Přejít na obsah

Jak psát a editovat vlastní příspěvky?


George352

Recommended Posts

Zakládání nových témat, editace příspěvků, mazaní a další úpravy

 

Než založíte nové téma...
Použijte tlačítko Hledat nebo se podívejte do specifické sekce, do které chcete dotaz položit, zda se tam už náhodou nenachází. Výrazně tím přispějete k přehlednosti fóra.
V názvu nového tématu se snažte co nejlépe charakterizovat, co vlastně chcete. Názvy typu "Pomoc, co mám dělat" asi příliš důvěry nevzbudí, a pak se rozhodně nedivte, že vám nikdo nebude chtít odpovědět. Příspěvky, které budou výrazněji porušovat pravidla fóra, budeme mazat

 

 

Opakující se dotazy, duplicitní příspěvky

 

Pokud máte nějaký problém, zkuste nejprve použít tlačítko Hledat. Nezakládejte zbytečně nová témata a nejprve si ověřte, zda už se daná věc na fóru neřešila. Nezakládejte rovněž duplicitní témata v různých kategoriích fóra.

 

 

Jak editovat vlastní příspěvky?

Je to velice jednoduché, pokud už nějaký příspěvek napíšete a chcete jej později upravit (připsat nějakou další informaci, opravit chyby), stačí kliknout na tlačítko Upravit ve fóru.
Nepiště dva příspěvky najednou pod sebe, raději použijte funkci Upravit. Fórum bude přehlednější a moderátorům ušetříte práci, kterou třeba mohou věnovat odpovědi na váš dotaz.
 

 

Citace příspěvků, pravopis

 

Citace používejte pouze tehdy, pokud odpovídáte na nějaký starší příspěvek v diskuzi, aby bylo poznat, k čemu se vaše odpověď váže. Spousta uživatelů tohle pravidlo zcela ignoruje a zbytečně přidělává moderátorům práci. Zkuste na to více myslet, opět přispějete k lepší čitelnosti fóra.
Nejsme ve škole, ale přesto by příspěvky na fóru měly mít alespoň nějakou úroveň. Před odesláním si proto vaši odpověď alespoň zběžně zkontrolujte.

 

 

Mohu smazat vlastní příspěvek?

 

NE, je možné pouze smazat text a tím nechat post prázdný. Při kontrole moderátorem bude tento odstraněn.


Soukromé zprávy administrátorům

Administrátoři webu nemají čas odpovídat na všechny vaše soukromé zprávy, zvláště pak na technické problémy, které patří do fóra (je to jednoduché, víc hlav víc ví). Pro technické dotazy a řešení problémů využijte prostor ve fóru, na soukromé zprávy vám administrátor ani moderátoři nemusí vůbec odpovědět.

 

 

Pokud budeme všichni tato pravidla respektovat, moderátoři budou mít daleko méně práce s editací špatně vložených příspěvků,
a tento čas pak budou moci mnohem lépe zúročit například v odpovědích na vaše dotazy.

 

 

Dotazy ohledně fóra zde:http://www.worldofwars.cz/index.php/forum/34-napi%C5%A1-redakci/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechci být za rejpala ale tak trochu profesionální deformace. 

 

Měl jsem zato, že právě kontakt formou PM přímo na adminy nebo moderátory je nejpřímější komunikace a nejlepší řešení a navíc to máte i zakotveno v pravidlech, bod 1.3

 

1.3. Odpovědnost - Zprávy vyjadřují názory jednotlivých uživatelů- Při podezření z porušení pravidel se doporučuje okamžitě kontaktovat moderátory nebo využít funkci NAHLÁSIT u každého příspěvku

 

A co se týče technických problémů, možné by se hodil odkaz na vlákno a prostor, k tomu určený.

 

PS : nekamenujte mě :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Same,

 

to, že někdo napíše moderátorům OK, snažíme se to vyřešit co nedjříve, stejně jako nahlášení. Tady bych to viděla spíš po té technické stránce, která je hlavně pod palcem georgeeho a ten tady vážně moc není, aby byl schopný ihned reagovat a nebo číst PMka.

 

Jestli je nějaká otázka, co se týká fóra, tak příslušná sekce je zde:

 

http://www.worldofwars.cz/index.php/forum/34-napi%C5%A1-redakci/

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo. V pohodě. Já jen reaguju v rámci profesionální deformace, protože třeba mě se ten Georgeho ( nic proti tobě George ) post zdá v některých částech trochu zavádějící a informace jsou neurčité. Ale jak říkám, je to jen komentář a když mě neukamenujete, budu spokojený :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...