Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Dnes se mi totálně nedaří. S T29 dokonce několikrát jako Top třída a vždy tragédie. Válčení ve městě plném haraburdí a křoví mi vůbec nejde. Než něco zaměřím, tak mám 50% HP dole. Jak to dělají jiní, že jednou jako ToP v první linii a mají 5-6 killů je mi celkem záhadou. Až budu mít nahráno jako Top stroj víc, tak se to snad zlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jelikoz dopoledne odjizdim na dlouho ocekavany tridenni mozkovy vyplach, jeste rychle odehravam trojnasobky..a prave se mi stala bitva, jedna z tech, pro ktery stoji za to se trapit se vsema tema blumama na publicu..

 

Ruinsberg, standardka, takovy mix od ctyrky po devitky, ja jedu v ISku. Tak nejak se to prestreluje, dam si kill, zbyde tam na nasi strane ja, GW Panther, Löwe, Lorra, JgPz4 a za enemaky dědek(T95), E75 a jeste nejaka neco nevim co, par kousku, lehli, nejsou duleziti. Tak teda ja jedu horem, jsem na jejich pulce spolu s lorrou, asi 100 hp, proste jsem na ranu, odstranim kv3 kempici na jejich bazi, chystam se na dědka, nabijim HE, ze ho aspon spotnu pro artynu...ta mine, mezitim se u nasi baze objevi E75, zacne capovat, löwe ho chce spotnout pro artynu, ktera ale miri na dědka ale nevystreli, protoze se boji zasahnout lorru, ktera si to profrcela za dědka a zasekla se mu za zadek (ale zrovna nabiji). E75 krouhne toho lva. Vratil se JgPanzer, spotne E75, nas mily GwP mine, E75 krouhne i ploštici. Cap je asi 60+%, ja se otocim a mazu si to k bazi. GwP se boji vystrelit na dědka a boji se vystrelit do kruhu naslepo. Jsem na dohled, koukam E75 ma asi 170 HP. Zastavuju, cap je skoro 90. Znate rusky kanony, miri pomalu. Cap je pres 90, strilim jeste ne v plnym zamireni a trefuju za 16 - mel jsem porad nabity HE. Cap reset. Nez E75 dojde, co se deje, leti mu tam dalsi a tentokrat se trefila za vic a dodelala ho. Asi deset sekund potom ta lorra umlati dědka. Krása.

 

Jo, tyhlety bitvy stoji za to..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem si včera říkal....je to neděle...klíííd. Přes týden zas bude od dětí klid...NEBUDE...panikáááááááááááááá. Jsou prázdniny. :Smile-playing:

Jeli jsme s četou a díky super večeru kdy jsme jeli 9 třídu tak se den zadařil pěkně. Ale začátek ,kdy jsem projížděli celou garáž...očistec. U prcků jsme skoro každou hru chytly mód attack....fakt skoro každou hru. Další porod nastal, když jsme vzali na expení 6 a 7 třídu. Obecně třídy, které jezdí ve špatných losech. A naše 8 a 9 co byly top nezkalmaly naše očekávání...kde se ten materiál bere? Neskutečné lamy...pak vše zachránil Ferda...od té doby to šlo krásně. S Objectem to samé..

To už s námi hrál Coko, který má Er utilitku..na začátku jedné hry se začal ukrutně smát....dvě jediné enemy top E100 byly dle utilitky totální lemplové....a byly....normálně čekaly na základně za barákem až vymlátíme jejich kámoše a přijedeme si pro ně. Až mi enemáků bylo líto....jeden měl 41%win druhý 45%. A na E100 byly ještě lepší...jeden 33% a druhý 14%!!!!! Oba davají s E100 průměrný dmg 1000 -1200. A samo že na E100 použily volné expy.....co nahrali s Lowíkem....horší 10 třídy jsem neviděl....díky nim dostali 15:3...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Koupě King Tigra a AMX 12t. Oba tanky, které mne asi budou bavit.

 

KT má přesné dělo, což je po těch ruských klumprech, co mám v garáži, krásné zjistění. A AMX 12t je takový menší brácha AMX 13 75, což je můj miláček.

Já AMX 12t při expení frantíků přeskočil, takže jsem s ním nejezdil. Koupil jsem si ho, protože z něj mají udělat tier 6. Stejně tak budu muset koupit zpět AMX 13 90, abych měl něco místo Lorryny, která bude devítkou.

 

 

Pokračoval jsem s expením JgT, už jsem si vyjezdil skoro 170k expů na JgPz E-100. Už mi trochu Jagdtiger leze krkem, ale nemohu říci, že bych se s ním nudil. Jak na horské dráze, nahorů dolů, super hry a hry kdy hořím ve 4. minutě nebo při stavu 13:8 nepřítel obsadí naši bázi.

 

Zatím rekord 65 expů za hru (slovy šedesátpět), včera na Ruinbergu, kdy naše desítkové a devítkové HT jely mimo město (asi aby vystrašili jejich jediné medko, co měl nepřítel).

Spotnut Pattonem, ten mi sundal pásy a one-shot od T92.

 

Dle XVM jsme měli krásných 14% na win, takže mne to ani nemrzelo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hmmm...řekl jsem si, že po pár měsících, co mám vyzkoumáno IS-3 si ho koupím. Jenže nejdřív budu muset hodně šetřit. Nějaký 2 mega bez PÚ s T34. Ale co WOT nechce. Zase je tu mimořádné množství průstřelů a hlášek "odrazila se", všude kam jedu tak mě smahnou artiny a dostávám tým lemplů. To bude dlouhá cesta...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak potřebuji sedativa nebo litr Rumu...prvních 6 her = 5 lostů. To se nedá jak jsou ty prázdniny... Z 6 her jsem dostal s 2 třídou(PanzerJagerem) 4 attack mod!!!

2xattack a 2x def. Těm nováčkům vůbec nic nevyčítám. Ale proč tento mód dávají i tak nízkým třídám. Za ty 4hry jsem dal 6,8,6,4 killy. Ale jsem nasranej že mi žíly asi prasknou. Všechno jsem táhnul sám...ti klucíí z poloviny ani neví, že se třílí snip modem( ani já jsem to v první bitvě nevěděl :Smile-hiding::Smile_veryhappy: ) a chtějí po nich nějaký taktický postup či obranu. Samo že enemáci vždy měli jednu tří členou četu složenou z mazáků co hrajou pro relax...téé konečná.

No jdu trpět dál...ale sám ted hrát prcky ...to je peklo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tak potřebuji sedativa nebo litr Rumu...prvních 6 her = 5 lostů. To se nedá jak jsou ty prázdniny... Z 6 her jsem dostal s 2 třídou(PanzerJagerem) 4 attack mod!!!

2xattack a 2x def. Těm nováčkům vůbec nic nevyčítám. Ale proč tento mód dávají i tak nízkým třídám.

 

Moje řeč ... standardní 2vlajkový mod by měl být jedinou volbou pro T1-T3 bitvy. Při encounteru klikám na minimapě jako blázen, aby věděli, kam mají jet ... stejně jedou na druhou stranu nebo hledají neexistující nepřátelskou bázi. Při obraně na Malinovce stačí mít binokulár a síť = neprojde nikdo. Ne že by to byli troubové, jenže na lowtierech dělá takové vybavení násobně větší službu než u T9-T10. Prostě "god mode ON" a člověka to ani nebaví.

 

P.S. Včera jsem na Malinovce při obraně dal 12 killů během 5 minut... nadávali mi do cheaterů a možná, že nebyli daleko od pravdy. Loltraktor prodán, už je nebudu trápit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak poslední dny hraji pro prachy.Takže PZIV,PzJgr IV a občas si dám Mardera,BT2 a E50.Celkem se daří a je jisté,že 10 000cí tank dám do 8000 bitev.Dokonce se mi i zvedl Win na 55%.Již se těším na Jagdpantera a königtigera,ale to ještě chvíli potrvá.

Jsem výrazně defenzivní hráč a často zůstávám mezi posledními na živu,což mrtvoly nelibě nesou a nadávají do kemperů a pod.Poslední dobou má tato slovní agresivita vzrůstající tendenci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdeněk: ty jedeš.....to už máš naJT tolik? Já na Objectu teprve 50 000. Ale jde to na těchto třídách rychle. A hlavně je ještě čas. JT mě začíná lákat...ten kanon si z bety pamatuju...jenže nesnáším pomalé želvy....to mě odrazuje.

