Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Já se tedy nebudu nyní vyjadřovat ke svým denním úspěchům, protože nijak závratné nejsou :) ,ale musím smutně konstatovat, že prázdniny mají fakt nějaký neblahý vliv na public. Je dost možné, že to i koním já, ale posledních pár dní se mi stává, že jednu někam se skupinou hráčů, udělá to párkrát bum a já stojím sám proti skupině pěti a více nepřátel. Opravdu mě to docela vytáčí. A nejhorší je, že si začínám přát, aby neexistoval eff. rating, jelikož tyhle radosti posledních dní: a)snižují hodnocení mně b)mohl jsem vidět s kým to hraju,ale chtělo se mi pravidelně ze stresu a rozčílení nad mm vrhnout, takže tento mod už nepoužívám... Nejvíce teď hraji s king tigerem a dopaluje mě, jak se za mě polovina týmu schová a čeká, že já budu dělat pluh. Zdejší páni zkušení mi nejspíše dají za pravdu, že bez dostatečného spotování se takhle KT používat nedá, pokud nechcete rychle blafnout.... Vím, že můj příspěvek je spíše v duchu nadávání na hráče, resp. prázdninový provoz, ale bohužel...je to asi nejvýstižnější denní hlášení.

P.S. švejku, nenech se vytáčet, nemá to cenu, lidská blbost je věčná. Můj stůl vedle pc by o tom mohl vyprávět. Dost často do něj po bitvě mlátím, jelikož na řev každých 10-30 min. by sousedi asi nereagovali vřele;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Guest Scholastikus

prvni analni alpinista prave dorazil. se svym nazorem je hotov jeste driv, nez mohl vubec precist muj komentar. na druhou stranu si nedelam iluze, ze by ho pochopil.

 

Mám dotaz - kde ta zmíněná oblast v Alpách leží, chtěl bych to vědět. Alpama jsem jednou projížděl, ale o této alpské oblasti nic nevím. No nic kouknu se na to zejtra v atlasu na záchodě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejvíce teď hraji s king tigerem a dopaluje mě, jak se za mě polovina týmu schová a čeká, že já budu dělat pluh. Zdejší páni zkušení mi nejspíše dají za pravdu, že bez dostatečného spotování se takhle KT používat nedá, pokud nechcete rychle blafnout....

 

Dovolil bych si malinko nesouhlasit, s druhou vezi a posadkou na 100% ma KT dohled 402 m bez doplnku, coz je velice slusne. I presto by nejaky spotter ale neskodil, nektere veci jsou osklive a zakerne se skryvaji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Včera to bylo děsivé. :Smile-hiding: Prázdniny by neměly být.

 

S JgT jsem to dotáhl z původních win 44/55%, které jsem měl před cca 14 kdy, kdy jsem začal expit na desítkové TD, na 48/49 a rozdíl 7 her v neprospěch výher. Včera to kleslo na 47/50 a odstup 21ti her.

 

Vrchol byl 8x za sebou tým, kde barvičky ukazovali od 11% do už slušných 27%, neskutečná hovádka jezdí. Měl jsem krom jiného v týmu četu tří E-100, kteří měli EFR 1650. Bohužel dohromady. :Smile-angry:

Win rate kolem 41%. To už jsou vyložení škodiči.

 

A když už byl tým slušný, tak jsme dostali útok na Prochorovce či Malinovce. Fakt děsivé. Asi 15 her jsem dal četu s Wolframem a raději jsme toho nechali, prostě obraz bídy a utrpení.

 

 

Takže pozitivem včerejška je dosažených 205k expů s JgT a koupě AMX 13 90.

 

Toho prcka jsem si koupil zpět, protože z něj bude po patchi tier 8 a má údajně dostat 105mm dělo. Viděl jsem nějaký žebříček, kde byl popsán jako AMX 13 105, ale na stránkách WoT je napsán stále jako AMX 13 90 na osmém tieru, ale osmičkové medko nebude mít jen 90mm kanón, myslím .

 

Tak si říkám a doufám, že po patchi 7.5 z AMX 13 90 (105?) bude něco jako byla Lorry, než ji nerfli.

 

Ještě 2-3 dny, dojedu s JgT na 230k expů - což by mělo na JgPz E-100 v pohodě stačit a končím.Chtěl jsem si za červenec sice vyexpit E-75, ale s KT asi budu dávat jen x-násobky. Uvidíme, jak se povede, ale pochybuji, že úroveň hráčů se zlepší.

 

 

Nejspíše budu si jezdit s Marderem II, T40 a MS-1 pro radost a relax a čas od času pojedu vyprášit kožich artynynám s AMX 13 90 :Smile-izmena:

A samozřejmě budu muset točit Rejži, abych si na toho drobečka se 170mm dělíčkem taky vydělal :Smile_blinky:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

moc som tomu neveril...ale pár dní po sebe som hral doobeda a poobede a je asi naozaj pravda, že v tedy nemá zmysel hrať...ja neviem či je to pravda, ale asi áno, že vtedy hraje veľký počet x ročných detí a tá hra aj podľa toho vypadá...prehry do pár minút systémom 2-15/3-15 sa len tak sypaly, mohol som vypisovať, prosiť,snažiť sa...0 bodov...skoro vždy to dopadlo tak, že sami podarilo dať 1-2 kily z 3-4 kilov celého tímu a potom som zostal sám proti 6-7 tankom stačil ešte raz vystreliť a už sa to do mňa sypalo...ostaneme 3 na koniec proti 12tim,sám bránim základňu a náš HT schovaný v rohu mapy, v druhom rohu schovaná arty, ale aj keď má spoty, nevystrelí aby sa neprezradila

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja bych vsechny ty mody a barvicky zakazal, lidi to jen otravuje :P

 

 

Ja to rikam porad, lidi se tim strasne nchavaji ovlivnovat, ma to cim dal tim vic hracu a meni podle toho pristup k bitvam, a tim pak statistikam davaji za pravdu.

Píšeš nesmysl, protože ty statistiky na 90% vycházejí. Proto jsou to statistiky.

 

Já jsem XVM dlouho odmítal, vyzkoušel a nechci jinak.

 

Jasně že je to deprimující, vidět, že hra je prohraná od začátku, ale pro mne osobně je to lepší, než se zbytečně nervovat během hry. takto vím, že je to marnost. Hraji co nejlépe, abych si vydělal na opravu a doufám, že příští složení týmu bude lepší.

 

P.S: Před chvílí jsem dal 222k expů s JgT, zítra to dorazím na 230k a končím s JgT na hodně dlouho :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako vis co, kdyz se ti top tank odpoji z bitvy kvuli tomuhle, aniz by se aspon pokusil s tim neco udelat, tak to otravi hru i ostatnim..a statistiky a EFR nejsou vubec neomylne..jsem treba stezi zlutej, ale ze z toho dobrejch 5k bitev jsem odehral, aniz bych se zajimal o mechanismy hry a ted hraju uz uplne jinak, to uz ti EFR nerekne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jako vis co, kdyz se ti top tank odpoji z bitvy kvuli tomuhle, aniz by se aspon pokusil s tim neco udelat, tak to otravi hru i ostatnim..a statistiky a EFR nejsou vubec neomylne..jsem treba stezi zlutej, ale ze z toho dobrejch 5k bitev jsem odehral, aniz bych se zajimal o mechanismy hry a ted hraju uz uplne jinak, to uz ti EFR nerekne.

Upřímně řečeno/napsáno, tak jsem před chvílí (ne během hry) zvažoval, zda se nebudu odpojovat.

Ještě jsem to neudělal, ale proč hrát, když je šance na win minimální.

 

Jasně že tím znechutím pár lidí v týmu, ale mají ostatní červenáčci právo znechucovat moji hru?

Jaký má smysl hrát,když jsem v týmu jediný, kdo není červený. To co nyní jezdí je neskutečné, bežně vidím hráče s IS-3, kteří mají win rate 42%, EFR 680. Každou bitvu je nějaký podobný exot. Mají právo hrát, já mám právo tu hru opustit.

 

Proč se nervovat, vypnout to a jít zkusit štěstí jinam. Fakt to možná začnu dělat, pokud se to někomu nelíbí, mohu mu poslat pár replays s JgT, aby viděl, čím jsem si protrpěl 14 dní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Lidi si stěžujou na prázdniny, že to zhoršilo hru a nadávají, že kvůli tomu prohrávají. Ty prázdniny jsou ale na obouch stranach, takže úroveň hry to asi může ovlivnit, ale těžko to může za to, že padne prohra x krát za sebou. To už je prostě blbá náhoda, která se děje i mimo prázdniny. Ale já dneska mam o 9 výher víc než proher, což při odehraných 27 hrach považuju za parádní. Podle toho, jak čtu různý stížnosti lecdes tady na fóru, jsem asi já ten prázdninovej, který to kazí těm dobrým, ale jeden tým prostě vyhraje :P

A co se týče toho efr, tak někde jsem tu čet něco o tom právu odcházet a ničit hru. Jako jo, asi se to nedá zakázat, rozdíl ale je ten, že odcházením se ta hra prostě ničí všem, kdežto ty červený hrajou podle svýho nejlepšího vědomí a svědomí, ničit se hru nesnaží, ale chtějí si zahrát. A takovým pak nezodpovědnej top tank odejde z bitvy eště před začátkem. Ano, to skutečně "prospěje" všem stranam. Já jsem taky červenej, zezačátku jsem to neuměl, ale snažil jsem se, učil, studoval témata na fóru, prostě snažim se bejt co nejlepší, i když prostě jsem červenej. Ale to je odraz všeho, ze začátků tam mam pár strojů, na kterých efr neni ani 100 a několik, na kterých je třeba 200 - 300. Ale v současnej garáži (6 míst) mam 4 mašiny s efr přes 1000, u T-43 v základu (mam ho 3. den) mam přes 1100 po 41 bitvach (a 26 vítězství), to snad neni tak špatný, ne? Ta červená neřekne, jak je kdo dobrej teď, ale jak byl kdo dobrej v průměru za celou dobu. A zrovna dneska jsem to zažil, že 2 top tanky v dobovým lesíku se afkli a nás tam nechali, dle jejich názoru asi na masakr, nakonec to ale byla tuhá bitva do posledního tanku, kde prostě ty dva chyběli. Oni zkazili hru, ne hráčí s červeným nápisem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli chcete eliminovat červenáčky, tak musíte jezdit rotu a nikoliv rotu s tím co koho napadne ale s co nejsilnějšími stroji. Vzít si IS-7, T95 a Tigera, protože někdo ho potřebuje vyexpit nemá skoro smysl. Odpojit se také nemá smysl. Když vidím, že je tým uplně k ničemu, tak si najdu místo ze kterého se snažím nadělat co nejvíc damage a tím i expů a kreditů. Když to nevyjde, tak je stejně hned po mě a mohu jít do jiné bitvy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...