Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

V tom případě špatně čteš ( a neprávem osočuješ Gaijing, potažmo Thulleho, že neodpovídá) a pak z toho vyvozuješ nepravdivé fámy... Thulle jasně psal, že z hodnoty pro výpočet MM zmizela hodnota dle efektivity hráče (která mohla dosahovat až 0,7 BR) a místo toho se řadí do bitvy hráče s podobnou efektivitou, aniž by se efektivita hráče nějak projevila na hodnotě BR pro výpočet MM... (laicky řečeno menší rozpětí strojů, ale podobná efektivita hráčů)...

 

Bohužel není ani moc co číst nebo špatně číst, protože sekce otázky a odpovědi je zamčená a opravdu nemám čas pročítát xy odkozů na foru, takže chodím jen do letadel tanků a obecné, jo občas si poplakat.

No a to, že jim nefugovali delší dobu po OBT statistiky je pravda. Jenže řešit v betě MM dle statistik/efektivity, když je ve frontě 30 lidí je hodně nešťastné řešení (přímo neschopnost) a dokud s tím něco neudělají( a pár dalších věcí), tak na to kašlu, takže už tam bude jen 29 hráčů )nadsázka). Ostatně už cca 14 dní zapínám příložitostně jen letadla.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nekdy v minulosti se tady zminovalo zobrazeni travy u pozemnich jednotek a padaly ruzne navrhy, jak to vyresit. (vizualni vzhled  vs  nevyhody v ostrelovacim rezimu)... vcera jsem si vsimnul, ze moznost vypnuti travy v ostrelovacim rezimu je jiz do hry pridana a funguje.  :smile:

 

Polozka k prepnuti neni ale v moznostech launcheru. (nutno prepnout  v ingame nastaveni)

 

 

:no:

qacXz.jpg

 

 

:yes:

t64Wz.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak váhám, zda koupit T-44 nebo Panthera Aufs. A.........

ak predchadzajuci panther nebol dostatocnou lekciou, mas potrebu prist o rozum pri dalsom stroji a po par dnoch uz s tym tankom radsej ani nehrat, tak panther je skvela volba :-) casom bude mozno hratelny, no momentalne panther nieje dostojnym protivnikom pre t44.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S ger medkama jsem zatim skoncil na Pz.IVH, D Panthera jsem jen koupil, zatim jsem s Pantherem jel jen zkusebni jizdu...ale asi to vyhraje ta T-44. Ted jezdim nejvic T-34-85 ZiS-53 a je to paradni stroj...

to mas tym padom rozhodnute :-)  tak pokracuj u rusakov, a bav sa pri hre. vzdy sa najde dost idiotov(vratane mna) co vam bude vdacne robit potravu :laugh: 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem konečně po dlouhé době doexpil Jagdpantera. No a co k němu říct stíhač je to dobrej, ale vyhrát na tomhle za ranku mi přijde za němce více než problematické. Mimochodem nevíte kolik respawnů má SU 85M a SU-100?? Nebo kde to alespoň zjistím?? děkuji :)

 

ale jinak dnes pohodové hraní bez větších problému a aji dobrý hráče do týmu mi to házelo.

 

Edit: největší počet mích smrtí má nastarosti bombardér, kurnik to mě tak štve jak to hned každej pustí střemhlav na resp smázne tank s jedním respawnem a pak ještě vleze do tanku s 2 respawnama.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...