the_Mystic {ST-1} Posted April 24, 2013 Share Posted April 24, 2013 Toto je založeno na motiv topicu od CZmato. Hledám 2 "čumily" co by otravovaly nepřátleské tanky. Hledám takové co umí hrát ve stylu pruzkumníka. Pokud jste pedobearci a honíte artynky není jich nedostatek. Každou bitvu (s pár vyjímkama) v tanku FV215(183) mám proti sobě 4-5 artyn které kazí hru . Takže pokud chcete honit killy, artky, medaile. Přihlašte se. Beru T5 skauty i větší stroje jako třeba zkušený AMX13 90, T71, Batchat atd... Čety s těmito stroji nejlepe 18:00-20:00 každý den. Lovu zdar a hodně potrolenejch hráču přeje H3llion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
waisik Posted April 25, 2013 Share Posted April 25, 2013 Promazáno na žádost autora topicu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DoctorDeathCZ Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Toto je založeno na motiv topicu od CZmato. Hledám 2 "čumily" co by otravovaly nepřátleské tanky. Hledám takové co umí hrát ve stylu pruzkumníka. Pokud jste pedobearci a honíte artynky není jich nedostatek. Každou bitvu (s pár vyjímkama) v tanku FV215(183) mám proti sobě 4-5 artyn které kazí hru . Takže pokud chcete honit killy, artky, medaile. Přihlašte se. Beru T5 skauty i větší stroje jako třeba zkušený AMX13 90, T71, Batchat atd... Čety s těmito stroji nejlepe 18:00-20:00 každý den. Lovu zdar a hodně potrolenejch hráču přeje H3llion Ahoj,mám AMX 13 90 a rád hraju aktivní spotting s možností vyvolat mezi nepřáteli zmatek.Pokud bys měl zájem,tak dej vědět.Zatím Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Čus. Mám T-50-2 pokud bude zájem. Bohužel nepoužívám torzní tyče,bino atd.Naposled to po mě někdo vyžadoval.Rozhodně nehodlám měnit výbavu tanku. Přeji všem krásný večer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest LucSulla Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 Bohužel nepoužívám torzní tyče,bino atd.Naposled to po mě někdo vyžadoval. OT: :-D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pivas Posted June 24, 2013 Share Posted June 24, 2013 OT: :-D Naposled mě to pěkně vytočilo. Sakra já vím jak se má spotovat atd. :tongue: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts