Přejít na obsah

War Thunder - letadla


Killere

Recommended Posts

No tak to je pecka ,FW 190 A1 A2 A4 všechno na ranku kde už dávno jsem,BF 110C1 až F2 , pak v nočních stíhačích přibude Bf110G  Ju 88C . . . . Ještě tak zjistit kdy to příjde .Mno já snad umřu nedočkavostí. To jsi mi neměl dělat . . . :teehee:

Ne dělám si legraci, díky moc za nasměrování. :wink:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Vopred sa ospravedlnujem ked tato tema sem nepatry ale nekdo pysal tu ze kupoval zlataky do war thunder cez paysafe moze mi napisat viac info nebo navod ?Diky

Je to jednoduchý. Jenom se přihlaš na oficiální stránce warthunder nebo to jde i přímo ze hry a jdi do obchodu. Tam si vyber co chceš koupit. Pak ti vyskočí tabulka se třemi možnostmi. Buď přes kreditku, paypal nebo ostatní platební systémy. Na ty klikneš a objeví se ti jejich nabídka doporučených (recommended) platebních systému. Paysafecard tam ještě nemusí být zobrazeno, aspoň já ho tam prvně neměl. Pokud tam nebude tak klikni na možnost Prepaid cards a tam to najdeš. Pak už jen vypíšeš číslo karty a je to. Teď jsem to zkoušel a pořád to funguje.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No pokud vím tak přes PaySafeCard to jde jedině přes Steam ale klasicky si je koupit ne protože já to zkoušel a ta možnost tu zatím není :-(

Přes Paysef jsem kupoval orlíky normálně ve hře někdy předminulý týden,a na Steamu nejedu. Přesně jak píše macetap ,zvolí si možnst ,,other " a tam jsem paysef normálně měl.Jen se musí počítart s tím že je to o něco dražší než jsou ceny uvedené.Je to nejspíš poplatek za službu a případně převod měn.Kupoval jsem 2 000 sokolíků a bylo to dražší o cca 21 kč.

 

Tady je kalkulačka měn : https://www.paysafecard.com/cs-cz/kalkulator-men/

 

No a k dnešní akci : tady na foru se píše od 18 do 21 já měl v mailu od 16 do 19 ,ať tak či tak hra mi nejede, pokaždé to hodí chybovou hlášku a i ofik forum je jakési nemocné.

Mno nic, tak půjdem dělat něco užitečného,třeba zase popracovat na Merkavách :biggrin:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...