Přejít na obsah

Odpovede vývojarov


kubo4747

Recommended Posts

Developer Q&A: russian answers - probráno a udělán výtah, za nic neručím. Morčátko

 

Přibližný rozvrh nejbližších patchů:

 

8.3 - číňani (Leden)

8.4 - britská TDčka (březen)

8.5 - německá střední větev Leopard 1 (květen)

8.6 - rozšíření SPG větví všech národů do tieru X (červenec) //mákněte ať se Vám VII a VIII posunou nahoru, jinak vás čeká delší expení, zdá se, že tento rok budou prioritou arty

8.7 - britské SPGčka (září)

 

31.12.2012

- faktor náhody +- 25% se nebude měnit, podle serba má každá hra svoje parametry, které hráč nemůže ovlivnit. Přestaňte si stěžovat. Pokud si myslíte, že je kvůli tomu WoT nevhodné pro e-sport, můžte začít vyvíjet nějakou svojí hru.

- systém, kdy po přepnutí do odstřelovačského režimu (kolečkem myši nebo tlačítkem shift) se automaticky zapne autoaim byl do hry implementován, vyzkoušen a nefungoval

- plochý nákladní vagóny na ensku, které neskutečně dobře splývají s terénem byly sice přetexturované, ale nepomohlo to. Tento problém není na programu a nebude se v nejbližší době řešit

- když má tank špatné staty (hlavně týdenní WR) tak dostane buff, to platí pro všechny tanky ve hře, včetně těch premiových - naposledy se to týkalo německé premiové arty (myšlena francouzská lefh B2 nebo jak... je to německá arty na francouzském podvozku)

- experiment se zlatou municí za kredity skončí v některém z následujících patchů, možnost kpovat zlatou munici zřejmě zůstane, ale dojde k změnám v cenách některých typů munice (jestli SilentStalker dobře porozuměl)

- možnost nakupovat zlatou munici za kredity neovlivnila výdělečnost hry a tak zůstane i nadále

- IS-4 nabíjí pomaleji než 113, protože čínská verze byla postavena až později

- arty splash (okruh ve kterém Vás HEčko poškodí) bude sníženo individuálně pro každou artynu zvlášť, přesná čísla budou až v poznámkách k patchi

- po dopadu HE granátu od dělostřelectva jen malá část střely přenáší DMG na tank, zbytek střely (asi 80%) je "spotřebován" na průraz pancíře (u těžkých tanků například je to těžší než u lehkých) -> příklad: zásah HEčkem do tanku = 20% plné poškození, 80% částečné poškození, zbytek nedá žádné poškození (from the HE shells impact, only about 20 percent of the shellsdo full damage because they penetrate the armor for full damage (this number is much lower for heavily armored tanks). 80 percent do at least some damage, the rest does no damage at all.)

- funkce na tlačítku TAB bude opravena až na to bude čas (SilentStalker neví, o jaké chybě se mluví)

- Q: "Budou někdy v poznámkách u patche uvedeny všechny změny?" A: "Pokud si myslíš, že jsou tu nějaké skryté nerfy, tak jsi konspirační terorista. Pro konspiátory má naše společnost speciální bonusový program, který přidává do jejich poznámkách o patchi skrýté nerfy."

- Cromwell je příliš dobrý: "Pokud si Cromwell povede nadprůměrně dobře, tak ho nerfnem, jinak neslibujeme nic předem."

- nové němcké medko Leopard 1 je technicky vzato třída Main battle tank a ne medium tank, přesto SerB napsal: "Všeobecně známo jsou main battle tanky kombinace heavy a medium, tj. rychlost a obratnost spojená s dobrým pancířem(jinou ochranou)". Problém je, že Leopardův pancíř ve hře bude maximálně 70mm tlustý (jen jako ocel, nepočítá se s reaktivní ochranou apod.) a proto z něj nebude zrovna "děsivý" main battle tank.

- není v plánu možnost měnit národnost posádky a tím ji přesouvat mezi tanky jiných národů. SerB použil citaci: ""Roma non solvit proditores" - "Řím neplatí zrádci/za zrádce?!")

- plánuje se možnost pozvat hráče do platoonu ze hry(když jste v bitvě)

- Christie tanky: ebudou v roce 2013

- německá TD: až to bude, tak to bude. Nespamujte, nebudeme nic slibovat a pak se potýkat s nadáváním u případných změn.

 

Nezdokumentovaná změna v patchi 0.8.3:

T-50-2 dělo 76mm F-34

Maximální deprese snížena z 6 na 5, maximální elevace byla ale zvýšena z 17 na 25.

 

1.1.2013

- Britské arty možná přijdou už po druhé německé TD větvi, protože německá TD nejsou navázána na artyny, které budou rozšířeny v budoucnu, to například nejde u britů.

- až bude T-50-2 nahrazena, tak její nástupce bude mít stejné staty jako T-50-2, takže šílená ruská motorka zůstane.

- nové národy v roce 2013: Čína a možná i Japonsko

- všechny zbraně ve hře, mají stejnou pravděpodobnost poškození modulu (modul si hází na záchranu) rozdíl je jen v tom, že zbraně s větším kalibrem způsobují větší DMG, proto vypínají moduly častěji

- rozdíl mezi čínskými top medkama a heavynama bude v "souhrnu jejich charakteristik", tj. co jeden ztrácí někde tak druhý získává a naopak

- standartní nátěr Type 62 a Type 59 se s příchodem číny nezmění

- žádná speciální mapa vhodná pro scouty nebude

- možnost zapnout u Elitního tanku režim "premiový" byla zvážena, projednána a zavrhnuta

- WG má plán, podle kterého by zavedla každému národu nějaký super-tank (kromě němců). Vypadá to, že ostatní národy by měli dostat něco na způsob Mause.

- Q: neplánujete přidat tank Nahuel pro americký server? A: "no comment" http://en.wikipedia.org/wiki/Nahuel

- Q: "Bude zase Type 59 v prodeji?" A: "Ne v příštím patchi. Nezaručuji, že se to nezmění. Bude přesunut k národu Číny. Není to vhodný tank na post premiáka a byla to chyba"

- vývojáři žijí jen WoTkem, přemýšlí o něm neustále a pracují 24/7 na směny.

- zlaté spotřebáky (automatický hasičák, jídlo) bude i za kredity, POTVRZENO

- pro teď jsou maskovací vzory T-62A dobré, zda se v budoucnu změní? Uvidíme.

- číslo patche, ve kterém budou německá TD, je zatím bez komentáře

- v roce 2013 bude 6 - 10 patchů

 

SerB: "Nikdy nebudeme komentovat testy na hře, provedené samotnými hráči". Sorry. //Morčák komentuje: F*ck you :-x

 

1.1.2013 - pokračování

- možná uvedeme další možnosti zabezpečení Vašeho účtu, jako je spojení s číslem mobilu. Aktuální zabezpečení je dostatečné.

- Hráč (parafrázováno): "Jak se Vás mohu zeptat na něco ohledně hry,konkrétně MM podle statů hráče, za co jinak banujete z důvodu whining/crying? A: SerB: "Tahle otázka je další zabanovaný post o megabýčímhovně. Jak už jsem tisíckrát odpovídal - NEBUDEME ŘADIT HRÁČE PODLE WR NEBO ER! Řiďte se radou Lva Nikolajeviče Tolstého: "Pokud něco nedokážete napsat - nedělejte to". A ještě prosím čtěte předchozí příspěvky... bylo to tu asi stokrát.

- Enhanced Gun Laying Drive (rychlejší zaměření o 10%) funguje i za jízdy, zdá se, že někteří hráči si mysleli, že funguje, jen když tank stojí na místě

- možná získáme novou americkou střední větev, ale "až to bude, tak to bude"

- AMX-40 je jako lehký tank, protože to odpovídá realitě, užívá si tedy výhody 100% maskování i za jízdy

- není v plánu odělat z vraků ajko je M3Lee, A-20 atd. premiáky

- rozdělení statistik na random a roty "až to bude, tak to bude"

- nebude se měnit MM pro AT-15A

- důvod proč vývojáři nechtějí povolit možnost udělat z Elitních tanků, takové tanky v "prémiovém režimu" je prostě balanc. Premiové tanky by měli být znevýhodněné v boji (co se týče Type 59 tak to je špatný tank, ale zachraňuje ho jeho MM). Navíc je potřeba mít standardní nepremiové tanky vyvážené.

