HeavyBoyJoe Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Pokud chcete 1 den PÚ tak se připojte do projektu R ve World of Warships http://worldofwarships.eu hrát nemusíte ani ho mít nainstalovaný.Přihlásíte se stejnýma údaji jako do WoT.Pak už jen dáte v pokladech a odměnách otevřít truhlu s 1 den PÚ a díky propojenosti účtů máte 1 den PÚ ve WoT. Zřejmě bych musel lodě nejdřív nainstalovat a to se mi nechce. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
strakapoud Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Zřejmě bych musel lodě nejdřív nainstalovat a to se mi nechce. Blumo, čti hrát nemusíte ani ho mít nainstalovaný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaron Goldstein Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 On ten přímý link nefunguje... tak popíšu cestu.... http://worldofwarships.eu/cs/news/common/project-r/-> kliknout na "Přihlásit se k projektu" -> kliknout na "Spustit projekt" -> (možná bude chtít stránka přihlášení - je stejné jako do WOT) -> kliknout vpravo nahoře na "Poklady" a otevřít truhličku s prémiovým účtem.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowl3r Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Je potřeba mít aspoň jednu bitvu s loděma.Vyzkoušeno na záložním účtu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
HeavyBoyJoe Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Blumo? A to mi říká klaun sklerotik? P.S. Tak jak to popsal aaron to funguje. Díky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Matty_CZ Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Před chvilkou mě ta stránka taky nešla,teď už jde,a 1 den prémka je na účtě a v životě jsem nehrál ani jednu bitvu,upozorňuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prowl3r Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Před chvilkou mě ta stránka taky nešla,teď už jde,a 1 den prémka je na účtě a v životě jsem nehrál ani jednu bitvu,upozorňuji Tak mě to šlo až po bitvě..No klasika alá WG... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Je potřeba mít aspoň jednu bitvu s loděma.Vyzkoušeno na záložním účtu. Ne, není, nikdy jsem lodě nehrál a funguje mi to na tancích. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Georg_CZ Posted February 9, 2016 Share Posted February 9, 2016 Neměl by někdo zájem o kód do WoWS ? Vyměnil bych za zlaťáky do WoT.... https://www.asus.com/event/info/activity_gaming_graphics-cards/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipek28_TM Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 On ten přímý link nefunguje... tak popíšu cestu.... http://worldofwarships.eu/cs/news/common/project-r/-> kliknout na "Přihlásit se k projektu" -> kliknout na "Spustit projekt" -> (možná bude chtít stránka přihlášení - je stejné jako do WOT) -> kliknout vpravo nahoře na "Poklady" a otevřít truhličku s prémiovým účtem.... Využijte... Funguje to až do (tuším) 24.února.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filipek28_TM Posted February 10, 2016 Share Posted February 10, 2016 Ne, není, nikdy jsem lodě nehrál a funguje mi to na tancích. Potvrzeno. I mě to funguje bez jediné bitvy na WoWs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primergy Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Nefunguje. Žádné poklady ani truhlička vpravo nahoře není Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aaron Goldstein Posted February 18, 2016 Share Posted February 18, 2016 Protože Projekt R již skončil.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawac Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 1 den PÚ pro tanky / lodě / letadla by WG WOTEXTRADAY Zadán před minutou (19:53) fungoval. Lenochod1, waisik, Talvi and 2 others 5 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Furt funguje, 21: 28. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raďas Posted February 29, 2016 Share Posted February 29, 2016 Zda se, ze fakt funguje - diky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro333 Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 vyzerá, že stále funguje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaXi Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 ještě mi to vzalo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
camelhb Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Stále bere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
John_ice Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 jde i na zablokovaný účet Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Primergy Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Zadal jsem, kod byl uspesne aktivovan, nicmene den navic premka mi zatim nenaskocil EDIT: tak už ok, už to naskočilo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vildas Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 nejede Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fraghunter Posted March 1, 2016 Share Posted March 1, 2016 Potvrzuju, taky už mi to kolem 15. hodiny nešlo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rawac Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Kódy pro stávající a nové hráče: http://www.razerzone.com/wot-grand-finals-2016 BONUS CODE (FOR NEW AND EXISTING PLAYERS) INCLUDES: - 1 Day of Premium- Large Repair Kit + INVITE CODE (FOR NEW WARGAMING ACCOUNT) INCLUDES: - T15 - German Premium Light Tank- Garage Slot- 500 Gold- 3 Days of Premium Tady jsou ty pro nové hráče, mě jsou k ničemu: RZNXT-KUXB2-4M6D4-EACP4 RZNGS-FBBV4-MX3G8-D8U5A Kozlus 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka1980 Posted April 8, 2016 Share Posted April 8, 2016 Nazdárek,zde jsou taktéž kody pro nové hráče: RZN93-D6X4W-G5UT3-HUBR4 RZN97-2DGCK-MRHDN-SBDTU - T15 - German Premium Light Tank - Garage Slot- 500 Gold- 3 Days of Premium Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts