Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

  • 4 weeks later...

Tak malá velká konspiračka, jak RNG není jen při míření a průbojností.

pá-ne 80 bitev a 80% win a já jsem si říkal super bomba veškerá čísilka nahoru. Ale to by nebylo wot, aby mě opět nenaučilo se neradovat a zase u toho používat alkohol, aby mi to bylo v tu dobu co hraji jedno. (expil jsem emila II a progeto B)

po-stř jsem to hrál až na krev, že to musí konečně vyjít protože v první den 15bitev a žádná výhra, v úterý jsem vydržel jen 5 bitev než jsem to vypnul, jelikož se to opakovalo žádná výhra. Jasně moje přičinění, jelikož jsem nic netrefil, nic nenastřílel. Na středu jsem si řekl, že to už půjde a ono jo šlo to, ale do...…. 30 bitev a 3 výhry.

A že jsem přecvakával servery a zkoušel i tanky, s kterýma se hraje úplně samo a mám tam i přes 65% win neuspěly.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ále ztracená duše se vrací k pokusu ublížit si na nervové soustavě. Jak mě štvaly artyny, tak francouzký kolběžky je hravě překonaly. Je úsměvný když po ní práskneš tak ona v pohodě ujíždí výstřelu. To znamená, že střílíš gumovými medvídky kteří letí menší rychlostí než 100km/h. Sem jsem zabloudil náhodou protože ze starých veteránů tu už nikdo prakticky nechodí. A diskuzí jako byly se svejk007 a nebo Kanárem už není nikdo schopný. Když si vzpomenu na časy kdy jsem byl nucen kvůli pobožným polakům změnit si jméno z SATAN I na současné a tak člověk  zamáčkne slzu v oku. ( původní jméno opět zaregistrováno )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 3 months later...

já to všechno beru,jsou hrači a jsou hrači,ale tohle ? 7,8k na progetu46 a 400 dmg a to je ještě pro něj hodně....ale že ho to prostě baví,tohle nechápu. Hry jsou aby to bavilo, tohle je utrpení. To je jako když pujdeš diablo a budeš stále lvl1 což ani nejde :) ... a bavilo by to někoho? Nebo budeš stavět hrad z písku a budeš mít jen kopec z písku a nic víc...koho to bude bavit? Opravdu člověka?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak možno sa chce stať "legendou"   :Smile_trollface-3:    uč sa...  nebude tu večne...  :Smile_veryhappy: včera náš kompletne reportovali dvaja poliaci...  keď som sa opýtal že koľko dal dmg...  tak napísal že to nie je podstatné...  ale komplet tým je naprd...  ja sa snažím ignorovať okolie a idem si svoje...  ale asi začnem znova lepiť modely...  tieto internety robia iba zlobu...  :smiley-drinking:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 6 months later...
  • 9 months later...

Poslušně hlásím..... tak jsem z nudy nainstaloval hru a jejda, už v tom zase člověk lítá. Po období, kdy WG nevědělo co ještě do hry přidat se to malinko ustálilo a hra se malinko vyvážila. Dvouhlavňové potvory nikdo skoro nehraje. Prdítka mají pořád rozbitý dmg model, tudíž je třeba je trefit 5x než něco projde. Ale z toho si hlavu nedělám. Když se člověk vyloženě soustředí nejdříve na sebe a svůj výkon, je to pořád velká zábava. Horší je fakt, že jsem se jal vyzkoumat nějaké nové stroje, které jsou jaksi nepoužitelné. Ale ke strojům se dostaneme v dalším hlášení. Tak těm, co ještě drandí a baví je to přeji hodně zdaru.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že jsem zde asi sám. Ale to neva. Ono je někdy potřeba být někde sám :Smile-hiding:. Pojďme si shrnout uplynulý týden. Rozhodl jsem si udělat japonskou řadu medek. Sedmičku jsem dodělal už bůh ví kdy a tak jsem zakoupil STA 1. Co k tomu tanku říct. Není to špatný stroj.  Jen mám pocit, že je hrozně pomalý. Samozřejmě je to papír, takže odrazit cokoliv je zázrak rovnající se zatmění slunce. Ale hra mě bavila. A bavit i bude, ještě tam nemám "M" a chtěl bych aspoň dva znaky. Jelikož nejsem progamer, tak se spokojím i se dvěma. Jen teď dokud jsou slušné bonusy, tak se snažím najezdit pár kreditů. Mám k tomu hned několik strojů. Ale na kredity jasně vede Skorpion G. I tady se snažím o dva znaky. Několikrát jsem byl na 84,9%. No a pak přijde série super map a hlavně začne dělo posílat zárožáky a jsem rád, že neskončím na 75% :Smile_amazed:.

