bigdragonAF Posted December 30, 2013 Share Posted December 30, 2013 Al Fajká _AF_ velitel: bigdragonAFnáborář: Noum3ndiplomat: Gotrek_z_Agary, 1145, fefloweb: http://alfajka.clanweb.eukomunikace: TS3 Al Fajká je klan pohodových lidí (původně dýmkaři a rodinní příslušníci) hrající především pro zábavu a pro pobavení. Bereme úplně každého od začátečníků, kteří chtějí zdokonalovat své schopnosti, a něčemu novému se přiučit, po zkušenější hráče, kterým stačí když si po náročném dnu sednou k WoT, a zahrají si s pohodovými lidmi.Hrajeme čety, občas když se slezem tak 7x7. Pokud se najde dostatek nováčků budeme pokračovat v započatém opevnění.I když uvádíme, že bereme každého, přece jen máme nějaké podmínky přijetí.- 20 let a více- při hraní mít zapnuté ts3- přispívání do klanového fóra- přiměřene (ne) slušné chováníPokud jsme Vás zaujali a máte zájem, zaregistrujte se na http://alfajka.clanweb.eu pod nickem co používáte ve hře, do sekce noví členové napište pár vět něco o sobě a proč chcete do našeho klanu. Potom se vám ozveme s dalšími instrukcemi.Pokud máte nějaké dotazy oslovte našeho náborového důstojníka. Díky za pozornost a někdy při nějaké bitvě nashledanou. Tailleur and iTutik 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 protože se zatím nikdo nepřihlásil, zřejmě někde děláme chybu. Jako opatření jsem rozkazem velitele klanu jmenoval do hodnosti náborářky MedidkaPu. Jinak už fakt nevím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuboBA5 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 ahoj, beriete aj cez polnych? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Mohu jen doporučit. V klanu jsem nebyl, ale dle chování Bigdragona to musí být pohoda klan. Žádnej stres... Georg_CZ 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuboBA5 Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Suhlas, preto sa mi to aj rata. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 ahoj, beriete aj cez polnych? jasně napiš nám na foru něco o sobě a není problém Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 . Žádnej stres... no zrovna včera jsme se pěkně pohádali po prohrané 7x7 Ale jo jinak pohoda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Draku, koukal jsem na skladbu týmu, asi nehledíte nijak moc na výkonnost hráče. Já vím, že prvním předpokladem je, aby byl hráč pohodář. Ale všechno má své meze a s oranžovákama nebo žluťákama se docela dost špatně hraje. jsem nyní bez klanu a teď přemýšlím co by. Jestli si založit vlastní, nebo jít někam. A zatím t vypadá, že mohu jít tak leda do ...... :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Jak ti to říct, všechno je vlastně v popisu klanu, Al Fajká je v první řadě parta dýmkařů a až v druhé hráčů WoT. Podle toho taky vypadají naše staty, ale snažíme se zlepšovat. Nejdůležitější je, ale pohodové hraní. PS samo, že neradi prohráváme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Hele když na to přijde, mám doma jeden kousek dělaný na zakázku. Jestli jste tedy v první řadě dýmkaři, tak bych ti ho mohl vyfotit a poslat. Třeba by se ti líbila a žena by mi nenadávala, že mi leží zbytečně doma :biggrin:. Na ceně bychom se potom domluvili. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 pošli podíváme se a uvidíme Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jasson Smith Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Máš to v PM. Ale hodím sem jeden obrázek, ať se třeba podívají i jiní, kterým se líbí umělecké díla. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesinsky Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Berete i bezdýmkaře? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 Ano Odesláno z mého GT-N7000 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tesinsky Posted February 7, 2014 Share Posted February 7, 2014 Pak bych tedy měl asi zájem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 7, 2014 Author Share Posted February 7, 2014 pak se zaregistruj u nás na foru a napiš něco o sobě Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LuboBA5 Posted February 17, 2014 Share Posted February 17, 2014 Zdravím tankistov, v Al Fajká som už cca. dva týždne a paráda, chalani majú trpezlivosť aj s takým expertom ako ja čoho najväčším dôkazom je pojazdenie môjho TS (už som chcel rozkúsať klávesnicu). Po 9k sólo hier na publiku som objavil novu dimenziu hry - čaty v pohodovej atmoške. Bigdragon-e dík za založenie super klanu a dík aj tunajšiemu fóru WoT, kde som našiel mega žitočné informácie a našiel super klan. Majte sa Lubos. mamlass 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 17, 2014 Author Share Posted February 17, 2014 není zač, i když se musím přiznat, že jsem zatím na Tebe neměl moc času, protože velitelka (ale zlepším se) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 19, 2014 Author Share Posted February 19, 2014 Tak a je to tady, doba je zlá a situace vyžaduje řešení. Po včerejších tristních výsledcích 7x7 kdy jsme prohráli co se dalo (v podstatě s kýmkoliv) jsem se rozhodl, že musím zlanařit polního velitele i kdyby to nebyl pohodář (no co vyhodit ho můžu vždycky) Takže pánové (i dámy, tohle je mi šumák) Jestli jste zapálený tankista, máte v garáži aspoň jeden tank od každého tiéru, máte za sebou něco kolem 10 000 bitev z nich alespoň 2 000 v rotách či CW, znáte mapy a alespoň trochu jste se motali kolem velení, WR > 50%. a WN7 >1350 a troufáte si ukočírovat partičku bláznů kteří si myslí, že to umí hrat i když tomu jejich staty neodpovídají, pak jste právě ti koho Al Fajká potřebuje. Gut and waltare 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 21, 2014 Author Share Posted February 21, 2014 waltare and George352 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted February 26, 2014 Author Share Posted February 26, 2014 kua to se fakt nenajde jeden přebytečný, nedoceněný polní velitel i obětní dýmku bychom zapálili (tedy tabák v ní) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted March 8, 2014 Author Share Posted March 8, 2014 nábor dočasně ukončen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted March 17, 2014 Author Share Posted March 17, 2014 Nábor zase otevřen Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted March 20, 2014 Author Share Posted March 20, 2014 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bigdragonAF Posted March 27, 2014 Author Share Posted March 27, 2014 pořád tady mám volné místo polního velitele (tedy pokud to umíte) a obyčejných vojáků pokud máte chuť mít na tanku obrázek s dýmkami a kolem sebe pár bláznů do téhle hry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts