Duke_CZ Posted September 6, 2011 Posted September 6, 2011 Zde lze vést diskuzi k danému topicu. Quote
usrikata Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 Myslel jsem si že nás hráčů je více? :) Quote
MythbusterCZ {SROSE} Posted September 19, 2011 Posted September 19, 2011 kdo je teď vůdcem cz/sk klanu? vím že ho zakládal sextude, ale teď vydím jen Duka nebo Kanára, Challengera a sem tam taky Arga... Quote
Duke_CZ Posted September 19, 2011 Author Posted September 19, 2011 kdo je teď vůdcem cz/sk klanu? vím že ho zakládal sextude, ale teď vydím jen Duka nebo Kanára, Challengera a sem tam taky Arga... Pokusím se o vysvětlení. Zde se nejedná o klan, ale o redakci webu World of Tanks CZ/SK, kterou opravdu založil Stexude. Součastný stav redakce a obsazení postů je zveřejněn na stránkách. Co se týče klanových příslušností u členů redakce, tak je opravdu velice pestrá. Quote
sturm555 Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 S příchodem nového fóra jsem dnes aktualizoval seznam hráčů, kteří se přihlásili na předchozím fóru. Jedná se o dokument ve formátu word a seznam je seřazen abecedně. Seznam obsahuje všechny dosud přihlášené hráče ze staré verze fóra, nicméně hráče z nové verze fóra jsem zatím nepřidával. Zatím není možné vkládání příloh, takže připojuji odkaz na stažení: http://www.uloz.to/1...t-20-9-2011-doc Quote
MythbusterCZ {SROSE} Posted September 20, 2011 Posted September 20, 2011 Pokusím se o vysvětlení. Zde se nejedná o klan, ale o redakci webu World of Tanks CZ/SK, kterou opravdu založil Stexude. Součastný stav redakce a obsazení postů je zveřejněn na stránkách. Co se týče klanových příslušností u členů redakce, tak je opravdu velice pestrá. to jsem se asi špatně vyjádřil.. měl jsem na mysli cz/sk komunitu.... Quote
Krelde Posted October 19, 2011 Posted October 19, 2011 CZ/SK hráčů je určitě více než je v tom souboru. Řekl bych minimálně 3-4 tisíce. Jen v CZ/SK klanech to bude tak 2,5 tisíce a těch co jsou mimo klany bude taky pár tisíc. Tuccy by mohl vytáhnout informace z WG podle IP přihlášených klientů, což bylo i odůvodněním pro založení CZ/SK threadu na oficiálním herním fóru. Quote
Tarrak Posted January 2, 2012 Posted January 2, 2012 to jsem se asi špatně vyjádřil.. měl jsem na mysli cz/sk komunitu.... Cz/Sk žádného velitele nemá. Češi a slováci jsou v mnoha různých klanech, které mají vlastní velitele. A pokud vím, neexistuje aliance spojující všechny klany, nebo alespoň většinu. A pokud by existovala, těžce pochybuji, že by se všichni podřídili velení jednoho člověka. Quote
MythbusterCZ {SROSE} Posted January 4, 2012 Posted January 4, 2012 nemám na mysli klany jako BIA, CSLA a ostatní, já myslim cz/sk komunitu, která například spravuje tydehly webowky a fórum Quote
Smoker87 Posted April 1, 2012 Posted April 1, 2012 Hledám Klan CZ/SK. Aktiv kazdý den.Premium učet.Tier V/VI Quote
Czech_tank_1 alias Čeky Posted July 10, 2012 Posted July 10, 2012 Myslím, že by nebylo špatné, udělat nějaký závěr a seřadit to podle abecedy, přecejenom, když si dám zobrazit members, tak né všichni mají stejné nicky tady a ve hře. Quote
lestr123 Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Klan AFD pořádá nábor aktivních hráčů info bud na http://afdklan.cz/news.php nebo přímo ve hře :nick lestr123 nick Bmxak Quote
Recommended Posts