Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

Hele, v RB je také nějak omezené nasazení?

Psalo mě to ještě 860 bodů nasazení, ještě jsem měl pátou osádku s tankem, kterej mě normálně stojí tak 600, na body plichat a ještě kus do konce, čas 12min...

 

A stejně jsem nemohl zpět do bitvy  :ermm: a vzápětí jsme prohráli, páč jsem byl poslední :dry:  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím dál tím větší RNG udělalo z WT neskutečnou .... :sick:

Dopoledne si zahraji s Tiger II Sla 16 to je docela vpohodě.Po více výhrách se dostanu až k IS4?Wtf?Hraji více s Jagtigerem a po více výhrách se dostanu na T10m?Wtf?je vidět jak je ta hra vyrovnaná když někteří hráči vyčnívají bitvu co bitvu nad ostatní tak je přece jasné,že WT vím hodí klacky pod nohy vyšším BR.Zeptejte se VoDooma ten ví všechno,ale na tohle nikdy neodpoví. :-) Příkladem může být jak to,že nefunguje britská munice? VoDoom to je rukama hráče já s tím nemám problém :-).Další jak je možné,že mám nastříleno nejvíce a pořád jedna výhra jedna prohra se opakuje tak 7x ? To je chyba hráče a rukama.No prostě jsem  Levák Bob :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Čím dál tím větší RNG udělalo z WT neskutečnou .... :sick:

Souhlas......WT mne baví čím dál tím méně..... včera jsem se neskutečně naprdnul hned na začátku první bitvy.....zapnu WT, vzpomněl jsem si, že chci přiřadit klávesu osvětlení zaměřovače, zvolím, uložím a začnu hrát.....jenže ouha, nic nefunguje jako předtím....ty jelita, nejspíš patchem 1.59, resetovali ovládání.......takže vše nastavit znovu od začátku (Gaijin včera dostal jmen.... :-D )

Pak došlo na hraní a ......naprostá zoufalost...(dalších x jmen  :-D )

 

Holt krom uloženého souboru s ovládáním ještě zálohu toho souboru .....(teď už ji mám  :-) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kúpil som ferdinanda a ludia s tým sa nedá hrať, strašne pomalý je, na niektorých povrchoch sa ani nedokáže otočiť, gun tiež sklamal, dokonca som zistil minule že na spiatočku ide rýchlejšie aj rozbeh aj maximálka aj sa rýchlejšie otáča wtf ? Navyše je to papier T34 ma dá z predu to je vrchol čo z toho spravili, v gaijine musia niečo fetovať inak to nevidím. Dal by som ho na max rank 5.5 nie 6.7 kde ma to hádže medzi 8...kedysi som hrával WOT dostal som sa na level 10 došli mi nervy a účet som predal asi 3 roky naspäť odvtedy som to nehral, s WT skončím asi rovnako je to hnuss rusaci su OP jedine lietadla sa dajú.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dal jsem si skupinku s BR 4,3 s kolegyní že si jako zahrajem.Po osmé výhře už to WT zřejmě psychicky neustálo a už pak nastoupili mnohem těžší soupeři.No zastřílel jsem si krásně neodcházel jsem z bitvy pod 6 killů.Na dluhopisech mám úkol 18 heavyn sejmout no nic vezmu Jagtigera to bude na pohodu.A ejhle Wt nezapomělo na mých 8 výher v řadě a už jsem měl brambory místo nábojů skleněný tank neviditelný soupeře.Dávám bolševikovi rok maximálně dva kdy se spojí s WOT a tyhle prasárny u nich budou na denním pořádku zde  :thumbsup:  :thumbsup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už pomalu trávím víc času v záznamech z bitev než v bitvách, protože to co gaijin trolling RNG předvádí je....

 

Říkal jsem si, jak si uklidním nervy po hraní s Chieftain pomocí M26, když má to lepší BR a obroti britům i výbušnou munice, výsledkem je 7 drtivých porážek a jedna výhra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Už mně z toho praská žilka v hlavě, ať vlezu do čehokoliv tak po chvíli ta munice dělá lejno. Bum z T-34-100 do boku Panther -> hit a jede dál, bum do zadku Tigra -> hit a jede dál...

 

Co mě taky fascinuje, jak mě prostřelí skrz pás, napínací/hnací kolo, pancíř a střepiny kosí všechno a všechny a já pak tou samou municí nesundám ani pás...

 

Edit: He, jsem ani netušil, že i tady umí forum opravit některá slovíčka :-D

Upraveno uživatelem Forger
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...