Přejít na obsah

ETS 2 - Euro truck simulator 2


Guest LucSulla

Recommended Posts

o čem tohle je? Jen tak jezdit?

Tak prostě na začátku se necháš najímat jako řidič a vozíš náklady,dostáváš za to zaplacené a vyděláváš si tak na svůj vlastní tahač :-).Pak si ho koupíš a jezdíš po Evropě a bereš zakázky dle nabídky,můžeš si pak koupit garážemvylepšit,najmout řidiče,koupit další tahače a vyděláváš už jako firma,jsou zde vylepšení všeho,patche atd.Rozhodně dobré odreagování když jsi nasraný na WoT :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ets2-logo-big-2-red.png

Požadavky:

Minimum System Requirements
  • Windows XP/Vista/7/8, Dual core CPU 2.4 GHz
  • 2 GB RAM, graphics card with 256 MB memory
  • (GeForce 7600 GT-class equivalent or better)
Recommended System Requirements
  • Windows 7/8, Dual core CPU 3.0 GHz
  • 4 GB RAM, graphics card with 1024 MB memory
  • (GeForce GTS 450-class equivalent or better)

     

Stránky výrobce:
http://www.eurotrucksimulator2.com/

 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud jde o ETS2, tak nejlepší je podívat se na stránky www.truckgame.cz, jsou tam ozkoušený mody, fórum a spousta zkušenejch řidičů...

 

Co se týče základní hry, vzhledem k ceně bych určitě kupoval plnou hru i s DLC Going East, další "must have" věc jsou mapové mody - z nejrozšířenějších ProMods (začínali se Skandinávií a postupně rozšiřují další státy) a pak TSm, která více méně předělává stávající mapu od SCS. Nejsou kompatibilní, na to pozor!

 

Dalšími mody jsou samozřejmě věci zlepšující některé fíčury ve hře (oddálení od volantu, rozhlížení se, lepší grafika a tak dále) a pak tuny packů s novými náklady, skiny tahačů, novými možnostmi vykládky... Chce to ale dávat pozor, protože po posledním patchi spousta starých věcí nefunguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jediný mód na traffic na který jsem narazil je zvýšení hustoty a to při úrovni AI musí být asi peklo...

 

Jinak rychlé zakázky jsou dobré (kromě toho, že si člověk vydělá na tahač) i k tomu, že si člověk "osahá" jednotlivé tahače...

 

Nejlépe se mi asi jezdí s Volvem... Ale (ač jsem byl zastáncem názoru, že Renault je auto přesně na to, co má ve znaku) byl jsem docela mile překvapen, jak se jezdí s Magnumem... Má sice houby sílu (i když DAF není také žádný silák) ale jezdí se s ním pohodlně... Jediné, co mě štve, je že počítač nebere v potaz sílu auta versus váhu nákladu... Takže vézt štěrk s Renaultem nebo DAFem je za trest... 

 

Nejhůře se mi jezdí s Ivecem a Mercedesem (Majesticem)... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aaron:

- po patchi je znatelně znát rozdíl mezi slabým a silným truckem

- úroveň AI se znatelně zlepšila (zejména co se přejíždění do průhů a zařazování se týče, ale celkově se provozu zlepšila plynulost)

- štěrk je dost ožehavej náklad a jeho valník se chová divně - jakoby měl těžiště opravdu hodně vysoko, takže se rád převrací a vůbec v zatáčkách nad 80km/h dělá vylomeniny. Osobně ho nevozím, za ten štres ty prachy nestojí.

 

Asi nejlepší trucky co se týče síly jsou Volvo a Scania, pak už to zmáklý moc nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jsem jinou verzi než poslední 1.9.22 nehrál... Takže vše co píšu se týká poslední verze...  :dntknw:

 

Nojo, tak to nemůžeš srovnávat. Je fakt že mezi autama s malým rozdílem výkonu nic moc na silnici nepoznáš, ale pokud sedneš do něčeho s pěti sty kW a naložíš dole v dole pětadvacetitunovej bagr, tak mi věř, že to do kopce leze ÚPLNĚ jinak než jinej truck s 350kW.

 

Co se týče AI - jasně, pořád je jakási divná, ale super fíčura je, že už tě na dálnici se zapnutým blinkrem neblokuje (dřív vedle tebe najeli blinr neblinkr, což bylo dost nepříjemný zejména u těch sjezdů, kde se oddělí pravej pruh), ale počká, a rovněž začal fungovat zip u spojení dvou pruhů (AI se tam nezasekne a nečeká, ale více méně plynule se zařazuje).

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jinak zejtra vychází neoficiální multiplayer http://alpha.ets2mp.com/

 

menší info co sem našel na fóru

 

 

Bude založený jeden globálny server pre všetkých hráčov bez platenia..
Na server sa môže napojiť 1024 hráčov. Podľa všetkého musíte mať originálnu verziu hry, ale cez hamachi to pôjde, aj keď budete mať cracknutú Z hry bude odstránené AI doprava, pretože by to bolo náročné na synchronizáciu, a mali by ste veľa odosielania packetov a prijímania, a internet by to nezvládol zato to plnohodnotne nahradí cez 1000 vodičov na európskych cestách. Budete môcť jazdiť, pre firmy, do ktorých vás príjmu. Budu v rôznych mestách. (Brno, Poznan, Menchester) Pri odpočinku na ceste. Budete spať 10 minút.. 10 minút sa nebudete môcť pohnúť, za ten čas si môžete odbehnúť na záchod. A budete vyspatý zasa na 12 hodín jazdy. Verím, že niektorí by mohli podporiť tento projekt.. Stať sa developermi Prispieť finančnou sumou na tento projekt Verím, že sa vám môj článok páčil.
Martin

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pořídil jsem origo v edici gold na Steamu, protože ruzovely kamiony a pohoda. Povedlo se trefit slevu, komplet za 7 EUR. Určitě super zábava a vzpomínka na starý časy, kdy jsem ještě kamiónem jezdil. Zvládl jsem to vydržet 8 let. Ale je dobře, že jsem toho nechal- jednou nohou v hrobě a druhou v kriminále.
Pěkný je, že v určitých lokacich to vypadá tak jako ve skutečnosti. Hezký odreagovani.

Odesláno z mého HTC Desire 500 pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...