Jump to content

Recommended Posts

Guest Bonebreakers
Posted

Sákriš PUB v Prešovský nejde rezervace něco, že po dobu prázdnin je nutno jít do PUB II v Pražský  a ten je nekuřáckej, rychle Plzeňáci návrhy kde to mám bloknout na toho 19. a od kolika s ohledem na dámu která přijede v pět do našeho velkoměsta. 

Posted

Sákriš PUB v Prešovský nejde rezervace něco, že po dobu prázdnin je nutno jít do PUB II v Pražský  a ten je nekuřáckej, rychle Plzeňáci návrhy kde to mám bloknout na toho 19. a od kolika s ohledem na dámu která přijede v pět do našeho velkoměsta.

Tak to snad jedine Pamelu.

Guest Bonebreakers
Posted

Dobra tedy objednam neco dobreho kolem centra Mansfeld, Parkán, Groll ,ale pro kolik asi tak lidi a od kolika ? Mohl by někdo poslat nápovědu :turned:

Guest Bonebreakers
Posted

O.K. v pondělí to v práci obvolám a hodím sem kde to bude :Smile_popcorn1:

Guest Bonebreakers
Posted

Právě jsem se vrátil Z Hradu :Smile_harp:  .... tedy z Hospůdky . Pátek 19.7.2013 od 17:30 hod. je zablokovaný stůl pro cca. 8-12 :Smile-playing:  v hospodě Na Parkánu, je to stůl na zastřešené před-zahrádce - hned ten pod televizí (dlouhý stůl + maličký který se přisune když by nás bylo více)  když tam někdo přijde dříve není problém. :Smile_blinky:

Takže  se na Vás v pátek těším.

Guest Bonebreakers
Posted

Honza_nh{_SV_} no nevim nevim jestli se zpozdeni bude tolerovat , ale v patek pijeme na Snowdena tak nejakou minutku promineme :Smile_harp: