Přejít na obsah

ETS2 - Screenshoty


Corinth32

Recommended Posts

Líbí se mi váš zápal pro tuto hru.Jezdil jsem z kamionem řádku let a vím jak těžké je to povolání.A stejně když jede nějaký pěkný truck okolo mě tak si občas povzdychnu.Tak přeju ať se daří ve hře.Já přeskočil na autobus a tuhle práci nikomu nepřeju.To si zas říkám kam sem to jen vlez :ermm:

Přesně, pěkně náročná práce, taky jsem se asi 8 let vozil na mezinárodní kamionce pod Čechem a pak Rakusakem. Když na to vzpominam, tak je to jak druhá nápravná- furt v boudě a žádný vycházky. Chvála bohu, že to je za mnou. Když slyším od kluků, co si ti šéfové vymejsli, jak musi šmelit s koleckama a kolik za to pak dostanou, no hnus velebnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je tam položka "pravděpodobnost jízdy bez zakázky" u najatých řidičů a v TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs je to nastaveno na 0%... Ve vanile je to 10%... Zádrhel může být, že TSM má snížený počet zakázek a 10% pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka... Takže pokud se ti sejde víc řidičů v jednom městě, tak se prostě na všechny nedostane... 

 

Do počtu zakázek bych asi nešahal, protože to je navázané na další věci, ale pokud chceš tak ti upravím TSM_Map_4_7_2_def&mat.scs aby pravděpodobnost, že ve městě nebude žádná zakázka byla 0... Ergo vždycky minimálně jedna bude... 

no bylo by to moc fajn poněvadž to je mazec když ti to pořád píše že řidič nenašel zakázku atd

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Kdyby vám připadala povědomá..nepletete se...holt, někdo nemá ůctu ani k práci jiného-Mister Heavy Alex,ani k užití cizích fotek... EU Map1.4.2-na piratských reuploadech je právě tato fotka...ale potěší to, i když z toho člověk má prd..

ets2_02279.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...