the_Mystic {ST-1} Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Ahoj, potřeboval bych poradit s modelem tanku který je s jistotou starý 40 let a více.Neznám o tom modelu nic tak vás proto žádám o pomoc. Mám v plánu ho zrenovovat s kamarádem ale na to by se hodily i náhradní díly pokud by byly a ty by se nejlépe sehnaly právě od té firmy nebo podle jejich plánů udělat nebo sehnat nové.PS:Mohli by jste taky poradit jak opravit ty gumové pásy jsou totiž strašně steřelé :DPSS: prosím aby jst enekomentovali že je to hračka hledám fotku toho tanku když byl v plné kráse abych měl předlohu. I hračky mají modely a vylepšují se tak škoda že to nebylo pochopeno správně. Takže ještě jednou pokud znáte název tohoto modelu hračky tak ho sem připište. Děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro333 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 oranžové tlačítka - Vľavo, Vpravo to zrejme otočné biele čosi - Dopredu, Stop, Dozadu vylisované nápisy na spodnej fotke: Murom Zio, cena 9 rubľov 50 kopejok podľa toho výrezu na veži a dutej hlavni to zrejme aj strieľalo nejaké projektily Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George352 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Hochu tak ten tank je pekne starej je me 52 a mel jsem ho kdyz sem sel do prvni tridy. :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Pásy na to musíš vyrobit z gumového pásku na který vyřežeš drážky. A nebo koupit něco podobného a vzít pásy z toho. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Mystic {ST-1} Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 Děkuji že jste mě poradily s označením této "hračky" hledám ho někde na fotce abych ho mohl podle ní opravit. Je to starý 40-45 let to už něco je. Prosím moderátora o promazání příspěvků které moc nepomáhají k najití originálu. Díky. PictusCZ and George352 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George352 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 OT.Promazano. the_Mystic {ST-1} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Mystic {ST-1} Posted September 24, 2013 Author Share Posted September 24, 2013 Pásy na to musíš vyrobit z gumového pásku na který vyřežeš drážky. A nebo koupit něco podobného a vzít pásy z toho. Co kdybych použil podobnej materiál jako je lino ale měkčí verzi v černé barvě a pohrál si s tím? Nebo druhá možnost nechat ty pásy a z druhé strany je přelepit třeba izolačkou na elektriku a přetřít do stejné barvy? (jen můj hurá nápad možná se bude líbit) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George352 Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Nevim teda jakej to ma prumer nebo rozmery ale kolatou gumu v celku mas treba z duse u auta.A pak budto 2 prilepit na sebe a vyrezat pasy,a nebo jeden a nalepit nejakky prouzky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted September 24, 2013 Share Posted September 24, 2013 Guma musí být pružná, to nejde podlepit to zteřelé. Ta stará guma už je tvrdá. Ale pokud vím, tak se dají pásy kupovat v modelářských obchodech. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Mystic {ST-1} Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 Nevim teda jakej to ma prumer nebo rozmery V pozadí jde vidět 15.4 palcový noťas takže je zhruba jeho velikosti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
George352 Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 Hele zkus vzit olej (ale ne stolni) zahrej ho tak na 30 stupnu a namoc je,meli by zmeknout.Za pokus to stoji kdyz sou tak ztuhly.Jinak treba rozvodove remeny na ventily u cizin bejvaj z tenci gumy a ze spodu maj zarezy jak pasy ale jde o to spojeni na ten prumer jaky potrebujes. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waisik Posted September 25, 2013 Share Posted September 25, 2013 tady jedno video z jízdy the_Mystic {ST-1} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
the_Mystic {ST-1} Posted September 25, 2013 Author Share Posted September 25, 2013 tady jedno video z jízdy Aspoň mám podle čeho začít :), jen mě trochu znervozňuje ten zmatenej borec na věži :biggrin: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts