Přejít na obsah

War Thunder - letadla


Killere

Recommended Posts

Mno mě A5 nepříde moc jako velkej killer ( u mě to bude tim. že se mi tak libí až se bojim abych o něj nepřišel... samozřejmě nadsázka). Štve mě že je 11 tieru a přitom ho začali dělat v roce 41 a ostatní národy maj na 11 cca z roku 43, ale chápu že fokáč byl ve sví době král nebes. Asi něco jako ve wotku tiger 1 a is-2 oba stejnej tier(kdo neví tak is2 byl spíš sovětská odpověd na tigra). Jináč ta cena je v pohodě. Já to dělám tak že si dám tak 2-3 s f4 tam nahrabu a pak si v klídku lítám s FW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P-63 protože ve správnejch rukou je to smrtící zbraň

 

 

Krásný video... Ale mám při tom pocity, jako když koukám na fotbal, jak hraje třeba Real Madrid... Taky to tam vypadá hrozně jednoduše... no a pak si člověk obuje sám kopačky a vyběhne a zjistí, že to zas taková prča, jako v televizi, není :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bolofar: fakta jsou fakta, neopírám se o dojmy a pojmy... někdo je tady schopný na tom postavit  své argumenty apod... to však považuji za podlost nejvyšší... ne proto, že by zneužili situace, ale snaží se na tom profitovat ve své rozhněvanosti, vůči své debilitě, vůči světu, vůči hráčům... atd. ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 month later...

Tak je to definitívne, korea už len s jet lietadlami? To je taká škoda, tú mapu som mal tak rád.

 

Mimochodom ako hrať proti japoncom? Ja som z nich úplne nanervy. Točiť sa s nimi nedá, BnZ tiež nefunguje, keďže im to stúpa tak dobre, že sú v rovnakej výške ako ja, ak nie vyššie. Jediné čo proti nim dokážem je ísť čelne. Čo ma štve najviac, že ani moje oblúbené vertikálne súboje proti nim niesú účinné.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Prozradí mi někdo, proč vidím v techtree u mého Beaufightera Mk.X odměnu 180% a ve slotu jen 60%? 

 

edit: Ha, asi nějaký "bug"....zkontroloval jsem ostatní letouny a pak se vrátil na Beaufightera a najednou je i ve slotu 180%.....

Upraveno uživatelem Lynx_cz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi kde zjistím jaký jsem dostal battle trophy?Teď jsem dostal 50k lionů za battle trophy ,ale v zápalu boje jsem si nějak nevšiml za co  :sad:

 

Za co jsou battle trophy by rádo vědělo spousta hráčů :-D  Nebo spíš na jakém loterijním principu fungují, ale to vědí jen vývojáři :pirate:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kde jsi k tomu přišel ? Dá se někde splašit i německý strom ?

 

Pro mě by mohli přidat další verze Bf110 ,třeba G s podvěšeným kanonem a čtyřmi raketami ,taky nějaké FW190 s krátkými čumáky (A,F) první verze by mohla začínat na tieru cca 9 .Pro mě osobně  jak jsem tu nejednou psal je to snad nejhezčí éro z 2WW a důvod proč jsem WT původně začal hrát.

 

Battle trophy jsem dostal nejvyšší 50 000  ,byl jsem jedinný přeživší na jednom stroji (survival ) a nejlepší v týmu, tier 4 letoun Bf 110 .Měl jsem za to že je to vždy vázáno na nějaký slušný výkon, čím lepší tím vyšší .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...