Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

- win/lost docela slusny....

- nektery hraci/mapy .... ted 5x afk. stojej na vlajce, ja kempim a odstreluju enemy, ktery pohodlne bije tech 5 kretenu na vlajce. nekteri se snad i probrali, tesne pred tim nez chciply a nez sme to kuli nim projeli ... neskutecni kreteni, kteri nedokazou vydrzet 30sec nez zacne mapa a jdou se asi vychcat nebo pro piti ... prijdou po 5ti minutach a .... "on uz je konec?"

- mapa PoustniReka - vsichni jednou stranou. my 3 arty na spawnu. kdybych byl sam, tak to tolik neresim. jeden sem, jeden tam. ale 3 arty VI,VII tieru je znat. tak klikam a pisu, at jede nekdo druhou stranou. nic. klikaam. na nasi bazi dorazil nezpozorovan prvni tank a zabil jednu artu. klikam dal, ze je proste nutny, aby tam nekdo byl ... nemuzu strilet na cil ktery nevidim..... no a nas tym resi jedine ... jak si me dat do ignore neb to moje klikani nemini poslouchat .... no vyhrat sme nemohly .... 3 arty ktere nemohou strilet je dost promrhane dmg .... nic praskla mi zilka v hlave a nejaky prasky na boleni skeble to spravily... vetsinou na to prdim. kdyz se nikomu nechce, tak proste odjedu - nemuzu strilet, ale jdu se schovat. ostatni arty ale nejsou tak rychly ... pritom tym byl snad celej zelenej ... ja tedy vzteky ... neco sem potom dostal za opravy zpusobene vlastnimy spoluhraci ...

- dnesni nejhorsi hrac - sic sem psal, ze hrace pod cca 1500 bitev nelustruju, ale tenhle mi padnul do oka

Hyjacker: 733 bitev, 66 killu, 45%win, eff. 184

koukam, ze tu mam jeste jednoho

Zareen: nebudu vypisovat, jen: PzIV- 457 bitev = 31killu

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

dneska se v četě celkem dařilo a trochu neskromě mohu říci,že jsme si mnoho bitev vyhráli sami.Jezdili jsme V a IX tier.Jedna hra mi utkvěla v paměti,kdy jsem ještě s jedním čechem dali 13 enemáků.S E50 jsem zase o pidikrůček stáhl negativni Win/lost z dob expení tanku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska mizerný. Přesnost MS-1 byla asi 10%, prostě všechno co mohlo šlo vedle... navíc spousta vyžírek, člověk si zpracoval na 40HP a někdo mi to dorazil.

 

8. a 9. tiery taky děsný. IS-4 z boku nepoškoditelný, E-50 s penetrací 248 neprostřelitelná čelně. Ale takových prázdných střel a kritičáků jsem sakra dlouho nezažil. Dneska už se k nim asi nevrátím... jediná T28 měla fajn hru, kde sjem si dával i T110...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2Zvedák - MS-1 je sniper ...:)

 

prvni minuta moji dnesni prvni bitvy

 

http://www.youtube.com/watch?v=6Kx3VMWItYA

 

my prvni videjko. jelikoz neni navod zde na foru jeste hotov, tak sem jen neco poklikal, at to jde dat na net ... :) sry za pripadnou nekvalitu.

 

jinak to dnes docela slo .. 2 z 5ti bitev s T-50-2 sem dokonce prezil ...

standartne sem nekolik bitev podelal, jinak v norme ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

hlásím, že mám taky IS-4 konečně v garáži :) stejně tak T-44. konečně se u rusáků dostávám na levly, který mě baví

 

jinak teda po mý expící cestě ruským stromem jsem zažil jednu výbornou bitvu s IS-3. bylo to na mapě Horský průsmyk, kdy jsme chytli jednu z těch fakt špatnejch balancí, nepřítel měl pět tier 9 tanků a my měli jen jeden, pak samý osmičky. prostě na *****, jen co se na to člověk koukne. naše výhoda ale byla v tom, že ty naše osmičky byly dost pohyblivý, samá IS3 a T32, takže jsme na drzo rozjeli heavy wolfpack, prostě jsme jeli ve skupině a zastavovali se minimálně, a ty jejich devítky jsme postupně vystříleli jednu po druhý :) žádný přestřelování přes rohy, normálně jsme na ně vlítli. nutno dodat, že protivníci byli dost nekoordinovaný a asi nás podcenili, ale i tak to byla super bitva. skóre 15:3 pro nás, se značnou tierovou nevýhodou

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To já sem zase objevil novej způsob hraní Himmelhergotsdorfu. Začínali jsme na tý straně s kostelem a úplně sme se vykašlali na držení uličky smrti. Nepřátelé rádobytriumfiálně projeli, načež je naši umlátili v těch úzkejch uličkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hrozný hrozný hrozný ... dneska nehraju high tiery ... ze 4 bitev byly 3 plný IS-4 - 10, 11, 7 a 2. Dokonce někdo v chatu psal, že 12 jich zase potkal on. Mi to připomíná situaci, kdy v únoru chrstli do hry frantíky - první 2 dny to bylo plné D1-tek a H35-tek a já v tu chvíli drandil PzII ... peklo.

 

Nicméně do IS-4 s goldovou municí v Jagdtigrovi ani nemusím mířit na weakspoty = prošly mi 4 rány a ani 1 ding. Docela změna proti test serveru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak po 5 dnech si zapnu WOT....nainastaluju pacht...dám dvě hry a zvracím....díky WG hned tu druhou hru puknu. 2x při kroucení trefím 12% BT2 s PanzerJagerem ....a 2x 0 dmg....pak mě sundal na ránu...ano ano...60hp na ránu.

Už jsem uvažoval, že so znovu koupím prémko.Rok jsem ho měl a je to nezvyk ho nemít. Nu nekoupím. Za tenhle paskvil jim nedám ani korunu. Už nikdy.

Ať si mě enemy sundají...to beru. Ale abych prohrával díky debilním uprávam od WG...to mě vytáčí k nepříčetnosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak nižší tiery v poho.Žádná změna.Ale devítka je hrůza.Po pěti hrách pětkrát prohra.Ale jaký prohry!dvě nepřátelský 10ky mají 8kousků a naše dvě 10ky mají o kousků a je po nich.Prohry tipu 15:6 a podobně.Já několikrát zásah bez poškození nebo sundanej pás.Raději jsem to dnes vzdal.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten počet lostů mě neděsí. Kdybych nehrál T14 tak jsem měl super den.Je nový patch a 5 násobek, tak je jasná kdo všechno hraje za lamoše... Ale, šokuje mě, že ty nulové hity neodstranili....Ale lehce jsem jim odpustil. Nekecali a Ferdu štelnuli. Zatím jen pár her, ale ta přesnost je skvělá....uvidíme.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo jo dnešek se povedl...ikdyž, kdybych nezkoušel nové stroje a jel své, tak je to v poho. Dal jsem 2 bitvy s T150. Narval jsem jí na max. nemám nic v 6 třídě a tak jsem obětoval volné expy.

A musím uznat, že jsem velice kladně překvapen. Pro mě asi o 100000% lepší jak stará KV3. Hbytý, dobře pancéřovaný...dostatečný kanon. Dobrý stroj. Ale za dvě hry jsem si dal jeden kill a obě lostnul. A proč? diplomaticky....Ať jde Wg do prdelky.....první hra desítky plus 9 a 8...druhá hra...9 a 8 ...... Moc pěkně jsem si zahral....

Kdepak 6 a 7 jsou už pár měsíců nehratelný. Je to žrádlo pro top třídy. Na to jim kašlu. Takže další stroj do depozitu. A škoda...ta T150 má něco do sebe...

PS: každou hru vždy začínám pozdravem pro WG...jsem zvědav kdy mi dají banánka...ale neřeknu ho. :Smile_Default:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

no náhodou tá čínska je veľmi pekná, tie bambusové hájiky, údolia sú podarené, len treba mať na tanku dobrý motor, lebo kopčeky sú strmé a a pokiaľ niekto načape stúpajúci tank, má po vtákoch.

pobrežie je dosť bludisko,tými úzkymi cestičkami mi kapánek pripomína priesmyk.

myslím, že tieto sa im podarili viac ako minulé dve - kampánia a tá druhá...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dneska jsem si užil s Pzblabla 35 (t). Je to luxusní stroj, dá se mluvit i o pancíři, co má na sobě. Kanón má menší dmg a průbojnost než MS-1, ale ty životy a pancíč to vynahrazujou. 20 bitev, 5 válečníků, 66% win. Vyhrál jsem i bitvu, kde jsem zůstal sám proti asi 8 se ztrátou 60HP. :Smile-izmena:

Tebe bych si přál potkat, když mam šťastnou bitvu a Panzerkampfwagen :Smile_teethhappy: 38 (t). Já bych tě naučil co to je luxus. :Smile-izmena:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Když odečtu hry s T14 a T150 tak jsem prohrál jen jednou. Takže super. Jsem rád, že s mojima strojema nic neprovedli. To ho jsem se bál.

Co se týká T150 tak jsem dal 5 bitek. 2win 2lost a remiza. Jen jednou byly 8 jinak vše 10 či 9 třídy. V těchto losech je jedno jak hrajete, není šance hru ovlivnit. takže depozit, ale jinak se mi T150 moc líbí. Je to první ruský heavy, které se mi zamlouvá. O to víc mě mrzí ta magořina s MM...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já to nechápu. Já mam KV-2 vedle je E-75 a hádejte kdo to koupí? A takhle je to furt, vedle je důležitější tank a schytám to vždycky já. To mě maj tak rádi nebo co?

 

majů, bo xp aj kredity sa dávajů za dmg, kterů dáš a do tebe to jde jak do papíru pro ty lepší tanky, než když sa má střílet do čela dobře stavené e75

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...