Přejít na obsah

WT - tanky


Whiskey_CZ

Recommended Posts

Screeny technologických stromů (no, spíše rampouchů), které budou ve vydání hry. Bohužel nejsou uvedeny tiery, neboť se ještě testuje, jaké úrovně by měli mít (kvůli vyváženosti, ne ve smyslu jako ve WoT).
Jestli jsem dobře pochopil, tak tanky z každé třídy budou ve vydání za sebou (tudíž za Pz IV L70 bude následovat JgPanther), zde je to takhle nejspíše kvůli přehlednosti (i to vypadá lépe, hlavně ty TDčka :D)

 

15s7u39.png

 

k3eop.png

 

Jinak když vidím tu IS-4, tak si přeji, aby Němcům přidali Mause též, neboť také byl stejně jako IS-4 nasazen do služby a poté zase zbaven, aniž by se dostal do nějakého boje :) jen o trochu dříve. 

T-54 z 51. roku je taky hnus, těším se na M47 :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jj uplně z toho vlhnu vzrušením... Ale ještě bych si počkal, jak to bude balancnutý...

 

Ale taky moc nechápu, proč mají za každou cenu potřebu cpát tam už v první fázi za sověty poválečné stroje...

 

Nicméně tanky ve WT přinejmenším vyzkouším, to určitě, ale jsem obezřetný co se přehnaných nadějí týče... Raději budu příjemně překvapen, než hořce zklamán...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ale IS-2 nebo IS-3 nemají kolem 250 mm klopeného pancíře :) sry, ale tohle doopravdy neprostřelíš zepředu, ani omylem... zde ti bude muset pomoct nějaká Stuka

 

Tak jelikož je to na vrcholu stromu, tak to snad hodí max na koreu proti USA. Doufám, že to ve stromě nedopadne jako v letadlech na ranku 20. Jsem strašně zvědave, jak to vybalancují vůči letadlům.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc sa zabavam na tom ako su tu niektorí skeptickí.....od začiatku vidiet ako "nechcú" aby tie tanky vo WT bolil lepšie ako WoT...ale páni budu verte mi že budu ...tak ako su lepšie lietadla od WoWp tak tak isto budu ja tanky. Samozrejme že budu aj takí ktorým viac bude vyhovovat tá debilina Wot nuž ale každý sme iný. Bude už len záležat ako to cele poštelujú aby to bola zabava. Lebo uznajte posledné dva mesiace to vo WoT zábava určite nieje a to este nechcem vidiet čo bude po tom novom patchi. Ale ak už nič ine tak aspon konkurencia tu určite bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já jen doufám, že opraví ten bug, kdy se Stug po soudovým výkrutu převalí na záda a nedokončí ho, no prostě špatnej FM.

 

Co je divnýho na tom, že tohle nedokáže udělat sudový výkrut, to mi teda vysvětli, já bych řekl, že neschopnost Stuga udělat sudovej výkrut asi nebude chyba ve FM :-D :-D :-D

 

051.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sice na mě určitě zase někdo plivne jedovatou slinu, že špiním Wot, ale tak mě nedávno napadlo, že WG ani HB udělat nemohlo, ptz by se v plný nahotě ukázalo, jak si německá technika proti spojencům ve Wot v globálu stojí. Za Němce by asi moc lidí hrát nechtělo a nakonec by byl se sestavením bitvy asi problém :smile:​ Jsem zvědav jak to vybalancujou tady, aby zase pro změnu všichni nechtěli hrát za Němce. Ledaže by hrálo 30 ruských vs. 15 německých, např :biggrin: Přece jen je to zase jenom hra.

 

ono to nieje az tak pravda... ak by WG spustilo historicke bitky, tak by nikto nehral za spojencov :-) zavolaj si par ludi na treningovku, vezmi techniku co proti sebe v reale stala na bojisku + historicke dela... a uvidis rozdiel oproti beznym random bitkam :-) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To se bude odvíjet od toho, který kompy co zkousnou a taky pro jak širokou hráčskou platformu to zoptimalizovali. Ale tohle vypadá až strašidelně pěkně. Aby nakonec při tom kochání člověk nebyl pořád v garáži :smile: ...

 

Tak zatím finální platforma je PS 4, na což asi většina PC graficky nebude stačit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poněkud zavádějící tvrzení.... Není vyhlášena žádná finální platforma... Ale je vyhlášen cross-platform... A protože většina konzolých titulů se dříve, či později vždy dočkala konverze na PC z důvodu velikosti trhu, tak pochybuji, že by PC jako platformu nějakým způsobem upozadili.... 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když jsem poprvé shlédl screeny, všiml jsem si u posledních dvou, ze je tam nějaké divné UFO. Říkal jsem si, ze soudruzi někde udělali chybu :-) Nakonec jsem si po zvětšení obrázků uvědomil, ze je to torzo křídla s hořícím motorem. Dokonale mě to zmatlo. KT ale vypadá nádherně. Ani se nechce věřit, ze by takhle mohla vypadat hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...