Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

já WT jedu stylem WoT. Někde uprostřed to zaseknu a dál neřeším. Páč je to drahé jak na měnu tak na zkušenosti. A zábavnost mizivá. Čili atakuju t III a dál nemám potřebu lozit.

Donedávna jsem hrál AB, teď znovu RB. Nějak mi nepřijde, že by ruský tanky byly OP. Zatím mi to přijde vyrovnané.

Teď frčím pouze amerikány a tam to je to samé. Pokud se na to zpětně dívám chladným rozumem. Odfiltruju svoje chyby a zjistím, že na ránu taky dávám, stejně jako oni mě. 

Co se týče technických kejklí tam jsem větší skeptik

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To je zase brreckarna... Hrajte rusy a mate to... Porad chcete realitu a kdyz vam ji daji, tak chcete vyvazenou hru... Tanky jsou v bete a usa tanky sou tam tyden... Jeste ze je vre hre tolik moznosti jak se zabavit... A 37% win mi prijde jeste v pohode... a ja dnes budu oneshotovat s amickou 105 shermanem ty nemecke losery ;-):-P a budu se u toho bavit a kdyz ne vemu jinej tank a nebo skocim na spita, zkusim event a kdyz ani jedno tak si budu cist knihu :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přece tady nejde o nějaký W/L ale o to, že je to tak nevyvážené. Proto jsem popsal ten propastný rozdíl. Ono to také narušuje MM, když na jedné straně je 10x víc čekajících, než na straně druhé. A hlavně, už by se za tu dobu mohli trochu naučit, jak ty tanky nastavit a né, že jim to lítá ode zdi ke zdi.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pokud se cestou nevymázneš na krtičáku :-D

nevadí... máme tažná lana :Smile_trollface-3: Tuhle se jedna Is2 těžák spawnula na začátku bitvy na dračích zubech a nemohla se hnout... já v t44ce a v dobré víře jí zaháknu, zahrabu jak blázen a nic :laugh: ani to s ní nehlo :dry: nakonec sme jí museli vytáhnout dva :cool:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tigr 1 a panther na 3 ranku nehorázný prasata včera 2 bitvy v 1. 14killu +3 boti +4 asistence a 1 letadlo sice prohra ale zahřála u srdce 2. bitva jenom s panterem 5 killů+ obsazená oblast a 4 asistence výhra a přežití. Přijde mi že panther a tigr 1 je na 3.ranku jako T-54 na 5. ranku jen kvůli tomu nikdo nebrečí protože jsou to němci. Akorád zajímavosti ze světa nezničitelných amíků m4aněakýčísla W dostal zásah na bok od panthera a pořádnou spršku střepin ,které zasypaly střelce ,nabíječe,velitele,řidiče,munici,nádrže,motor a převodovku (vypadá to na kritický) ani omylem pouze všechno zezelenalo ještě jsem to stihnul 3x z opakovat než ho naštěstí vyřídil týpek s KV-2 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když je to rozjezd jako v noci v Brně, tak potom jo. Ale když tě to vyhodí někde samotného jako sirotka z kostela...pak ti zůstanou oči pro pláč, můžeš hořekovat, rukama lomit, hrubou silou poškozovat polohovací zařízení či jiné, celkem volně ležící věci a věcičky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...

Americké tanky na vyšším ranku jsou naprosto nezranitelné a už si z toho dělají hráči srandu, takže to není jen můj nějaký dojem.....

 

M103 jde zničit čelně i kugelblitzem.... a na odolnost usa tanků jsem moc stížností nenašel.

 

 Teď s Tigerem II. nejde zničit Shermana ani zezadu. Včera jsem střílel z KV s kořistným 75mm dělem do Shermana a to tak, že stál zadkem ke mě a tak jsem mu dával každou ranou motor a on nemohl odjet. Do motoru to ukazovalo jen malé poškození a do věže vůbec žádné i když každá rána prošla. Vystřílel jsem cca 30 nábojů a pak si mě všiml nějaký jiný nepřítel a na ránu mě zrušil.

 

Jaký sherman ? Na jakou vzdálenost? Nezapomeň, že třeba jumbo má na věži 152mm. Na věž obyč. shermana se stačí obvykle jen zle podívat a už jí má bloklou + poškozené dělo.

 

A ustřílet něco s 76mm je očistec, člověk jen kouká jak prostřelil a osádka polechtána střepinkami jen lehce zezelenala... Potřeba tři a více ran z pár metrů do munice na boku tigra nebo panthera je... :sick:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vzdálenost byla malá. Mířil jsem s opravou jednoho dílku. A jak jsem psal. Každá prošla, to ukazuje ta animace. NAvíc jsem to pral do toho zadního plátu a zkoušel různá místa. A US tank nedokážu spolehlivě ničit ani s SU-122P a tohle dělo likviduje Tigery II na jednu ránu zepředu do věže. Před pačem jsem si hru s kořistným KV užíval a teď je problém zničit německé ale hlavně americké tanky tak velký, že s tím tankem ani raději nehraju. Zkoušel jsem i jiné němce a výsledek byl stejný. Spousta zásahů, kde 95% jich projde ale poškození minimální. Když si vezmu T-54, tak to loupu věšechno, až na pátý rank US. Tam je zas jen zásah, penetrace...a NIC.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sherman 105mm houfnice 10 bitev... 23 killů... 60% výher a + zbytek sestřelů s AAA + B25... BR už je zabiják tohohle tanku a vyplatí se kombinovat munici... ale rozhodně je to sranda... hodně toho odrazí, ale ty HE náboje to neprorvou vždy a všude... na mapách jako je Kursk, Mozdok a pod. je takřka nepoužitelný...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...