- přesun herního účtu z RU serveru na nějaké jiné: "bez komentáře"

- KV-220 nedostane žádný buff

- zaměstnanci WG v Minsku měli novoroční oslavu, ale jinak pořád pracují

- tanku Type 59 hrozí nerf, ale vývojáři nesnáší nerfování/buffování premiáků //Morčátko komentuje: proto je po posledním patchi Type jako papír (dřív jsem ho používal mnohem agresivněji) a Churchill už nemá MM omezen na tier V (posledních ~100 bitev na spodku tabulky)

- T-35 přijde až po SU-100Y

- modifikace do WoT za reálné peníze jsou v rozporu s EULA a budou podniknuty kroky proti tomuto vydělávání na majetku WG, jejichž právo na intelektuální vlastnictví platí po celém vesmíru (viz. EULA pro ty, kdo nečetli)

- hráč si stěžoval, že po nerfu artyn si nebude moct hráč dovolit žádnou chybu při hraní. A: SerB: "A to je dobře!"

- šance, že od hry bude přidán M-60 Patton je: "ne-nulová" //Morčátko komentuje: to jsou úžasné termíny

- možná se změní mechanika týkající se HE střel "podle potřeby"

- nové premiáky na tieru 6 a nižším: "až to bude, tak to bude"

 

1.1.2013 část třetí (pozor obsahuje trolling)

- T-35 se zatím v budoucnu neobjeví, ani se neví jaký to bude tier, bude implementován až se systémem více-věžových tanků (systém více-věžových tanků nebude v provozu v nejbližší době, SerB komentuje: "model si můžeme udělat dopředu, ale než bude systém hotový, budeme čekat")

- Dělo 85mm F3 se nevrátí pro tank T-28, byl příliš OP

- přestože bylo uvedeno docela dost národů a další se připravují, neznamená to, že budou přibývat další nebo že každý národ na planetě bude mít svůj, hráči mohou posílat návrhy na nové stromy, ale to je tak vše (SerB zmiňoval Brazílii jako kandidáta)

- herní ekonomika se bude měnit: "podle potřeby"

- francouzské TD postavené na B1: "úplně bez komentáře"

- vývojáři si nemyslí, že Japonské tanky postrádají originalitu a přestože mají podobné tanky, nebo takové, které vycházení z tanků jiných národů, není to problém

- druhá francouzská linie TDček: "úplně bez komentáře"

- Leopard 1 mohl mít autoloader: "pokud někdo sežene dokument, který zmiňuje variantu Leoparda 1 s autoloaderem ve skutečnosti, tak ho dostane" (jinak NE!)

- hra používá toto schéma pancéřování u E-100

100l.jpg

Morčátko reaguje: podle mě i ostatních hráčů na fóru blbost, hra používá toto schéma, nevím jestli to SilentStalker jen přepsal slovo od slova:

58752629e.jpg

 

- Q: "návrh E-100 počítal s 120mm pancíře na bocích, ve hře je ale 130mm, navíc na původním schéma je přední spodní plát jako 200mm, ve hře je pravděpodobně jen 150mm, otázka na vývojáře: WTF?" A: "OK, v příštím patchi nerfneme boky E-100, přední spodní plát odpovídá našim informacím a zůstane na 150mm, ale na ty boky se podíváme!" //Morčátko reaguje: tvl, včera jsem koupil svůj první X tier... E-100! díky našemu rejpalovi na fóru xD

- pokud máte problémy se střelbou do země, zvyšte si detaily v Nastavení. Může se stát, že hra nerenderuje povrch správně

- zkušební zápůjčka premiáků na vyzkoušení není plánována

- Q: "Budou nějaké nové spotřebáky?" A: "ano, speciální potravina pro posádky čínských tanků"

- bude nové čínské premium vozidlo (takové, které neohrozí balanc a bude bezproblemové, ne jako Type 59)

- po uvedení Japonského stromu se budeme věnovat alternativní střední a těžké větvi francouzských tanků

- Q: "Ve kterém čtvrtletí hodláte vyměnit T-50-2 za MT-25?" A: "bude to v prvním čtvrtletí, nebo v tom druhém čtvrtletí, možná to však bude v prvním až čtvrtém čtvrtletí roku 2013" (SilentStalker: epic trolling smile.png )

- Q: "Můžete prosím přidat zástěrky na MT-25? Ten tank vypadá jako nahý" A: "Pane Bože!. Tank nudista!."

- britové asi dostanou jen dvě TD větve, jedna postavená na Cruiserech a ta druhá na tancích pro podporu pěchoty, nemáme moc kandidátů na tanky středních větví, počet členů posádky bude odpovídat realitě

- druhá francouzská větev těžkých tanků nebude v roce 2013

- hlaveň děl nemá kolizní model, protože by s tím byly problémy //Morčátko reaguje: skill běžných hráčů by se snížil o 90%...

- Luch zatáčí lépe než T-15, přestože T-15 má lepší hodnotu otáčení se, je to proto, že otáčení ovlivňují faktory jako podvozek, motor a další

- Q: "budete vylepšovat fyziku? například lepší model destrukce objektů ve hře!" A: "Ano, plánujeme malý dieselův motor vedle vašeho monitoru, který bude rozprašovat hořící naftu kdykoliv Váš tank bude hořet..."

- SerB očekává balíček dat z Bovingtonu -> všechno je OK, zdá se, že britský X tier heavy bude vyměněn. (SilentStalker: SerB o tom mluvil už asi před měsícem, že se objeví náhrada za FV215b)

 

2.1.2013

- nový německý V tier tank "Durchbruchwagen" bude asi těžký tank //Morčátko reaguje: to má být tohle?

durchbruchwagen_01.jpg

- ohledně nákladů na opravy u nerfnutých artyn: "budeme sbírat data, ale asi necháme cenu oprav stejnou, přestože arty budou mít až o 100 HP méně"

- SerB miloval tanky už před vývojem WoTka

- o přesnosti 0.38 u T15E1: "Důvody jsou různé, týká se to balancu a historických dat, dlouhé dělo neznamená super přesnost. Přesnost je ovlivněna například vibracemi tanku po výstřelu."

- SuperPershing se nestane těžkým tankem

- cena zlaté munice pro premiové tanky se nezmění ("premiový tank nemá být kulometem na goldovky")

- rozdíl v bonusech za poškození tanku o x-tier výš je jen v XP, nikoliv v kreditech

- nebude žádný HUD indikátor, jestli je perk "Zoufalství" aktivní (perk zrychluje nabíjení u tanku s méně než 10% HP)

- Polské a Italské tier 8 a 9 jsou připraveny, chybí ale desítky

- přemýšlí se o uvedení premiového tanku na tieru 1

- ženské posádky nejsou priorita - nebudou tento rok

- o ISU-130 se přemýšlelo a "bez komentáře"

- fakt, že penalizace za poškození spojenců je násobena premiovým účtem není bug, ale fičura (je to schválně)

- kromě "supertěžkých" tanků á la Maus měla: Itálie, Japonsko and Francie také nějaké plány, uvidíme co přijde z Bovingtonu, ale je to nepravděpodobné

- důvod proč padlé stromy mají malý bonus k maskování: "změna hodnot stojící/padlý strom by zatěovala server až nadměrně, proto koeficient zůstává stejný pro padlý i stojící strom"

- britské T10 heavyny asi budou změněny obě (SS: není na 100%, vágní odpověď)

- dynamické změny charakteristik tanků nebudou zrušeny (SS: není si jistý, co to znamená)

 

2.1.2013 - pokračujeme

- SerBova odpověď na stížnost nevyrovnaných X tier bitev (záplavy skautů :D :D) A: "Hrajte roty..."

- opravený bug, kdy bylo možné přecvičit posádku na tank, který jste neměli vyzkoumaný/v garáži se asi vrátí jako fičura

- hráč se ptal na návrat Type 59 do obchodu a nerf arty. Odpověď: "ban na 42 dní"

- když stojíte v křoví a spoluhráč do Vás drcne, je to jako pohyb a budete odmaskováni

- o zrušení střel typu M107 pro francouzské arty. A: "Stále použitelná u 155 Lorraine"

- možná se objeví historicky přesné kamufláže tanků... plánováno na "někdy"

- ocenění Past na myši zůstane

- vývojáři necítí žádnou lítost nad vozidly, které jsou ve hře, ale jsou neoblíbené (M3Lee, A-20,...), jednoduše proto, že žádná taková vozidla neexistují

- nerfy a buffy jsou OK a právně v pořádku - EULA to dovoluje a WoT je soukromým majetkem se kterým WG nakládá podle vlastního uvážení

- "Pokud bude FV215b přesunuta do TD větve a nějaká heavyna ji nahradí, tak se přesunou i její staty, takže se jedná o opravdový přesun a ne o zrušení a nahrazení."

