Přejít na obsah

Mohu získat zpět omylem prodaný prémiový tank? ANO, teď máte možnost ...


kvetule

Recommended Posts

jak dloUho se čeká ?

no mě odpověděli něco že to mám potvrdit, že ten tank opravdu chci, tak jsem jim to potvrdil a myslím že zejtra to určitě bude v garáži :) takže 1 den. moc jim to na tý podpoře neodsejpá, ale ten jeden den čekání, to není zas tak hrozný, uvidím zejtra

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chci se pls zeptat zda Vám z tech. podpory na ten požadavek odpověděli na meil ze kterého jste jim napsali nebo jste měli zprávu v oznamenich na správě úctu? Psal jsem tam včera kolem oběda a přišla mi na meil jen ta automatická odpověd o evidováni deliktu. To místo v garáži stačí asi udělat až se mi ozvou ne?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

 

Misto udelam a prachy no problemo mam asi 16 mega :) Pak dam vedet jak to dopadlo :)

to si delas srandu ne :-D 16 mega .... to jezdis jen premiakem a tanky do 5 tieru ne ?? 

 

Edit: Ticket na vraceni T-25 odeslan tak uvidime .... pocital sem ze po me budou asi chtit tak 600 000 kreditu .... to mi trochu zkomplikuje setreni na X tier ale co :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem jim psal včera ( 9.května ) o Tetrarcha, dnes mě přišla odpověd, že mě ho vrátí a že potřebuju prachy + 1 pelech v garaží,at potvrdím,že chci skutečně tento tank. Napsal jsem,že ANO,tak už jen počkat :Smile-playing: . ( Pro ty,kdo trochu tápou,napsal jsem to hned do kolonky v pravo nahoře pod VYŘEŠENO,je tam napsano něco ve smyslu : proč nebyl vaš problem vyřešen )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jiří Čech Dnes v 11:15

Dobrý den,

 

děkuji, že jste se na nás obrátil. Jednorázovou výjimku Vám opravdu nabídnout můžeme. Mějte však prosím na paměti, že je možné navrátit pouze jeden tank pro každý účet. Pokud by se tedy podobná situace opakovala v budoucnu, již bychom Vám nemohli vyhovět.

Abychom Vám mohli tank navrátit, budete potřebovat mít jedno volné stání v garáži a také nejméně tolik kreditů, kolik jste za tank obdržel při jeho prodeji. Příslušné množství kreditů Vám bude před přidáním tanku odečteno. Konkrétně se jedná o 150 000 kreditů.

Jakmile nám potvrdíte, že s výše uvedeným souhlasíte, budeme Vám moci tank navrátit.

 

Budeme se těšit na Vaši odpověď!

 

 

S přáním hezkého dne,

 

Jiří Čech

CS Team - Wargaming Europe

 

 

Žádám si o Tetrarcha....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

aspon vidite, ze ten system premium tanku neni nastaveny ve prospech kupujiciho, ale pouze prodavajiciho. Myslite, ze by byl velky problem mit po zakoupeni tanku za goldy si ho pak normalne za kredity koupit kdykoliv zpet? Neco jako vyzkum tanku za zlatky, pak uz je to stejny, jako u beznych tanku.

 

Potrebujes docanse kredity a misto v garazi? neni problem, prodas premium tanky. jak dokoupis mista, zase vydelas kredit, tak is je muzes bez doprosovani se koupit. Jednou jsi si neco za realny penize poridil, tak herdek, v cem je problem.

 

Spousta premium tanku nebyla za druvejsiho MM pouzitelna, ted je MM jiny, lepsi, proc by se clovek nemohl k tem tankum vratit i kdyz to ani puvodne nepredpokladal, ze.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...