Teď k nakousnutému tématu z minula, a to nepoužitelné stroje. Začneme u jednoho z legend. MAUS = co to jako je za parodii? Nejede to. Dělo je katastrofa, pancíř je jen na papíře a samozřejmě má ten tank navolené někde super mapy, takže když vyberete špatnou stranu, jste vlastně v háji. Takže jezdíte po mapě jak na výlet a boj je někde úplně jinde. Fuj, už jsem se zase naštval :facepalmic:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím.... týden je zase fuč. Tentokráte jsem toho moc nenahrál. Nebylo moc času. Začaly Rankedy. Prakticky jsem je hrál jen jednou před dvěma roky, tak jsem to chtěl vyzkoušet. 20 bitev na kvaldu do hlavní fáze. Dal jsem 10. Má se to popravdě jmenovat Krankedy nebo Vzoredy. Nemám ani jeden stroj, takže smolíček pacholíček. Já vím, že v hlavní fázi už to tak není. Teda po nějakou tu normální divizi. A potom už zase je :Smile_harp:. No stejně nemám tolik času, abych si vyjezdil dostatek žetonů na tank, tak mám zase o jeden tank méně ale na druhou stranu ušetřené nervy. Pořád se tedy snažím o zázrak na STA-1. Blížím se pomalu a jistě ke druhému znaku, ale Mko v nedohlednu. Měl jsem teď sérii bitev v desítkách. Je to těžké s tím strojem něco vymyslet. Ale nakonec se to vždycky nějak dá překlepat. Doufám, že následující tanky mi sednou stejně. 

Pokračování série Nepoužitelné stroje. Další legenda Jagdpanzer E 100. Platí to samé co u Mause. Stroj prakticky k ničemu. Je to očistec. Nehodí se vůbec na žádnou mapu. Dělo je evidentně z nějaké pokroucené trubky, kterou se někdo snažil narovnat. Než to zaměří, můžete si udělat kávu. A než to nabije, tak ji i vypít. Většinou se stejně dostanete maximálně ke třem ranám. Víc je zázrak a vyhozené peníze. Tfuj....

A když jsem zmínil peníze. WG si pohrálo hezky s nastavením prémiáků. Vemu Scorpiona, nastřílím 2500dmg a dostanu za to 60k v hrubém. :Smile_glasses:. Vemu třeba STA-2, nastřílím v desítkách 2000dmg, vyplácnu cca 10goldů a jsem 5k v mínusu :Smile_trollface-3:. Hmm někde chyba pánové...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

sem tam se podívám, jinak zdravím....už wotko nikdy více (nikdy neříkej nikdy), v roce 2015 nebo 16 jsem to vydržel rok, když jsem zkoušel AW a ted už půst půl roku...

Jinak většinou  se snaž nacpat turbo a AI . Teď prostě co nejrychleji někde být a co nejrychleji utéct. A výdělky pokrátili asi kvůli bonusu z klanu, kde máš až 25% a knížek kde máš dalších 50%. Prostě ruce pryč od toho a raději se na někoho kouknout  :Smile-bajan2:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 4 weeks later...

Tak po delší době nějaké denní hlášení. S radostí jsem dodělal druhý znak na STA-1. Nejsem progamer, takže na tři nemám. Ale nevadí, já jsem spokojený i tak. Tančík je to velice zábavný. Teď našetřit dost freeXP na top Type61 a budu doufat, že to bude stejně zábavné. Už to jsou vyšší tiery, ale devítky jsou pořád OK. Nějak mám problém se svým RNG na desítkách. Tam jsem tragický co se týče průstřelů. Což o to, trefit se problém není. Dokonce i nějaké to slabé místo. No ale RNG mám věčně v mínusu, tak jsem tam úplně k ničemu. A proto šel JgPz E100 z garáže jak špinavé prádlo. Tak dementně situační tank jsem fakt nečekal. Teď ještě jedu Rhmko. Co třeba kdyby byla druhá lajna TDéček lepší. A jsem opět u mého problému. Má to být skvělé TD s perfektním dělem. Ono perfektní je, ale já netrefím ani stodolu. Teda občas jo, ale fakt jen občas. Ale nějak se nenervuju. Už jsem si zvykl. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A další hlášeníčko. Type61?..... Musím se s tím naučit hrát. Ale jinak zatím dobré pocity. Je to spíše tank jako Leopard PTA, ale za mě s lepším dělem a určitě i celkově lepší. Teď se nám objevilo po kampani hodně Chiefů a lidi si dost stěžují. Já si nestěžuji, protože desítky nehraju až tak často a k devítkám to tak často nehází. Ale souhlasím, že je to společně s 279r tank, který by měl opravdu být tak maximálně na klanové hraní. Celkově jinak hraju dost špatně, teda aspoň já mám z toho takový pocit. Ani nevím, čím to je. Asi nějaké erekce na slunci. Super je Battle Pas. Prakticky zadarmo člověk dostává jednotlivé odměny. A není toho málo. I bez PÚ se to vyplatí. Tenhle mód je fakt super a dává to člověku docela příjemný pocit, že i když se třeba hra povedla ale prohrála, tak je z toho nějaké to plus. A nakonec i odměny za žetony jsou fajn. Ať už tanky, nebo vybavení. Tak hodně štěstí a dobrého RNG....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...