Přejít na obsah

AW - Booster 900x


Bigman22

Recommended Posts

Jak se nemůžeš dopočítat?

Z čeho vůbec při počítání vycházíš, když co se týká coinů, tak v detailech z bitvy kromě "Užitečného času v bitvě", není nic co by se jinak vázalo k coinům. Nemáš tedy z čeho vycházet. Znáš jen konečnou sumu, která je uvedana na první stránce výsledků z bitvy..

Pravidla Batl Patchu jsou na kartě F.A.Q. (viz screen)

A tam je psáno:

Speciální bitcoinové boostery lze získat pro opakovatelné bitevní mise a pro postup na úrovni bitevní cesty, což zvýší váš příjem bitcoinových mincí na dvě hodiny o 900 procent (lze je také uložit pro budoucí bitevní cesty) Dlouhé čekání ve frontě je kompenzováno zvýšeným příjmem Battle Coin Battle Coins získáte za hraní i bez přístupu k Battle Path

Počet bitevních mincí za hraní se vypočítá takto: Za každou minutu účinného boje obdržíte pevné množství bitevních mincí (2 za PvE a GLOPS, 3 za PvP). Efektivní doba boje je nová mechanika, která počítá pouze dobu, kdy jste aktivní v bitvě (během akcí nebo mezi nimi, které přispívají k úsilí vašeho týmu). Přesná délka bude pro účely odměn zaokrouhlena nahoru (např. 41 sekund bude považováno za 1 minutu, 1:01 minut jako 2 minuty atd.) A bude k dispozici na obrazovce s výsledky. Stejně jako dříve, výhra znásobí vaši odměnu (o 1,25 za PvE a GLOPS a 1,5 za PvP), ale také získáte další bitevní mince za to, že patříte mezi nejlepší hráče na bojišti (4 za Top 2 v PvE, 5 za Top 5 v PvP a 10 pro Top 5 v GLOPS).

(přeložil strejda Google)

 

Bitva ze screenů by byla s boostem: 32 + 900% = 320 coinů

 

Reálně lze bez eventu na coiny za 2h trvání boostu nahrát cca 2500 coinů.

4 hry/hod * 2 * 320 coinů = 2560 coinů.

(délka bitvy 12,56 + načítání do hry + načtení do garáže = cca 15 min)

Samozřejmě, pokud máš nízký efektivní čas v bitvě, jsi na konci výsledkové tabulky a je to prohra, tak se na to nedostaneš.

 

PS: Efektivní čas v bitvě zavedli kvůli hráčům, kteří se jen nalogovali do hry a nehráli, byli AFK. Dostali 2-4 coiny /hru. Dnes nedostanou nic. 

 

ScreenShot0299.jpg

ScreenShot0300.jpg

ScreenShot0301.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hele kluci Já jenom netušil jak se dostanou k tomu výsledku, že za dvě hodiny dám zhruba max. 2500 coinů jsem viděl, ale jak se dopočítají konečného výsledku jsem netušil. Jen jsem to chtěl vědět, protože Mě zarazilo, že jsem byl druhý za kámošem a přesto jsem dostal více coinů. Přesto díky za vysvětlení.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Bigman22 napsal:

Hele kluci Já jenom netušil jak se dostanou k tomu výsledku, že za dvě hodiny dám zhruba max. 2500 coinů jsem viděl, ale jak se dopočítají konečného výsledku jsem netušil. Jen jsem to chtěl vědět, protože Mě zarazilo, že jsem byl druhý za kámošem a přesto jsem dostal více coinů. Přesto díky za vysvětlení.

 

Když se podíváš, za co ty coiny máš, tak tam není ani zmínka o nastřílené/naspotované dmg, killech, plnění úkolů. Pouze bonus (4 za Top 2 v PvE, 5 za Top 5 v PvP a 10 pro Top 5 v GLOPS).

Mám určité podezření, že "Aktivní čas v bitvě" se počítá pouze za střelbu a nabíjení. Nepočítá se tam jízda. Možná capování, ale to nevím jistě.

Prostě si s kámošem porovnej "Aktivní čas v bitvě", jesti má míň coinů, měl by mít i menší tenhle čas. Prostě, jestli tvůj kámoš v 10 minové bitvě nastřílel 20k dmg za první 3 min a ty 10k dmg ale potřebovals na to střílet celou hru. Tak on bude mít aktivní čas bitvy jen ty tři minuty, ty celejch deset. Takže, ačkoli bude v žebříčku výsledků nad tebou, tak bude mít míň coinů.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...