, meziklanové prádlo a hádka čí jsou to červená tanga se řeší mezi klany. Nikoliv zde. 2) Vlákno je o diskuzi ke klanům, nikoliv na slovíčkaření. 3) Jakékoliv další pokusy o znovuotevření tématu konfliktu mezi současnými členy Steel Vortex ( ex Royal Blood ) a Royal Blood budu bez milosti mazat a dodám už i trochu tropického ovoce. 4) Pokud se Vám moje řešení nelíbí, předneste svou stížnost mým nadřízeným v rámci Pravidel tohoto Fóra. 5) Je to minulost. Pokud se hodláte dále hrabat v minulosti, přicházíte o čas současnosti. Na tomto fóru veřejně tuto kapitolu zavírám. Pokud hodláte pokračovat soukromými povídkami, řešte je přes PM. Pokud nee, uplatním pravidlo 3) Děkuji za Váš čas a že zde nekouříte waisik 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Tady se to hádalo a mně to uniklo? Neeee. Same, hezky napsaný. Abych nebyl jen u OT, přikládám tabulku CZ/SK klanů dle průměrného Efficiency ratingu: 1.BIA : 1391er 2.ANV : 1333er 3.CSA : 1315er 4.BiA2 : 1313er 5.TGM : 1261er 6.CSTP : 1251er 7.TNT : 1198er 8.DIM : 1197er 9.VICT : 1192er 10.CSA3 : 1187er EU klany výběr 1.PTS : 1647er 2.1SBP: 1466er 3.FTC : 1451er kalich1982 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rezicek Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 hledam clan pm ve hre rezicek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Tady se to hádalo a mně to uniklo? Neeee. Same, hezky napsaný. Abych nebyl jen u OT, přikládám tabulku CZ/SK klanů dle průměrného Efficiency ratingu: 1.BIA : 1391er 2.ANV : 1333er 3.CSA : 1315er 4.BiA2 : 1313er 5.TGM : 1261er 6.CSTP : 1251er 7.TNT : 1198er 8.DIM : 1197er 9.VICT : 1192er 10.CSA3 : 1187er EU klany výběr 1.PTS : 1647er 2.1SBP: 1466er 3.FTC : 1451er Parameli kde seženu průměrný efficient klanů??hodíš odkaz prosím?? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Mám to z druhý ruky. Vyhrabal to náš CL na ofic. fóru. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Mám to z druhý ruky. Vyhrabal to náš CL na ofic. fóru. Ok dík Zajímavé informace,jsem myslel že je na to nějaká stránka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kalich1982 Posted May 12, 2012 Author Share Posted May 12, 2012 Odkaz na stránku se zobrazením EF : http://wot-news.com/index.php/stat/clan/eu Stingray 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pepator Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Začínám pomalu pronikat taky do CW, jen tak rekreačně, protože mám večer méně času a prudící manželku A jedna věc mi hodně vadí a to, že české klany nejsou schopné se domluvit na nějaké společné strategii či se nějak vzájemně podporovat. Československých klanů je hodně, mají honosné názvy, jsou tu tradice z minulosti, ale na Globální mapě se kromě BIA,CSA a TGM snad ani nevyskytují (možná sem něco přehlídnul, sorry). Možná se pletu, protože nevidím do zákulisí, ale z pohledu laika to tak vypadá. To sme na tom tak špatně, že nejsme schopni se domluvit ani mezi Čechama či Slovákama a táhnout za jeden provaz proti zbytku EU? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
paramel Posted May 16, 2012 Share Posted May 16, 2012 Zkoušelo se to, ale většina CZ/SK klanů se ani nevylodí. Kdo se vylodí, za pár dní zas plave. Nemáme tu kvalitní field commandery. Dobře zvolená taktika je tak 70% výhry. My například místo spolupráce s dalšími klany utváříme další divize, na které je spoleh... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts