Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Kanáre, myslíš že Gaijin nepotřebuje prachy?? V momentě kdy to jenom trošku půjde tak Ti tam naperou stroje o kterých se Ti ani nezdálo nebo totálně rozhasí balance. Viz plánované stromy (T-54 vs. Panther II a pod.)

 

Tobě by možná stačilo kdyby tam byly na každý straně 4 tanky ale tak to prostě nebude. Budou chtít lákat hráče a jinak než přidáváním techniky to nepůjde

 

Tak tento nepoměr tam bude, stejně jako u letadel, což se jim nepovedlo a pochybuji, že to nějak rozdělí, aby se nepotkávaly.

Když se podíváš na typy průbojný munice u tý T-34, tak zjistíš, že má dva typy průbojnejch granátů s balistickou špičkou - jeden s větší a druhej s menší výbušnou náplní. Tyhle granáty fungovaly tak, že po probití pancíře dnovej zapalovač odpálil výbušninu v "prdýlce" toho granátu, která ho roztrhla a vzniklý střepiny ničily všechno uvnitř. Logicky - granát s žádnou nebo velice malou náloží udělá po probití míň škody, ale zase díky větší hmotnosti víc probije. Naopak jeho víc třaskavej bráška sice neprorazí tolik, ale když jo, tak to kua zabolí.

 

Mimochodem to že ta hra nemá DMG bar neznamená, že náboje se nelišej poškozením. U letadýlek je sakra rozdíl, když máš v kanonech nabitý defaulty nebo nějaký třaskavý potvory.

 

Tak už chápu jak jsi to myslel.

 

Všechno pěkný...modely, zvuky, grafárna i dobrý mód hry ve stylu BF2, kdy se dá znovu s něčím loadnout ve stejné hře. Ovšem něčeho se bojím...pořádně jsem ještě z žádného videa neviděl enemáky....vůbec nejsou vidět. Ve WOT se nadává na camp, ale tady to bude ultra camp...kdo si počká zašitý na enemáka vyhrál. Na druhou stranu tomu tak většinou bylo i ve válce....

Tohoto se taky trochu obávám, půlka týmu bude aktivně hrát a čast se zakempí, ale na druhou stranu je to asi jediná šance pro TD jak přežít, když nemají otočnou věž a budou vidět třeba na 2000m, takže žádný překvápko za jízdy by se nekonalo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

je vidět, že WoTko je hodně hluboko zažraný ve všech tady. Myslíš, že když zničíš tank zásahem do munice, že potřebuješ nějaký "skill" na posádce aby jsi to poznal??? 

 

Hodně by pomohlo se podívat na video a pak se vyjadřovat k zásahu. Ale to je moc náročné, co? Jinak pro vysvětlení, Pz IV dostane první zásah, není zničený, chvíli tam svítí čevený obrys a pak i žlutý uvnitř tanku.

No, nevím, jestli je to zrovna plus pro hru, ale z hlediska posádky by velitel či střelec museli být bystrozrací, aby poznali, že zásahem se jim podařilo POŠKODIT ammo rack. U shození pásu či výbuchu munice je to jiné, tam je to vidět zřetelně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten kdo hraje WT od CBT letadel, tak ví, že takových 75% věcí už funguje úplně jinak než to bylo na začátku.... A to jsme pořád teprve v OBT.... Tanky jsou momentálně v CBT, takže bych nedělal nějaké kategorické závěry jaké to nakonec bude.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

a je to StuG?? Není to StuH??

Stug je Stug, tak jak ho známe a Stuh je přezbrojený na houfnici StuH 42 ráže 105 milimetrů.

Stug ( Sturmgeschütz III )  http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/stihace/stug3.php

Stuh ( Sturmhaubitze 42 ) http://www.panzernet.net/panzernet/stranky/samohybky/stuh42.php

btw, jeden z mých nejoblíbenějších tanků, ale to už je OT  :tongue:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nesmíš koukat snipermódem když jedeš :smile:

 

Na StuGa se zimmerit nedával, takže se budete muset bez štukatůry obejít.

Ale jo. http://www.historyofwar.org/Pictures/pictures_StuG_III_Ausf_G_3.html

Fini na ně dělali i přídavný pancíř z betonu ,ty ,,krabice " s průzory po obou stranách děla  normálně oblili betonem a uplácali z toho takové bochany /čepice.

Nemůžu teď rychle najít nějaké foto reálného stroje tak snad nebudou vadit modely : http://hyperscale.com/features/2002/sturmibg_002.htm , http://www.precision-panzer.moonfruit.com/#/finnish-stug-iii-g/4555184864

No a na StuGy IV se mastil zimmerit už celkem běžně. Tady třeba jedna malá fotka : http://www.wargamer.com/Hosted/Panzer/stugc.html +nějaké povídání :biggrin:  a třeba : http://www.germandressdaggers.com/Stug4b.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

když se mrkneš na ten link pro StuH a na tu pvní fotku....nevím, klidně by to mohlo být ono..škoda, že na té fotce od Omegy není vidět konec hlavně

No mojí fotce nemusíš vidět konec děla vidíš že je tenké :-) je to fotka StuG III Ausf. G akorát už nemá klasický trojúhelníkový štít kanonu ale má Saukopf :-P jinak tank stojí v tankovém muzeu Koblenz myslím..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přisámbůh že to je první StuG trojka se zimmeritem co sem viděl :ohmy: jinak o betonování vím, to byla celkem běžná praxe i u němců, on Stug odolností neoplýval a ten předek s přečuhujícíma plechama a dolíkama k tomu přímo vybízel :tongue:

 

Janek StuG II je úžasná mašinka, o tom žádná, taky proto ho vyrobili tolik kusů a ani StuG IV, ani JgPz IV ho nikdy nepřekonaly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...