 

3.1.2012

SerB a Storm jsou pryč, nyní odpovídá Veider

- GW Typ E nedostane 1 200 koňový motor. Nemělo by to vliv na jeho možnosti pohybu ve hře.

- co se týče měkkého terénu, tak ten se nachází na místech jako v reálu, například močály, dna jezer a řek,...

- Prokhorovka se nebude měnit, hlavně se jednalo o víc krytů před arty

- v budoucnu se ruské 100mm (možná i další) děla změní podle čínského stromu (dmg, penetrace, alfa,...)

 

3.1.2013 pokračování

- fyzika neumožní delší skoky tanků, Storm mluví o některých hráčích, kteří skáčou s BT-2 na velkou dálku, ale prý jde jen o fake nebo dobře naplánovaný skok, který byl dlouho trénován a nejde použít v boji

- Storm: "nebude žádná změna u FV215b" (SS: více interpretací, asi že bude mít jako TD stejné charakteristiky)

- Storm: SerBovo prohlášení znamenalo, že v tuhle chvíli se nebude FV215b měnit. "V plánu není žádná změna. Teď s tím nic dělat nebudem. Převedení na TD je otázka do budoucna. Zatím by všechno byly jen plky"

- klaksony byly úplná cypovina

- změna T-50-2 na MT-25: "Pořád o tom přemýšlíme, jak to udělat dobře"

- VK2801 s HEAT nábojema je podle názoru SerBa přehnaná...

- žádná změna herního systému není plánována ("Dota, WoW, CS pracují skvěle už strašně dlouho a vše je v pořádku

- E25 je plánována na rok 2013, E10 nebude, dokud vývojáři nepřidají mechanizmus snižování podvozku, "až to bude, tak to bude"

Tank E10 má dva módy, můžete porovnat na obázcích:

E10.jpg

TR00385.jpg

- vývojáři řeší problém s trolujícím JejKeyjem (týká se to Panzer IV a Sherman M4) a houfnicemi. Řešení zatím nemají, nejvíce se uvažuje o snížení penetrace.

- Q: "Budeme mít v garáži kasíno?" (SS: kasínem se asi rozumí systém rotujících tanků "z bitvy do bitvy", jako to má WoWp). A: "Ne, uděláme opak - koupíme si kasíno a dáme si tank dovnitř" smile.png

- nebude možnost si navolit množství zlaťáků ke koupi, budou jen sumy jako je to teď

- druhá sovětská střední větev: "bez komentáře"

- vývojáři neukáží přesný plán své práce, vedlo by to k brečení a stížnostem malých dětí a lá "Kdy to bude?, Ale vy jste nám slíbili!"

- o přidání více krytů před arty na mapy A: "krytů je dost - přestaňte si stěžovat"

- mapa "Arktida" byla vymodelována podle Kareliánské šíje

- nebude žádný modul ovlivňující perk "Šestý smysl" (žádné Romulanské maskovací zařízení)

 

O změnách ohledně FV215b, logicky budou čtyři možnosti:

- všechno zůstane tak jak je, proč by zbytečně dělali model s 183mm dělem

- budou dvě britské desítky se stejným modelem, jedno s 120mm dělem a druhé s 183mm dělem. SerB ale nesnáší vymyšlené tanky (to snad FV215b je) a navíc by bylo divné, mít dva skoro stejné tanky.

- FV215b se stane TDčkem a bude nahrazeno novou desítkovou heavy. To už se několikrát stalo, ale SerB to nesnáší a zakázal. WG asi nechce zase rozdávat X tier tanky nebo zjednodušit hráčům práci s expením nových tanků...

- FV215b bude zkopírováno do TD větve a zůstane tu, dokud se to nevyřeší. Nidko tak nedostane nic zdarma. Až vývojáři udělají novou britskou X heavy, tak ji vymění za FV215.

 

4.1.2013

- plánuje se předělání a kontrola map, kvůli nadměrným stížnostem hráčů //Morčátko komentuje: ejhle, už je nebaví banovat

- IS-7 nebude zřejmě nikdy mít své historické charakteristiky (rychlost, rychlost střelby) kvůli balanci

- Storm (slíbil mimojiné i nové prvky ve hře, ale vzdušná podpora to asi nebude): "Můžu říct jen, že chystáme nový prvek do hry a to už v roce 2013"

- nebude žádný premium tank na tieru 9 a 10

- náklady na opravu nerfnutých artyn NEBUDOU sníženy

- SerB o možnosti předělat VK3601 na heavynu: "To je nápad, ale obávám se, že to hře nepomůže, jinak ho tato otázka nezajímá."

- deprese i elevace Sturer Emila a Nashorna bude historická (SerB teď z hlavy neví, kolik přesně)

- SerB: "Známé 0 damage zásahy do T-50 jsou způsobené z 99,9% zásahem do pásů s následným průletem střely skrz do země pod tankem. Je jasné, že v reálu by se tank už nikam nedostal, ale my chceme jezdit a ne mít bitevní pole plné kripl tanků. Takže 0 dmg zásah je brán jako poškození modulu. Storm dodává: "To platí i o zásahu do děla, to je taky často 0 dmg hit"

- artyny nejsou capnuté po 3 na tým, protože by to udělalo strašný problém s MM, znamenalo by to nevyvážené bitvy skautů, bitvy s tanky stejného druhu a dlouhé čekací doby

- Zimmeritová pasta německých tanků: "ne teď, vyžaduje optimalizaci renderů (až to bude, tak to bude) - možná"

- vývojáři nerozdělí bitvy podle podmínek k vítězství na "capture the base" a "destroy all"

- mapy bez omezení (SS: "otevřený sandbox svět"): "ne"

- vývojáři přemýšlí o dynamických mapách, kde by se měnili pozice objektů, nápad se jim líbí, ale bude vyžadovat náročná technická řešení, navíc se objeví stížnosti jako "Kde je sakra můj oblíbený keřík?"

- nekonečné bitvy v Clanwars (myšleno jako nevázat na určitý čas, možnost útoku kdykoliv, třeba na území bez obránců): "nereálné"

- Batchat 155 přijde o ventilačku (bez kompenzacen)

- otázka na vlastní nápisy na tanky: "ne - dokud nebude dobrá cenzura, (SS: zaměstnanci z Paříže se obávají kretenismu a nápisů jako HH88AdolfHitlerlol) ale cenzura je příliš nákladná".

 

Nikoho jsem se nedovoloval, zda-li můžu překládat, prostě jsem měl čas.

 

5.1.2012

- E-100 nezíská novou věž nebo nedostane buff pancíře

- SerB prohlásil (trochu vtipkoval) že vývojáři mají svou "radu starších", ale schází se jen při řešení důležitých případů. Jinak neexistuje žádný harmonogram patchů, aby se předešlo brečení.

- Dickermax má historickou elevaci děla

- do možnosti Stížností ve hře přibude volba "vytlačování"

- garážové bitvy nebudou v roce 2013, historické bitvy - možná

- FV215b změna na TD : "viz. Stormova odpověď minule"

- kompletní seznam zakázaných modů do hry bude vytvořen, pokud bude potřeba ho dělat

- oficiální statistiky serveru nebudou zveřejňovány

- je velice nepravděpodobné, že by se objevili zbraně jako je "kónické" u VK3601(zlatá munice v kónickym dává větší dmg než AP)

- nová ne-francouzská větev lehkých tanků? "bez komentáře"

- bude i druhý test patche 0.8.3

- zatím se nechystá premiová tier VIII čínská heavy

- každá zbraň má úplně stejnou přesnost s jakýmkoliv typem munice, tj. munice neovlivní přesnost

 

5.1.2013 část druhá

- všechna medka na tieru VIII mají stejnou MatchMaking váhu, jsou tu ale nějaké výjimky (mezi výjimky nepatří T-44)

-pokud nahlásíte jednoho člověka pětkrát za hru, stejně se to nebude brát jako vážnější důvod, než když to uděláte jen jednou, naopak se to bude brát jako spam a obtěžování dotyčného hráče. To, kolikrát musí být nějaký hráč nahlášen, aby dostal ban, se nebude měnit.

- T54E2, T95E2, AMX-30 a AMX M4 1949: "bez komentáře"

- je možné, že Leopard 1 se objeví až v první polovině roku 2013

- až budou historické bitvy, budou se zřejmě týkat druhé světové, ale možná i před-válečné éry (patrně špaňelská občanská válka) a nebo války v Korei

- je docela dost dobře možné, že se objeví M41 Walker Bulldog (lehký tank, konkurence Chaffee)

e0055563_49e526f3ea892.jpg

- prozatím se nechystá oficiální WoT benchmark test (slouží k pozorování výkonu PC při hře/testovacím renderu)

- SU-85i zatím není ve hře "kvůli několika důvodům"

- možná bude přidán efekt střely opouštějící hlaveň děla

- Zůstane "113" čínská X tier heavyna s parametry jako má v testu? "To až podle testu"

- možná vyjde speciální sběratelská edice WoT pro americký trh, pokud se WG podaří najít partnera pro tuto zakázku

- nebudou žádné změny názvu tanků čínského stromu

- možnost změnit velikost písma ve hře? "neplánuje se"

- Q: "Proč nerfujete arty - nemáte je rádi?" A: "Milujeme artyny! Ale to neznamená, že nemilujeme i ostatní tanky." smile.png

 

5.1.2013 část třetí

- T110E4 "rebalanc" (čtěte jako: nerf) nebyl nikterak podstatný, pancíř má OK a statisticky si vede dobře

- SerB prohlásil, že nevýhoda TD SU-122-44 byla zamýšlena jako nízká přesnost a dlouhá doba zaměření

- neplánuje se zásah proti pedomedvídkům (viz. obrázek); (SS: rusové používají termín pedoméďa pro zkušené hráče, kteří hrají na tierech I-III s posádkami 100% a více)

pedobear_drool.jpg

- v budoucnu bude možnost filtrování a řazení tanků v garáži

- otázky ohledně pancíře T-10M a IS-8 (síla pancíře je historická): "probrat se archívy je náročné, vydáme o tom knihu"

- možnosti rot 7x42 bude asi pro všechny mapy, musí se to ale nejdřív otestovat

- v historických bitvách bude váha vozidel posuzovaná podle roku výroby (tj. tank, který bude na vrcholu v roce 1942, bude pak mnohem levnější v následujících letech, třeba 1944)

- na začátku byl systém MatchMakingu udělán formou 1 super tank na každé straně, zbytek horší tanky. To ale už nyní nejde, proto má každý tank svojí individuální váhu, což vede k otázkám hráčů "proč je ten a ten tank takový nebo makový"

- Podle SerBa stačí jen asi 2500 bitev na první tier X tank pokud nepoužíváte premium účet. SerB je s tím spokojen.

- delší chat i po bitvě "tohle asi nikdy neuděláme, nebo maximálně jen poro tým vítězů, nebudeme vytvářet systém pro pláč a nářek poražených hráčů - proč provokovat?"

- budou další ochranné prvky pro hráče, aby nebyli zaspamovaní nabídkama ke vstupu do klanu

- vývojáři nebudou vymýšlet nová jména pro posádky ("není v našich silách doplnit seznam o všechna existující jména. Ve finále - to by si pak každý mohl chodit žádat o nové jméno a seznam by byl nekonečný")

- obrázek "zlatého domečku" u člena posádky znamená, že tank je v elitním stavu, a označený člen posádky získá v příští bitvě 2x tolik XP co ostatní.

- možná přijdou speciální možnosti volby ve hře pro mód artilerie

 

Zdroj: http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/page__st__740#top

 

Všetky odpovede (od začiatku 26. 9. 2012, topik už má 40 strán) nájdete v tomto topiku na ofic. fóre. http://forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/156105-rusove-odpovidaji-na-foru/#top

 

BTW, čo sa týka presunu FV 215B na TD, tak to vraj chcú urobiť tak, že tie tanky budú asi také isté, akurát TD bude mať statickú vežu. Alebo to TD sa bude líšiť aj 183mm delom, ale nikto ho nedostane. A FV 215B na HT vetve tieru X. dostane zmenu až inokedy, pravdepodobne to bude Cheftain (či ako sa to píše), takže pravdepodobne nikto nedostane niečo podobné ako to bolo u USA s T30 a možné je, že aj to TD tým pádom nedostane nik, aby si nik neuľahčoval strom (aby neprišli o prachy). Neviem, či to má tak byť, ale asi hej, momentálne zisťujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- experiment se zlatou municí za kredity skončí v některém z následujících patchů, možnost kpovat zlatou munici zřejmě zůstane, ale dojde k změnám v cenách některých typů munice (jestli SilentStalker dobře porozuměl)

- možnost nakupovat zlatou munici za kredity neovlivnila výdělečnost hry a tak zůstane i nadále

 

Přeložte mi to prosím někdo z té klingonštiny do nějakého srozumitelného jazyka. Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

- experiment se zlatou municí za kredity skončí v některém z následujících patchů, možnost kpovat zlatou munici zřejmě zůstane, ale dojde k změnám v cenách některých typů munice (jestli SilentStalker dobře porozuměl)

- možnost nakupovat zlatou munici za kredity neovlivnila výdělečnost hry a tak zůstane i nadále

 

Přeložte mi to prosím někdo z té klingonštiny do nějakého srozumitelného jazyka. Dík.

Made in SilentStalker :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To byla drobná ironie:D Mě prostě jen štve, když čtu ,že za určité "brečení" dává WG ban apod., máme si dát dohromady vlastní hru, když se nám to nelíbí apod... Měli by naslouchat názorům hráčů (a ne jen jak se v oficiálních oznámeních vychvalují, že údajně naslouchají až jsou jim tanga malý) a líbat nám zadnice, že jim obstaráváme aby měli co do h..by. Nechci být xenofob, ale tenhle přístup může být jen tam u nich v BR tatrmánii... (že jsou to vývojáři i třeba jiných národností...jaký pán, takový pes)... Např. ta E100 už je odjebnutá až hrůza...a ještě by ji chtěli nerfnout. To si ze mě snad dělají srandu...(chci být slušný)....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

už aby přidali ty historický bitvy. to by pro mě byla určitě motivace se k týhle hře vrátit. malý tiery bych bral do historickejch, velký do CW a na random se zvysoka vykašlal. ale musely by tam jezdit jen skutečný stroje a nesměli by to nějak hrozně zprasit, jako zprasili útok a střetnutí, to byl epic fail

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem to přelouskal....jen se potvrdili mé obavy z " konspiračních teorií". Každý týden buffují nějaký tank dle jeho statů....takže samo, že ty nejlepší zas nerfují...je vidět že můžou a umí všechno. Třeba problém s M4 a PzIV...ty jejich brutální houfnice...snížení penetrace...ten kdo má T18 či A10 ví o čem je řeč....z čista jasna dáváte stroj na tři rán...ten co včera šel několikrát na ránu...

A další a další věci....WG nejen že může umí všechno....oni to taky dělají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já si myslim že z toho děláte moc velký drama...bůh ví jak moc byl rozhovor formální a navíc koho by furt bavilo odpovídat na tisíc pořád se opakujících otázek :Smile_trollface-3: nechci se jich zastávat to teda ne, jen mi přijde zbytečný se nad něčim pořád rozčilovat, když je to jejich hra a jejich filozofie

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

patch 8.6 - rozšíření SPG větví všech národů do tieru X - :facepalmic:

Facepalmáku, to nebude vůbec špatný, některý arty na 10 tier budou pouze přesunutý z 8. tier a mezi ně narvaný jiný, tzn. že arty na 10 teir bude mít parametry 8 tier ( to co je teď ) = žádná změna jen lepší MM pro arty

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Další věc, pánové, kdo nečtete pravidělně novinky z tohohle vlákna na ofiku, tak nemůžete znát trošku nahlouplý ruský humor, ve spoustě věcí se odkazuje na dřívější posty a něco je prostě trolling ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, tak. Terajšie SPG VIII. tieru sa presunú do tieru X., takže sa oplatí ich expiť. A na VIII. a IX. tier sa dajú nové stroje. Malo by to zlepšiť MM. A btw obmedzenie na 3 SPG na tým nikdy nebude, čítal som na ofic. fóre, jeden tam písal, že WG sa k tomu vyjadrila a keby obmedzila 3 SPG na tým, tak by boli nekonečné fronty a tak isto by boli tými nevyvážené tankami, v skratke bol by ešte väčší bordel. 5 SPG na tým je teda definitívne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak, tak. Terajšie SPG VIII. tieru sa presunú do tieru X., takže sa oplatí ich expiť. A na VIII. a IX. tier sa dajú nové stroje. Malo by to zlepšiť MM. A btw obmedzenie na 3 SPG na tým nikdy nebude, čítal som na ofic. fóre, jeden tam písal, že WG sa k tomu vyjadrila a keby obmedzila 3 SPG na tým, tak by boli nekonečné fronty a tak isto by boli tými nevyvážené tankami, v skratke bol by ešte väčší bordel. 5 SPG na tým je teda definitívne.

Ale přesun se nebude týkat všech :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...