Bigman22 Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Ahoj, měl bych dotaz, nevíte někdo k čemu je táhle položka?? (omylem jsem si ji koupil ) A proč když kliknu na tu položku tak Mě to píše, že "Smlouvy jsou zakázány" . Quote
Iosifek Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 před 2 hodinami, Bigman22 napsal: Ahoj, měl bych dotaz, nevíte někdo k čemu je táhle položka?? (omylem jsem si ji koupil ) A proč když kliknu na tu položku tak Mě to píše, že "Smlouvy jsou zakázány" . a) máš aktuální verzi Čj.? b) tahle položka je 1000 coinů do příštího Batl Patchu(Bitevní cesty), budou tedy platit tam. c) ty ostatní 500 kůpóny v příštím Batl Patchu (bitevní cestě) platit nebudou. Nebo dokonce ani neplatí, pokud je máš z minulého B.P. Takže, dle mě tam máš kupóny na současnou cestu -5x - šipka je jen pro aktivaci. Na minulou cestu -3x - kromě aktivační šipky, která stejně nefunguje, tam je i ikona prodeje - za kredity. A pak ten 1000 kůpón na příště, kterej tam má tag, tj., popisek ještě není přeložen. Všechny coiny které jsi získal pro a v téhle Bitevní cestě, přestanou platit (kupóny) nebo i zmizí (´čet) po jejím skončení. Je to měna s omezenou časovou platností. pítt64 1 Quote
Bigman22 Posted September 11, 2021 Author Posted September 11, 2021 A jestli mohu ještě jednu jak se vlastně dostanu k tomu českému maskování . Quote
Iosifek Posted September 11, 2021 Posted September 11, 2021 Před hodinou, Bigman22 napsal: A jestli mohu ještě jednu jak se vlastně dostanu k tomu českému maskování . Nevím, jaké máš konkrétně na mysli, ale před cca rokem tady byl na jedno maskování (Vltava ?) víkendový event. Kdo to nestihl za ty cca 3 dny, má smůlu. Pak je ještě zakladní barva. CS zelená. To není ale camo, jen podklad. pítt64 1 Quote
pítt64 Posted September 12, 2021 Posted September 12, 2021 před 23 hodinami, Iosifek napsal: Nevím, jaké máš konkrétně na mysli, ale před cca rokem tady byl na jedno maskování (Vltava ?) víkendový event. Kdo to nestihl za ty cca 3 dny, má smůlu. Pak je ještě zakladní barva. CS zelená. To není ale camo, jen podklad. A pokud myslí to pro CVčko to se musí jedině koupit, je k tomu 25000 coinů a buď přístup k BP (BC) nebo 1500 Zlatejch Quote
Bigman22 Posted September 12, 2021 Author Posted September 12, 2021 Přesně to jsem myslel, ale sypat za to prachy opravdu nebudu. Dík. Quote
Recommended Posts