Hellweapon Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Získal jsem tankové eso, což je podle mě ohodnocení na které se nejdéle čeká a k němu patří i o něco lehčeji dosažitelný lovec tanků. Nahánění posledního chybějícího tanku je správný nervák.Pro mě to byl Cheef a lovce mám za Lowe. Na tohle se musí prostě odehrát několik tisíc bitev. Zajímalo by mě kdo se k tomu dopracoval. Já z toho tankového esa mám docela radost. http://imageshack.us...507/stat3a.jpg/ Rej3ct 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los {_SV_} Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Lovce tanků už mám docela dlouho, najednou to bylo, ale na Master tanker mi chybí posledních 5 kousků ( Object 261, GW Typ E, T92, T95, Maus), a mám strach, že právě kvůli mausovi to nedám, tuhle bestii jsem už strašně dlouho neviděl a Maus trap je úplně hotovo Jinak nahráno 3892 bitev... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomariero Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 po 3500 bitvách mi chybí object 261, T92 a T18(nemůžu na něj natrefit ani když hraju nízký tiery). Lovce už mam celkem dlouho. Na jednotlivejch tancí jen na E-75 a KT Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
orbicek Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Mně chybá T92, kterou jsem snad v žádné hře neviděl a Maus, štve mě, že jestli to nestihnu do patche, kdy přidělají frantíky, budu muset nahánět dalších x tanků. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Solar_Aurelius Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 Hele klucí, jak zjistíte co vám chybí? Neříkejte, že jste si od začátku odškrtávali. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomariero Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 http://wot.ctocopok....oad_cache_e.php Na tomhle odkazu zadáš tuhle cestu do toho select file Users\názevPCúčtu\AppData\Roaming\wargaming.net\WorldOfTanks\dossier_cache a musí se dát zobrazit skryté soubory a soubor s divným názvem Chcipakk 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los {_SV_} Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 http://wot-dossier.appspot.com/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
butcher77 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 mě chybí ještě mongolská artyna trier 8, jinak to zjistíš třeba zde : http://wot.ctocopok.ru/load_cache_e.php Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro333 Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 mám obidvoje ináč Lovec tankov by mal byť skôr Lovec zverov, pretože sa tam rátajú len nemecké tanky Tiger, Panther, Lowe a ich odvodeniny. To viete, (Bielo)Rusi sa nezaprú... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pekoslav Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 me chybi jeste asi 10 tanku, z toho 8 premiovych, treba PzKpfw V-IV Alpha, to jsem jeste nevidel takovy tank Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 no myslim že ty tanky co tam mas napsany kurzivou,nejsou potreba pro tankove eso me tam jeste pisou ,ze mam znicit ještě tyhle,ale tankovy eso už mam davno КВ-220 БТ-СВ T-25 PzKpfw 38H735 (f) M3 Stuart M22 Locust PzKpfw II Ausf. J T-15 PzKpfw V-IV Alpha Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomariero Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 kurzivou sou premiaky a ty se naštěstí nepočítaj, já třeba dneska poprví viděl M22 locust Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A jak poznám, kdy jsem to ESO získal? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElSadistico Posted November 4, 2011 Share Posted November 4, 2011 A jak poznám, kdy jsem to ESO získal? Ty si komik , to ako vážne ? Vítězství! Bitva: Himmelsdorf 1. novembra 2011 12:06:13 Vozidlo: VK4502 (P) Ausf. B Získáno zkušeností: 1 548 Získáno kreditů: 62 791 Úspěchy v bitvě: Ostrostřelec, Spojenec, Odstřelovač, Tankové eso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ale toto nee! Já myslím, zda se dá nějak zjistit, kdy jsem ho získal a ne hned poté co jsem ho získal. Chápeš? Mám jich už 114 a zajímalo by mě, kdy jsem získal prvního. Resp., kolik jsem měl za sebou už bitev a dostal prvného odstřelovače. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ElSadistico Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Ale toto nee! Já myslím, zda se dá nějak zjistit, kdy jsem ho získal a ne hned poté co jsem ho získal. Chápeš? Mám jich už 114 a zajímalo by mě, kdy jsem získal prvního. Resp., kolik jsem měl za sebou už bitev a dostal prvného odstřelovače. Aháááá tak sorry :) Určite to je v zložke z hrou , ktorá má na starosti posielanie automatických reportov pri súťažiach ako Kill the courier a pod . chocho 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kanár (NIHIL) Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 V tom to ale asi nenajdu....... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellweapon Posted November 5, 2011 Author Share Posted November 5, 2011 Lovce tanků už mám docela dlouho, najednou to bylo, ale na Master tanker mi chybí posledních 5 kousků ( Object 261, GW Typ E, T92, T95, Maus), a mám strach, že právě kvůli mausovi to nedám, tuhle bestii jsem už strašně dlouho neviděl a Maus trap je úplně hotovo Jinak nahráno 3892 bitev... Mause potkáš většinou pokud hraješ tiery 8,9,10. Dnes 5.11. jsem s E75 dostal konečně taky Myší past(Mause trapp) za 10 Mausů. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ka_r_los {_SV_} Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 To vím, to vím, ale víš co tím myslím, Maus už je ve hře skoro rarita, všichni se ženou spíš druhou větví na E-100 a věci z Porscheho větve jsou fakt náhodně, Aufs.B jsem potkal v týdnu taky po strašný době Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thebigrolf Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Mause vic jak na publiku potkaš v CW. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomariero Posted November 5, 2011 Share Posted November 5, 2011 Mause vidim každej den když hraju s E-100 i s jagdpantherem ho občas potkám, ale ausf. B vidim tak ob den maximálně. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
svejk007 Posted November 8, 2011 Share Posted November 8, 2011 Hraju hraju a najednou ho mám. Jen otázka času. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellweapon Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Tak jak sleduju to tankové eso asi moc lidí nemá, při tom množství lidí bych očekával aspoň 20 až 30 hráčů. Zatím to vypadá na 3 až 4. Myslím si že ho má aji Challanger pokud si pamatuju ze starého fora. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WolframCZ Posted November 10, 2011 Share Posted November 10, 2011 No protože abys ho měl, musíš se vrátit zpátky k nízkým tierům a to se moc lidem nechce. Já to udělám až budu z WoT uplně znuděnej. Zatím mám pořád před sebou větší (nebo spíš pro mě důležitější) výzvy. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hellweapon Posted November 10, 2011 Author Share Posted November 10, 2011 Máš asi pravdu, když jsem se díval na svoje údaje tak mě chyběl jen Cheeff a ten se potkává nejčastěji od tieru 8. Honil jsem ho skoro 1000 her. Když jsem ho dostal, tak jsem ho v následujících hrách krátce za sebou trefil ještě 2x. Vypadá to tak, že WoT pozná co chybí a při posledním kusu tě pořádně vydusí. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts