Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Napsáno v novince je toto:

Ihned po vyzkoumání příslušného modulu v tabulce modifikací se vizuální model vozidla aktualizuje a objeví se na něm dané přídavné ochranné prvky. Každé vozidlo bude mít jednu verzi rozmístění ochranných prvků.

 

 No moc to z toho jasné není  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Milý Gaijine táhni do řitolezperdele.za dnešní den jen jedna výhra?Za to že jsem nehrál 4 dny díky bohu za to mám tohle?Výkvět největších pitomců na mé straně.Stará pravda pravý aktivuješ si booster 150 nebo 200% Zk za bitvu a prohra je jistá.K tomu si vezmu britské tanky Conqueror a Centurion Mk10 a ani s tímhle se nedohrábnu na 1000 bodů Zk.To je dobrý odvar na řádný bolehlav.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jak to ta hra jenom dělá?  Ať dnes (od cca 12 h, předtím byly 3 nebo 4 výhry)  vezmu jakýkoli národ, umístím se většinou do 3. místa a prohraju...... pravda, ještě jsem dnes nehrál za Ru....   :-)

 

edit:

Hmmmm... tak jsem asi dnes vytáhl Černého Petra....i za Ru prohra....uvidíme dál... :-D

 

 

edit2:

Tahle hra začala trojitým teamkillem.......tušil jsem to, měl jsem se leavnout........hned druhý stroj byl zničen na spawnu 4 enemy.....

 

l2qyndxkibqf6eat.jpeg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak dneska si dvakrát naběhnu na neviditelný tanky.Nedělám si iluze o téhle hře.Je to zmanipulovaná fraška která není absolutně fér pro hráče kteří něco umějí.Během tří let co to hraju mě WT několikrát hodil dolů až 37% win z 62 % win během jednoho měsíce.Jestli jsem tu dobu hrál z rukama vzadu nevím o tom,ale tohle prostě není FAIR-PLAY hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem právě potkal týpka, který si pořídil na KV-1S keříky. Musím říct, že to bylo nepříjemné, páč jsem vlastně z něho prd viděl, ikdyž čučel z poza šutru půlkou tanku. To je mi prd platný, když nedokážu přesně zamířit  :-(

To roští je vidět i ve sniper režimu. Normálně nemám problém s Churchillem cokoliv potrápit se základní municí, tady jsem ho párkrát lehce škrábnul a nic z toho. No možná pomůže lepší munice, kterou ještě nemám.

 

Na víc to nebyl žádnej moula, vypadal, že si je toho vědom a využíval toho.

 

Takže k jezdícím keřům budu mít asi respekt.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No to se omlouvám  :-)

 

To víš, svištíš krajinou 20-22 km/h a máš fůru času se kochat, jak kolem tebe sviští ostatní, sledovat novou hezkou oblohu, uděláš cestou pár foteček  do alba a přemýšlíš maximálně o nejkratší trase, aby jsi nedorazil s křížkem po funuse, atd.  :-D

Chat ale ne  :whistling:

 

Popravdě, moc ho nesleduju. Používá se hlavně k upozornění ostatním hráčům, že jsou idi-ti, protože pisatel zrovna zdechnu a v teamu jsou všichni noob. Ne že by to nebyla často pravda  :laugh:

Prostě samé důležité věci.

 

Výstrahy jsou v minimamě, to mě stačí. Občas jen někomu odepíšu na pozdrav, tím můj zájem o chat končí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky se pocitam do klubu hracu sestrelujicich vlastni letadla :-D

-ale co me teda toci daleko vic,je ten letitej bug strely litajici skrze skaly,baraky atakdale. :wallbash: :wallbash: :wallbash: 

-dalsi co je divocina je ze kdyz s tankem,kerej ma 50 tun centimetrem chytnu o barak,roztoci me to jak kaču.misto aby barak   uhl.prece jen omitka takovou pevnost nema :woot:

-dalsi.resp,rozjedou se dva tanky,srazi se a skacou jak zaby od sebe.to nedelavalo

 

a munice u britu....to je sazka do loterie.nekerou hru davam s cromwelem vsecko na ranu,druhou do stuga zboku narvu 4 a vic granatu a nic se nedeje.to kdyz me trefi jakejkoliv tank-prask a je po me. :wallbash: :wallbash: :wallbash:

na tech nižsich tierech maj  rusaci a nemci daleko lepsi munici

tak sem se svěřil a stejne to budu hrat dal :-D :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

-dalsi co je divocina je ze kdyz s tankem,kerej ma 50 tun centimetrem chytnu o barak,roztoci me to jak kaču.misto aby barak   uhl.prece jen omitka takovou pevnost nema :woot:

 

To mě připomnělo asi největší můj kaskadérský kousek.

Valil jsem to z kočičákem a vedle mě a kousek zamnou T-34. Tyhle lehký tanky na to trpěj podle mě víc. Nevím už jestli jsem najel na sud, nebo nějakou lavici u baráku nebo schod či co.

Normálně jsem hodil salto a nekecám, skončil jsem na kraji střechy baráku vedle. Vykulenej jsem sklouznul ze střechy dolu a píchnul jsem to rovnou před tu T-34  :-D

Už jsem jenom čekal bodové hodnocení za provedenou kreaci, ale chudák asi neměl slov  :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...