 

Jj, denně minimálně 10k expů.

Trochu očistec, ale spíš vyhrávám než prohrávám. Z win 44% jsem to dotáhl na 48%, tak snad i na těch 50%. V tom okamžiku JgT prodám a nechci ho ani vidět :Smile-playing:

škoda, že u toho nemohu současně i expit posádku, už bych měl čtvrtou specializaci.

 

 

Doufám, že to desítkové TD bude stát za to, tajně doufám, že bude, když už ne silnější, tak rovnocenný partner své třídy.Ne jako současný JgT.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak naštěstí jsme pak jeli čety skoro jen s 9 třídou a byla to lahoda. Ale sám jet prcky od 2 do 6 třídy....to nejde. Téé o nervy. Ale s Objectem to byla paráda. Hafo moc pěkných her v četě. Object, T30 a M103. Té super kombinace. I přálo štěstí...něklikrát jsem dal max.poškození(938) a pak jsem dal ammorack mausovi :Smile_Default: .

Zdenku už tě doháním :Smile_veryhappy: ...dneska jsem dal na Objectu 35 000 expíků. Už "jen" nějakých 110000 a budu mít snad na 10TD. Ale dávám pauzu do neděle. Jsou svátky je třeba tvořit jinou činnost, když je tak pěkně. A hlavně mě dneska ty hry s prckama hrozně otrávily. Je třeba lehká pauza.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

1/ Nastřádáno 147000 XP na JpzE-100

2/ Kdykoliv si vezmu E-50, tak skončím v týmu, kde je o 2-3 T9 hevyn méně kompenzováno nesmyslným přídělem kanonenfutru na T7 (obvykle Tiger nebo T29).

3/ S35 H739 je luxusní strojek, ovšem nesmí potkat americké TD s houfnicí - 260HP je máááááááááálo, prostě jdu na ránu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš nějak málo ne? 147000 ti stačit nebude, když 10 heavy stojí od 185 do 212 000 expů. S35 mám taky...vidíš..já blb jsem jí dneska ani včera neprojel. Zlepšili jí MM. Měl jsem jí i před patchem a to bylo 80% her s 5 třídou. To byl konec. Ale teď je to super. Pěkná zábava, díky kulometu a rychlému reloadu..jak ti i 4 třída ukáže bok...už neodjede( když to není T28 s 85mm :Smile_veryhappy: )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdejsi nolifer cislo jedna alias svejk opet utoci. procitat ty jeho dojmy a prihody z hrani je opravdovy zazitek. tezko k uvereni, ze takove individuum ma zenu a dite (pokud je to ovsem pravda). je pravda, ze i ja bych mohl byt pro nektere hrace otcem, ale ze bych mel potrebu psat kazdodenni zazitky z hrani ? to uz bych rovnou mohl popisovat, jak jsem si dneska uvaril caj. navic psat zazitky z publicu je uz samo o sobe demence, protoze jak vsichni vime, tak uroven hry, potazmo hracu je miziva. ja bych taky mohl psat o e100, ktere maji nabite jen hecka, ale co bych z toho mel ? zajimave je, ze nejvice nadavaji a resi to ti, co do toho strkaji prachy. pritom goldy - to je ten duvod proc public vypada, tak jak vypada. amen

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zdejsi nolifer cislo jedna alias svejk opet utoci. procitat ty jeho dojmy a prihody z hrani je opravdovy zazitek. tezko k uvereni, ze takove individuum ma zenu a dite (pokud je to ovsem pravda). je pravda, ze i ja bych mohl byt pro nektere hrace otcem, ale ze bych mel potrebu psat kazdodenni zazitky z hrani ? to uz bych rovnou mohl popisovat, jak jsem si dneska uvaril caj. navic psat zazitky z publicu je uz samo o sobe demence, protoze jak vsichni vime, tak uroven hry, potazmo hracu je miziva. ja bych taky mohl psat o e100, ktere maji nabite jen hecka, ale co bych z toho mel ? zajimave je, ze nejvice nadavaji a resi to ti, co do toho strkaji prachy. pritom goldy - to je ten duvod proc public vypada, tak jak vypada. amen

Hned jak jsem viděl tvůj nick tak mi bylo jisté, že jsi přišel provokovat. Mě si urážej jak chceš. na fórum chodím drbat a jestli se ti to nelíbí, tak sem nechoď.

Nic méně na něco jsem silně haklivý...NEOTíREJ se o mou rodinu!!! Tyhle virtuální chudáčky co se skrývají za anonimitou netu miluji. Má krásnou rodinu a ty mi jí můžeš jen závidět.

Nic méně. jestli máš potřebu se do ní ještě jednou navážet, dám ti možnost se sejít osobně. Budu jen rád. Samo že požádám o adminy aby ti daly ban. Vyloženě jen do topicu vlítneš a provokuješ. Jen zdůrazňuji...já za to, že WOT neumíš a máš z toho komplexi nemůžu.

EDIT: to individum, bylo 6let v 4BRN, má zasebou nekolik misí, 3 roky u policie a aktuálně je na docela vysoké managerské pozici. Jestli máš koule, tak mi napiš kde bydlíš...ty otče většiny hráčů. To individum by se stebou rádo setkalo. Jenže na to nemáš koule co? Virtuální chudáčku.

Ty nesaháš po kotníky ani mému synovi co kouká z fotky. Který prodělal několik těžkých operací srdce a svou statečnostní doktory uchvacoval už od narození.

Varuji tě ještě jednou....neotírej se o mou rodinu. Nebo tvrdě zaplatíš...Ip adresa jde snadno zjistit. Dělám k tvé smůle ve velké telko aICT firmě..neprovokuj, už to nehodlám opakovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

reakce hodna ditete na sebe dlouho nenechala cekat. nemam ten dojem, ze bych urazel tebe nebo tvou rodinu ale budiz. pokud povazujes kazdeho, kdo ti neleze do zadnice jako vetsina zde registrovanych za virtualniho chudacka, tak bys mel urychlene vyhledat pomoc. ja se za zadnou anon(Y)mitu neskryvam, nemam duvod. dale pak nechapu, proc bych ti mel zavidet tvou udajnou rodinu. nikdy jsem nikomu nezavidel a nehodlam s tim zacinat. jinak tva nabidka na setkani( chapano asi jako pestni souboj) je sama osobne smesna a presne vystihuje tvou nevyzralost. o ban si klidne pozadej, mozna bych se ani nedivil, kdybych ho dostal. prece jenom vim, ze kamaradicku tu mas dost. ja pravidla neporusil, ani jsem nebyl nikterak vulgarni. jen jsem napsal svuj nazor, nic vic, nic min. nakonec jen zduraznuji, ze narazka na mou pripadnou zavist je vylozene smesna a jen ukazuje, jak velky vyznam prikladas, tak nevyznamne veci jakou je tato hra. je mi vas lito, uprimne.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To máš nějak málo ne? 147000 ti stačit nebude, když 10 heavy stojí od 185 do 212 000 expů. S35 mám taky...vidíš..já blb jsem jí dneska ani včera neprojel. Zlepšili jí MM. Měl jsem jí i před patchem a to bylo 80% her s 5 třídou. To byl konec. Ale teď je to super. Pěkná zábava, díky kulometu a rychlému reloadu..jak ti i 4 třída ukáže bok...už neodjede( když to není T28 s 85mm :Smile_veryhappy: )

 

Sem zapomněl dodat, že těch 147K XP mám za cca 5 dní, kdy jsem vypnul posádky u Ferdy, Jtigra, E-50 a Lowika (z Lowika budu konvertovat na volné XP). Mám v plánu to dotáhnout na 500K XP. 200K sežere JpzE-100, 200K E-50M a zbytek na okamžitý apgrejd.

 

S tou S35-tkou je ten MM výrazně lepší než je napsáno na fóru, když jsem ty nářky četl, tak jsem si nadával, že jsem ho koupil (v akci samozřejmě). Expím na něm radistu, ale řidič už má 377% sekundárních skilů (plavná jízda, otáčení, redukce postihu, opravy), takže zrychluje jak formule. Na Prochorovce jsem jel křovinama vedle silnice 37 km/h jak žížnivá čára - projel jsem 3 TD ... ani se nestihly otočit :Smile_veryhappy: Tedy stihly, no ale za mnou byli schovaní Pz38t + M2 MT = za 10 vteřin bylo po všem. Dokonce byla i pochvala od spoluhráčů. T-28 zásadně do věže a do munice ... jinak si mne vyndá během chvilky. 25 bitev - 68% win ratio, 2 medajle - spojenec a topgun. Na odreagování skvělý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hned jak jsem viděl tvůj nick tak mi bylo jisté, že jsi přišel provokovat. Mě si urážej jak chceš. na fórum chodím drbat a jestli se ti to nelíbí, tak sem nechoď.

Nic méně na něco jsem silně haklivý...NEOTíREJ se o mou rodinu!!! Tyhle virtuální chudáčky co se skrývají za anonimitou netu miluji. Má krásnou rodinu a ty mi jí můžeš jen závidět.

Nic méně. jestli máš potřebu se do ní ještě jednou navážet, dám ti možnost se sejít osobně. Budu jen rád. Samo že požádám o adminy aby ti daly ban. Vyloženě jen do topicu vlítneš a provokuješ. Jen zdůrazňuji...já za to, že WOT neumíš a máš z toho komplexi nemůžu.

EDIT: to individum, bylo 6let v 4BRN, má zasebou nekolik misí, 3 roky u policie a aktuálně je na docela vysoké managerské pozici. Jestli máš koule, tak mi napiš kde bydlíš...ty otče většiny hráčů. To individum by se stebou rádo setkalo. Jenže na to nemáš koule co? Virtuální chudáčku.

Ty nesaháš po kotníky ani mému synovi co kouká z fotky. Který prodělal několik těžkých operací srdce a svou statečnostní doktory uchvacoval už od narození.

Varuji tě ještě jednou....neotírej se o mou rodinu. Nebo tvrdě zaplatíš...Ip adresa jde snadno zjistit. Dělám k tvé smůle ve velké telko aICT firmě..neprovokuj, už to nehodlám opakovat.

 

Svejku toho chudáčka neřeš, prostě ti závidí a nedokáže překousnout že si lepší jako on. Tak se opírá o rodinu a o plno dalších serepetiček.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Sem zapomněl dodat, že těch 147K XP mám za cca 5 dní, kdy jsem vypnul posádky u Ferdy, Jtigra, E-50 a Lowika (z Lowika budu konvertovat na volné XP). Mám v plánu to dotáhnout na 500K XP. 200K sežere JpzE-100, 200K E-50M a zbytek na okamžitý apgrejd.

 

S tou S35-tkou je ten MM výrazně lepší než je napsáno na fóru, když jsem ty nářky četl, tak jsem si nadával, že jsem ho koupil (v akci samozřejmě). Expím na něm radistu, ale řidič už má 377% sekundárních skilů (plavná jízda, otáčení, redukce postihu, opravy), takže zrychluje jak formule. Na Prochorovce jsem jel křovinama vedle silnice 37 km/h jak žížnivá čára - projel jsem 3 TD ... ani se nestihly otočit :Smile_veryhappy: Tedy stihly, no ale za mnou byli schovaní Pz38t + M2 MT = za 10 vteřin bylo po všem. Dokonce byla i pochvala od spoluhráčů. T-28 zásadně do věže a do munice ... jinak si mne vyndá během chvilky. 25 bitev - 68% win ratio, 2 medajle - spojenec a topgun. Na odreagování skvělý.

 

Kde na to bereš goldy? :Smile_veryhappy: Posiláš vodku do WG? :Smile_teethhappy:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

reakce hodna ditete na sebe dlouho nenechala cekat. nemam ten dojem, ze bych urazel tebe nebo tvou rodinu ....

 

Dovolte, abych Vás seznámil s významem slova "nolifer" - bez života = totální závislák. Vnímáno někdy pejorativně, protože a/ narážka není pravdivá, b/ narážka je pravdivá (a o to urážka horší).

A zmínka o "údajné rodině" taky není zrovna košer v nezávadné diskusi.

Jak říkám já ... "raději se 100x kousnu do jazyka než začínat hádku". Vy oba si nemáte co vyčítat ... jeden za 18, druhý bez 2 za 20.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...