EaSyNoSvK Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Ahoj, trochu som pozeral tuto tému a vidím všade iba tanky, dobre ja sem prídam aj lietadla http://www.ulozisko.sk/obrazky/592975/DSCN3342.JPG jedná sa o lietadlo BF 110 E-1 používane v Luftwafe... maloval som to podla fántazie také púštne, bratov názor bol iný, vypadalo to jako žirafa... no dobre :D Revell zorz14, pticus, Snajpr72 and 4 others 7 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted February 23, 2013 Share Posted February 23, 2013 Napočítal sem tak 1 238 458 nedostatků Jako práce 6ti letého kluka dobré Dávám + za odvahu jít s tímhle na trh hocan and SmartinScz 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 23, 2013 Author Share Posted February 23, 2013 :D :D :D no ja som bol taky že ked som to kupil nemal som farby tak som si to hned zlepil..., potom som skušal moje prve malovanie čo bolo totalne hroznom stave, spadlo my to lietadlo raz a nevedel som čo snim a tak ked bola nuda nejak som to už domaloval lebo detajlovat toto lietadlo sa my uplne že nechcelo a keby že chcem tak to vypada omnoho lepšie ale dakujem za pekny koment (ináč 6 mi neni :D) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snajpr72 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 :D :D :D no ja som bol taky že ked som to kupil nemal som farby tak som si to hned zlepil..., potom som skušal moje prve malovanie čo bolo totalne hroznom stave, spadlo my to lietadlo raz a nevedel som čo snim a tak ked bola nuda nejak som to už domaloval lebo detajlovat toto lietadlo sa my uplne že nechcelo a keby že chcem tak to vypada omnoho lepšie ale dakujem za pekny koment (ináč 6 mi neni :D) No 6 let ti třeba není,ale každopádně to vypadá jako práce 6ti letýho dítěte,Jinak doporučuji kontaktovat Lea,ten má taky odvahu s něčím podobným se ukázat. + za odvahu Krbi, Tailleur and vspingu 3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 No 6 let ti třeba není,ale každopádně to vypadá jako práce 6ti letýho dítěte,Jinak doporučuji kontaktovat Lea,ten má taky odvahu s něčím podobným se ukázat. + za odvahu No dop.... to mi nedělejte :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: :Smile_teethhappy: Tady se už fakt jen troluje :Smile_great: hocan and Krbi 2 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stingray Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Jinak nevěřím že to letadlo jsi dělal ty,jelikož jako mladej jsem cosi postavil,myslím že by stačilo tomu dát max 5 minut a vypadalo by to úplně jinak :Smile_teethhappy: Tobě se asi fest nechtělo co :Smile-tongue: Doran {SV_V} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ano nechcelo sa mi... :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny1691 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 šestiletý špunti v kroužku dělají lepší :p Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vspingu Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Ano nechcelo sa mi... :D Když se ti nechtělo a totálně jsi to odflákl, tak proč to sem dáváš? Až se mi jednou nebude chtít utírat zadek, tak se s tím taky nebudu všude chlubit. Doran {SV_V} 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sagvanmaslo Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Já nejdřív myslel že je to dort, vypadáto jak z perníku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 , ale musím uznat, že se ti povedlo rozzářit několika lidem den, to je taky umění Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 dobre.. neviem kolko krát budem hovorit že som to všetko zlepil a potom som maloval ... určite že tak sa to nema robiť ale robil som to z nudy, tak ukažem aspon pár bratových modelov : Fokker E.III http://www.ulozisko.sk/obrazky/593049/DSCN3349.JPG Walrus Mk.1 http://www.ulozisko.sk/obrazky/593050/DSCN3346.JPG nejak slabo osvetlilo Queen Elizabeth 2 http://www.ulozisko.sk/obrazky/593051/DSCN3347.JPG Ako myslím že som to sem nemál davať toto BF110 chcel som sa iba pochvalit jak som to ****** ale myslím že to stalo za nič, ked som tu asi najhorší... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
hocan Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 To už je lepší, ale modelařina je tvdý koníček, který ti nic neodpustí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ja som neni až taky modelar, ale teraz si už budem dávať pozor a budem sa snažit aby to vypadalo čo najlepšie teda.... :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Micka_Shangri la_Min Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 nauč se ředit barvy, to je základ a nech si poradit, já vím že to mladé bolí, ale stojí to za to. Hledej na webu. Je tam X tisíc rad pro začátečníky. hocan 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sws Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 Já teď mám rozdělanýho panthera od tamiye. Už se nebudu stydět ho sem hodit. :D Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 Ja sa ako nehambim len som urazený ked ma vie človek ohovarat za chrbtom a kritizovat že som decko... aj niečo iné pohode ja tieto komenty všetko berem ako za pozitívne.. budem si od vás brať rady, hovorím že ked som to poskladal a brat hovoril že už to nemaluj lebo to bude dost tažke malovat spravil som ešte hrozný nater od tohto... dobre.. budem už na všetko dbať ohlad aby to bolo čo najpeknejšie a aby to malo detaili... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
panther1943 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 http://www.modelforum.cz/viewtopic.php?f=7&t=57739 Tady je něco z mé tvorby :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
danny1691 Posted February 24, 2013 Share Posted February 24, 2013 jak tu odkazem lehce kolega naznačil. Běž na http://www.modelforum.cz/ , pěkně ho prolez, používej hledání místo nevhodných dotazů a uvidíš, možná se ti časem něco lepšího povede. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
EaSyNoSvK Posted February 24, 2013 Author Share Posted February 24, 2013 práve ešte mám stavebnicu revell p-51D mustang čo som dostal na Vianoce, a snažím sa ho pekne postavat aj nafarbiť, ked tak toto BF110 som ešte skladal pred rokom myslím že bol januar 2012 ked som ho skladal aj preto tak vypadá... dakujem za link na forum a skusim hladat iba dobre rady :) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts