Sorrines Posted September 11, 2013 Share Posted September 11, 2013 Screny vysledku bitev sem at nespamujeme prvotni vlakno :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Tak já bych začal Taková pěkná bitka s Jennerem na dobré ráno Sorrines 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CharlieV Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Nemám uloženo, ale na Tourmaline s Katapultem K2 420 DMG :) Včera se vůbec dařilo, většina bitev pěkná s DMG přes 200, akorát jednou mě udolala dvojice Spider+Jenner, u mýho ubožáčka mi ustříleli obě nohy... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 ja si sem sprominutim hodim svuj nejlepsi, vcerejsi :) jo je to s Trial Stalkerem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 Dneska ráno před cestou do práce jsem toho Stalkera taky zkoušel a jako fakt respect k tomu výsledku cos postnul, já se tam s tím motám jak trotl Holt jsem orientovanej a rychlejší stroje a něco co leze 47 kph je pro mě naprostý peklo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Dneska ráno před cestou do práce jsem toho Stalkera taky zkoušel a jako fakt respect k tomu výsledku cos postnul, já se tam s tím motám jak trotl Holt jsem orientovanej a rychlejší stroje a něco co leze 47 kph je pro mě naprostý peklo tak pro me je zase utrpeni s rychliky ja nevim co snima mam delat :) 47km/h je docela sviznik :) kdyz hevika co jede 64 tak mam pocit ze mi v ty ryclosti i vlajou vlasy kdyby nejaky mel :D Na druhou stranu nese mrte vyzbroje, a je neohrabany bez skillu si ani neprdne + nema ruky proti rychlejm je jeste marnejsi nez mechove s rukama Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted September 12, 2013 Share Posted September 12, 2013 No tak Stalker mi přijde takovej support do druhý linie... Rozhodně nic s čím bych se měl pouštět do první lajny... Stalkery já s rychlíkem potkávám hrozně rád Většinou jsou proti kroužení uplně zoufalí Jinak co dělat s light mechem - to je jednoduchý, nezastavovat, lítat kolem, čumět na mapu a jak je někde osamělejší pomalej kus, variantně kus zaměstnanej někým jiným, tak hup na něj Chce to trošku cviku, ale není to zas takovej děs Jsem zvědavej, jestli na master levelu se fakt doublujou elite bonusy, to by mohl Jenner lítat po mapě 175 km/h, to by teprv byl vítr ve vlasech a ne nějakejch 64 P.S: Jseš si jistej, že chlubící thread je při počtu nás pár osamělejch vlků, co to hrajou, nutnost? Já jen, že to bude štěpit debatu a nevím, jestli tam těch výsledků bylo zas tolik, aby bylo nutný kvůli tomu dělat extra thread? Nebude to zbytečně "drobit"? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 12, 2013 Author Share Posted September 12, 2013 Tak puvodne to tu tu je mysleny jen na screeny aby se nezasirala debata obrazky :) cim vic nas bude videt tim je vetsi sance ze se nekdo prida :) no zavrit se to tu da dycky :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 16, 2013 Author Share Posted September 16, 2013 Lost ale pekna hra po dlouhy dobe. Utahli nas na body. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 17, 2013 Author Share Posted September 17, 2013 A konecne dneska pekna hra za Cataph. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 dneska bajecny hry : Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 Novy assaultik: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted September 20, 2013 Share Posted September 20, 2013 Hele netušíš, japak se "cíleně" dělají ty Savior Killy? Taky jsem si všiml, že dobře sypou kredity... Resource bonus je za zabírání základen, Spotting je jasnej, Defensive kill taky, ale co ten Savior? A netušíš, jak nebo za co je Salvage? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted September 20, 2013 Author Share Posted September 20, 2013 Hoj hele netusim stranky ted nejedou a google toho moc nevygrcne, ale savior je v preklau zachrance: Speaking of which the "Savior Kill" from last update: you get this by helping to kill an enemy mech while it is fighting one of your teammates the enemy player has gotten to the internal structure. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PictusCZ Posted September 29, 2013 Share Posted September 29, 2013 Tak konečně zase něco k pochlubení: Ta první bitva byla sice lepší "vejvar" na kredity, které teď pilně střádám na Jmecha DD, ale ta druhá mě zase víc potěšila, protože jsem si hezky sám na konci povodil jejich Jennera, co lítal po mapě a capoval pointy... Hezky dostal do nožky a pak už to byla snadná práce Obě bitky s Jagermechem "A", v setupu 2xLRM15+Artemis v pazourách, 2xLLAS v torsu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRASOLET Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Zdar, hraje to tu ještě někdo? Včera jsem to po dlouhé době zapnul a docela jsem se bavil. Koupil jsem NOVU nazbrojil 4x c-mgun a 6x c-mlaser a musím uznat že je to paráda :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 ja to o vikendu nainstaloval ale rad bych jezdil nesam :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRASOLET Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 no sám je to nuda, pár lidí to tu hraje mohli bychom založit nějakou četu. Přeci jen pak je větší šance na vítězství a bude to větší sranda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted August 25, 2014 Author Share Posted August 25, 2014 Souhlas nic ve hre Sorrines budu ale moct nejdrive v utery :) vecir Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRASOLET Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 Ok. Nick mám PRASOLET Dostanu se k tomu tak kolem 18:00 Hraju klasickým stylem rošambo :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRASOLET Posted August 26, 2014 Share Posted August 26, 2014 server offline :( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sorrines Posted August 26, 2014 Author Share Posted August 26, 2014 a to sem chtel za chvili hrat :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PRASOLET Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 No včera byla akce na Dire Wolfa za goldy tak byl všude :D Jako velký příznivce balistických zbraní bych ho chtěl ale ta cena nee. Před pár dny jsem koupil NOVU za goldy a teď je už za stříbrné, to nasere :) Jinak 8xmed laser je ultimátní záležitost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
CharlieV Posted August 3, 2016 Share Posted August 3, 2016 Hrajete ještě někdo? Mě devové zabili FireFall, tak sem se k tomu vrátil :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts