Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

ve slevě ne, ale v obchodě...mě teda nevadí..jen jednou 3člená četa to rozstřílela, jinak je to k prdu, stejně to za chvilku odpadne, co je na premiovém vozidlu, kde musíš střílet goldy? Jezdil jsem TigraP a nemohly mě ani prostřelit, není tak dobrá. Už se těším na VK, kde je nepotkám a když, tak už vůbec nebudou mít šanci

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Tak jsem to po roce a půl na chvíli pustil. Tohle už není hra to je totální paskvil. Jediné co šlo za tu dobu dopředu je grafika, ta je super. Hratelnost je příšerná. To co soudruzi z Minsku udělali z těžkých tanků je do nebe volající zhovadilost, MM je stále debilní (5 her, vždy +2 tier), RNG pořád stupidní (zaměřovač přes celý tank a netrefím). Jediné plus je, že tě artyna nesejme na ránu. Pět her mi stačilo k tomu abych pochopil, že tahle p.íč.o.vina nemá v mém compu co dělat. Držím palce a přeji silné nervy všem, co to hrají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Všem tankistům přeji Všechno nejlepší do Nového roku.

 

A teď ke hře. Díky vánoční akci jsem dostal novou chuť od hraní. Odměny stály za to a já se přes svátky do toho nějak zažral. Kouzlo, které jsem předtím nemohl najít byla asi motivace. Nebo prostě nebyl správný čas. A s tím se pojí i dotaz MegaVydry. Chtěl jsem udat svůj hlavní účet. Hromada vyexpených tanků, různé získané prémiáky, koupené prémiáky, nějaké ty zlatky, něco unikátního a modré staty. Zjistil jsem, že bych za to dostal tak maximálně 100 euro. A to je opravdu max, spíše by to bylo o dvacku méně. Popravdě to je k smíchu, to si raději takový účet nechám. Jen ty prémiáky dohromady stály více. 

 

Jinak taková malá bilance roku 2017. Myslím si, že spousta změn, které WG udělalo bylo k lepšímu. Rozhodně se hra posunula dopředu a špatných věcí bylo opravdu méně. Hra pořád ždíme z lidí peníze a ždímat bude. Když si to lidi nehcají líbit, tak proč ne, že ano. Já být podnikatel, tak to taky takto dělám. Některé věci mě štvou možná více, než by bylo zdrávo, ale když už mě to štve moc, tak to vypnu a jdu hrát jiné hry. Nemyslím si, že by hra umírala. Myslel jsem si to ještě tak rok a půl zpátky. Dneska vím, že ten model je nastavený velice dobře. Mají to kluci v Minsku vypočítáno skvěle. Těším se na jaro, kdy se hra změní s Beta verze na plnou verzi 1.0. Všechno vypadá relativně dobře, takže to zase bude první týden absolutně nehratelné. 

 

Za celý rok se bohužel opět posunula laťky debility ve hře. Ale ona to není jen ve hře. Je to tak celkově. Tady taky už nikdo nepíše. Proč by to dělal, když ho hnedle začne někdo napadat. Někteří si za to mohou sami, někteří jsou blbové. Na nikoho tím nemířím, berte to obecně, taky mohu být největším blbem já. 

Každopádně hodnotit hru po pěti hrách po půl roce nebo delší době nehraní je absolutně neobjektivní. Jistě že to bude stát za nic, když člověk nemá návyky. Myslí si že má, ale není to tak. Mě to trvá po 14ti dnech co jsem třeba služebně pryč i dva dny, než se chytnu zpátky. Chce to delší dobu. hodnocení bych dal objektivní po 100 bitev. Ale každý může mít svůj názor. Právě vánoční akce byla opravdu skvělá a není tomu co vytknout. Dosáhnout na to mohli všichni ti, kteří chtěli a kteří nebyli úplně leví. A také ti, kteří měli dost peněz. A co dneska není o penězích?

 

Tak lovu zdar a přeji co nejméně lagů a co nejvíce killů. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oficiálně je prodej herního účtu zakázaný, ovšem pokud ho prodáš, tak WG vidí tak maximálně změnu IP a "skillu" hráče a účet nechají normálně funkční. Jen si při prodeji na "fotkách" zamaskuj nick, počet goldů, případně další věcí, aby nešel identifikovat ve hře, abys náhodou nechytl ban za prodej. 

Já jeden účet před asi 4 lety prodal za víc jak 150€ a to tam byla jen T34 a 3 T10 tanky, ale tak měl celkem solidní eff rating, WN8 nebo 7 v té době ještě asi ani nebylo. :D 

S naceněním je dobré prolézt ebay a kouknout kolik si za podobný účty žádají jiní. V CZ/SK účet za slušnou cenu neprodáš. V zahraničí(ebay) nebo na jiných prodejních serverech - třeba playersauction, to prodáš mnohem dráž a pokud jsi hodně kupoval premium acc, tanky, tak ty peníze skoro 100% dostaneš z5. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dnes je problém s tím, že je spousta hráčů, kteří prodávají účty cíleně. Něco do toho investují za nějaký prémiák a pak už jedou jen na staty, za tři měsíce udělají pár desítek a hurá pryč s tím. Dále je přetlak účtů na trhu, protože i podprůměrní hráči prodávají své účty nacpané prémiáky. Jasně že ten, kdo svůj účet nepotřebuje, tak ho prodá za cokoliv, ale mě toho bylo líto. Ozvalo se mě několik lidí, že to koupí, ale ty peníze byly opravdu směšné. A když se člověk podívá právě na to, co a jak se prodává, tak je mu až smutno. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hodně záleží na těch statech no. Pro účty s WN8 2000+ a pár premiákama, tier 10 to tak hrozný není, ale bývalo to lepší no. 

Premiáky už nemají takovou cenu, resp. ne ty co se dají koupit za goldy, protože ty má prakticky každej účet a taky hodně účty ztrácejí skrz ty "vánoční" akce(truhličky) - protože někdo má štěstí a příjde mu hodně tanků/goldů a pak má i na novém účtu vše za "méně" než ten co hraje X let. 

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mno to vypadá spíš na starosti než něco s toho. Ja byl bežný hráč, na staty jsem nikdy nehrál. Premiáky tam určitě budou, tenkrát ještě koupený poctivě za hafo peněz.  Tak si to nechám a až tam dají tu novou grafiku tak se třeba podívám.

Díky za info ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to zvláštní, ale díky vánoční akci a bonusům z Vánočního stromečku a Vánočních kolekcí jsem si za tři dny vydělal 4 mega kreditů. Takhle by to mohlo být častěji. Když člověk dostává ke všemu ještě 50% navíc, tak to pak jde samo. Jinak se objevil nový pomocný mód. Týká se znáčků na děla a je přímo v bitvě. Popravdě mám pár tanků, kde né a né udělat alespoň dva znaky. Teď mám aspoň přehled proč co a jak. Je to další level zábavnosti. Teda pro mne. :smileys-school-678000:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
V 21. 1. 2018 at 9:26, variola napsal:

Něco se (pravděpodobně) stalo i s rotací map. Jak jsem už tady někde psal, jezdím jenom TD a nepamatuju, kdy bych dostal Paříž nebo Himmel. Plzeň výjimečně.

Tak já zase pokud vezmu TD nebo artynu tak jedu město. Třeba takový Ensk jsem si už pro sebe přejmenoval na HanesTown. Denně minimálně 4x tuhle mapu hraju.Měl jsem i období,kdy byla šňůra všech městských map v kuse,mohou to potvrdit moji přátelé z klanu. Proto když hrajeme četu tak nejsem nikdy velitel :laugh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V 23. 1. 2018 at 9:46, variola napsal:

Ano, Ensk je určitě v těch mapách, které mi rotují. Ale ten nepovažuju za čistě městskou mapu, přece jenom je tam pro TD dost využití. Podobně se mi občas objeví Ruinberg nebo Siegfried.

Čistě městská není,ale je krátká a pokud ji dostanu s artynou tak je to rychlá smrt. V době light tanků se zásobníky je i pro TD špatně hratelná,obzvlášť pro TD bez otočné věže. V městské části se nechytáš a na zelené svítíš okamžitě a pro ligh tanky jsi snadná kořist.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Tenhle tank v rukách průměrného hráče absolutně rozbil balance na osmičkách. Je to opravdu podobné jako E25. Naštěstí to leze i do desítek a tam už jsou tanky, co ho přespotují. Ale jinak na nižších tierech je to absolutně OP. S šestkovým skautem jsem ho spotnul okolo 150 metrů za jízdy a to mám 4 perkovou posádku. Když to stojí v křoví, tak o to zakopneš a nemáš tucha, že to je tank. Absolutně broken tank jako všechno co v poslední době vydali. Malinko se jim vydávání nových premiáků vymklo z ruky. Když vydali osmičkového Mauerbrachera, tak to nikdo nekupoval, protože to byla měkká plečka. Teď po buffu to s osmičkovým medkem neprostřelíš ani goldem. Ale samozřejmě je jasné, že ho musíš utočit. Což vlastně nejde, protože na to nejsou mapy :cool:. Malinko frustrace......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...