Přejít na obsah

ClanForFun


Recommended Posts

Kvůli tobě a Jassonovi tam přišlo pár lidí a vy zdrhnete :-)

 

ale když jsme hrál wotko, tak jsem čety hrával, jenže prostě když drtíš nějakou hru dlouho a já wotko takto drtil, tak tě omrzí...chytla mě letadla, nejdříve u Wargaymingu, pak jsem díky pro mě nevyhovujícímu modelu poškození začal lítat ve WT a nějakou dobu tak hodlám zůstat, tanky tam mě nelákají, baví mě momentálně lítat :-)

 

ono z těch oblak člověk získává větší nadhled, než řidič ocelového kolosu :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Klausovština mě pobavila. Měl jsi napsat: "Pro klan je to taková nevýhra."

Vyhra nevyhra, nekazen to je! :woot:

Napiste mi sem nekdo jak na TS3, kam atak.... koukam na to po roce jako bych to nikdy nevidel.....

 

edit: Ja bych to ani neinstaloval, ale vcera jsem se dozvedel ze uz ho pouzivaji v klanu vsichni (tedy tech par lidi co jezdi cety), mozna by to chtelo rozsirit clenskou zakladnu!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska me velitel zaucil na TS, naucim tam chodit i kamose se kteryma casto hraju (prej no problem), jestli se vam budou libit tak by je velici kapacity mohli prijmout jako posily do cet. Staty maj sice dost mizerny (teda uz jsem je dlouho nekontroloval, tak treba uz ne), kazdopadne hrajou stejne/lip jak ja. Hlavne ale radi hraji cety.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

aktualizace informací o našem klanu ke dni 18.11.2014

 

ClanForFun

 

logo_gut_hard3_1.png

 

 

Nebaví Tě hrát samotného na publicu a hledáš novou možnost hraní WoT?

Chceš si zahrát čety + nově Opevnění s hráči podobné kvality? Připoj se k nám!!!!

V tomto klanu se povinně nebudou hrát žádné CW ani turnaje. Všechno záleží na členech, jak se domluví. 

 

Podmínky pro vstup: Současné WN7 minimálně 1250, popřípadě WN8 1350

Nemuš mít žádnou desítku v garáži. Nemusíš mít TS, ale sám zjistíš, že ty plky během hry jsou součástí zábavy a proto TS doporučuji!!!

Nemusíš být on-line každý den. Všechno záleží na Tobě. 

 

Kontaktovat mě můžeš v tomto vlákně, popřípadě přes PM zde na forku nebo ve hře pod nickem MaXi_cz, velitele clanu cake604, popř. důstojníky KahaDeni, butcher77, Shoutek, Balvan75 nebo některého člena klanu _CFF_

http://eu.wargaming.net/clans/500035973/

Pozice klanu v hodnocení «Hodnocení klanu»: 270

 

Přeci jen pro ty, kteří chtějí komunikovat přes TS je zde roomka na adrese:

ts.teritoryofgamers.eu 

[cspacer] \/\/ N.7 \/\/ CFF/Hlavní místnost

Do hlavní místnosti není potřeba žádné heslo. Do čet ano. A jaké je to heslo, No zde ho nebudu prezentovat, ale zase tak těžké není.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Omlouvam se ze se posledni dobou nezapojuju, hraju fakt malo a vetsinou s kamaradama mimo klan bez TS (porad pouzivame ingame voice, nebo klidne bez voice). Az se pochlapim a budu hrat zas vic (to neni jiste, nebot WoT jde podle me cim dal vic nekam), budu zas tlacit na cety:) Tak se na me nezlobte :ermm:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Protože je venku nevlídno a já díky tomu zase začal trávit více času hraním, rozhodl jsem se, že uposlechnu výzvu spoluklaníků a že si konečně nainstaluju to slavný TSko, aby mě brali na ty jejich šarvátky. Samozřejmě, že se to neobešlo bez technických problémů kdy mi nechtěl fungovat mikrofon. Až po hodině různého nastavování, zkoušek připojení atd., jsem zjistil, že je (opět) chyba mezi židlí a klávesnicí. Teď už vím, že když chci použít mikrofon, tak si ho taky musim zapnout i na sluchátkách. :-P

Takže ještě vyzkoušet připojení a pak už jen čekat na pozvání.. Hrál jsem to jen jeden večer (bez komunikace a pod vlivem), ale bavilo mě to a WR 85% bylo velmi příjemné

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Zdravím, svědomí mě to už déle nedovolí, takže...  :ermm:

 

... tímto dávám do placu své místo v klanu

 

Všímavější si už určitě všimli, že se již delší dobu ve WoTku nevyskytuju, nějak mě prostě neláká. Oddaloval jsem to jen kvůli fajn lidem do čet, se kterými jsem hrál a říkal jsem si, že kvůli tomu se určitě občas připojím. Ikdyž na čety také nemám moc čas, bylo to velice příjemné zpestření a dík za to  :thumbsup:

 

Vypěstoval jsem si na WoT nějakej větší odpor, či co. Pustil jsem to jednou o svátcích kvůli tomu tančíku, získal tančík první nebo druhou bitvou a bez zájmu jsem to ukončil. Prostě to nejde. Účet nezahazuju, třeba se někdy zase vrátím k hraní...

 

Ale dost brekotu. Nechci se vyhodit z klanu sám :teehee:  a bude mě chybět ten fajnovej znak :sweat: . Ale vyšoupněte mě, jakmile to bude potřeba! A nebo to raději udělejte hned, ať se netrápím.  :Smile_trollface-3:

 

Aby bylo jasno, na tanky jsem nezanevřel! Hraju teď pravidelně WT. Baví mě to a valí mě to líp než WoT. Třeba CFF zavítá někdy i tam, dokonce jsem uvažoval že bych se tam na založení podílel. :Smile-hiding: 

Ale nic neslibuju! :biggrin: Ani nezavrhuju!  :thumbsup:

 

Stejně tak uvítám ve WT přátelé, můžeme dát četu tam. Neslibuju mnoho, ale kdyby měl někdo chuť, tak písněte, nick je stejný - Miruno. Hraju teď jen arkádu a expím jak blázen , ale nevylučuju do budoucna ani RB, jen mě ten další level zatím neláká, chci nejdřív ty tanky.

 

Kluci to vzali do svých rukou a klan vzkvétá a přišla ta správná pohoda. Tak to má být!

 

Přeji tedy CFF a všem členům hodně zdaru, jen tak dál!  :good:  :salute: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...