Přejít na obsah

Byl by zájem o model, požární auto 1:25, Revell


Recommended Posts

Ahoj,

 

měl by někdo zájem o tento model?

 

http://www.scalemates.com/products/img/8/7/1/114871-10592.jpg?nr=07529&company=revell&name=peterbilt%20firetruck

 

Dostal jsem ho cca v 15 letech od strejdy, jelikož je mi dvaatřicet a moc jsem se k tomu zatím nedokopal, tak jsem usoudil, že bude lepší to věnovat někomu, kdo to zužitkuje a přinese mu to nějakou zábavu, užitek, whatever...

 

Vzhledem k faktu, že model už je hodně starý a já jsem se možná kdysi pokoušel ho nějak lepit, tak odmítám jakkoliv garantovat úplnost balení, případný zájemce to dostane "tak jak to je" a šmitec.

 

Ideálně kdyby se ozval někdo z Prahy, kdo by si to byl ochoten přes den vyzvednout někde v Holešovicích (mezi Vltavskou a Nádr. Holešovice či v okolí) či po dohodě po večerech někde v centru. Cena - za odvoz/odnos, pokud bude chtít zájemce přidat nějakou malou pozornost, tak se tomu nebráním, ale současně je mi to i celkem jedno.

 

Nabízím to i na jiném foru, vyhrazuju si právo vybrat si pro sebe nejvhodnější nabídku zcela dle mé libovůle (bude-li více zájemců), rozhodujícím kriteriem v tomto případě pro mě bude, abych s tím měl co nejméně s..aní ;-)

 

EDIT: Zvýrazněna pasáž s "cenou", abych předešel dalším zbytečným otázkám :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kanáre, ale jsi si vědom toho, že ten model je potenciálně nekompletní a neručím nijak za to, že tomu nebude něco podstatného chybět a půjde postavit a sestavit a nehodlám se v tom hrabat a ověřovat to, ano? Já jen pro jistotu, abychom si rozuměli... A tys stejně jako v případě ceny nemyslel, že "odmítám jakkoliv garantovat úplnost balení" znamená, že tam chybí pár samolepek a propagační brožurka s nabídkou dalších modelů Revell ;-)

 

Pokud jsi s tím srozuměn, tak pokud se nikdo řekněme do pozítří neozve tu nebo na jiném foru, kam jsem to dal taktéž, s pro mě výhodnější nabídkou, tak bychom se pravděpodobně mohli dohodnout. Ještě musím okouknout, do čeho bych to případně zabalil - ta krabice s modelem je dosti měkká a obávám se, že by ti dorazila tak leda plastová drť :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S tím si hlavu nedělej, jsem snad za ta léta už něco zmodelařil a vnukovi se takové auto bude líbit i když budu muset něco dodělat a nebude to uplně autentické. Hlavně, když to bude hezké a to snad zvládnu. Ovšem byl bych rád, když bys mrknul na to, zda tam je alespoň ta základní věc a to je karoserie a kola ? Pokud chybí nějaký výfuk a nebo reflektor, tak to není problém ale dělat kus karoserie už by fakt nebylo ono.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Karoserie by tam měla být, s koly bude asi problém - našel jsem tam pouhopouhá tři... a podle obrázku by jich IMHO mělo být šest (jestli dobře vidím, tak to má na zadní nápravě 2x2 pneumatiky a na předních 2, tedy celkem šest) tak buď by sis dokázal nějaká sehnat, nebo to nechej být... Jsem ti ochoten ještě poslat rozměry těch kol, ale víc už se v tom opravdu vrtat nehodlám ;-)

 

Jinak říkám rovnou, že zbývající kola doma hledat nehodlám - bůhví kde to je, ten model tu byl asi pět let v krabici, teď se "vyhrabal" až při úklidu před a po malování, takže kola můžou být kdekoliv, včetně toho, že už jsou x let někde na skládce, kam je vyvezli s dalším odpadem z popelnic :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...