Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Halloweenský speciál v běloruské hře. OK, why not. Každopádně je to vcelku dobré. Ale po půl hodině nuda. Jedna a tatáž dementní mapa, kterou nesnáším ani v normálním módu. To by se dalo překousnout. Ale co se nedá překousnout je má smůla. Nebo možná méně štěstí, když se na to chceme podívat z druhé stránky věci. Přitroublý Leviatan je schopný na mě mířit, i když hromada poláků krouží kolem něj jak zběsilí. Jen na mě je namířeno hlavní dělo půl bitvy v kuse. Jenže ti idioti se nechají rozstřílet sekundárními děly. Kdyby to hrál můj tříletý syn tímto způsobem, tak to chápu. Když to mají hrát lidé starší, je to na zamyšlení, zda-li nepotřebují navštívit specialistu. Ale co už, pár bonusů a kreditů jsem si posbíral, tak proč ne. Dnes se do toho asi nepustím. Mrzí mě ta mapa. Kdyby tam rotovalo více map, alespoň pět, bylo by to více zábavnější. Každopádně pro spoustu slabších hráčů docela dobrá příležitost, jak se dohrabat alespoň na nějaké ty zálohy. Zase tak těžké to není. 

 

Variola: je to zlepšeným MM. Ten předminulý už rozhazoval tiery rovnoměrně. Ten nejnovější už dokonce počítá i stroje. Konečně to dává malinko smysl. Co nedává smysl je fakt, že čekáš na bitvu minutu a po třech minutách jdeš zase čekat :smileys-coffee-532684:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nikdy mě nevadil MM, proto to nikdy nebylo nudné a stejné... jestli jak píšete to je už stejné, tak to bude nuda.

Dnes jsem si zapnul wotko co se děje...děsná garáž...děsný mód...jednou jsem to pustil...vyhrál a zase vypnul, protože jsem to nepochopil, co je to za smysl tý hry...když tam dali ten kostičkovej mod super...ten závodní ten taky šel, ale ostatní? kokotiny...fotbal,raketball nebo co to bylo a tohle taky..jo ještě ten mod s tím jedním tankem a hafou útočící..omg. Zbytečnost zbytečnost...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Víkend = nehratelné. Neprobijete, netrefíte, nezničíte ty, kteří hrají jen o víkendu. Tahle skutečnost mě hrozně mrzí. Kdyby to nebylo tak okaté, ale ono je. Co je nejhorší, že je to ke všemu banda Poláků. Kouknete na profil a vždycky je to nějaká banda Panzerna, nebo grupa Mocna atp. Nejhorší je, když je to Legia Vyjimoczna nebo tak nějak to bylo. Průměrný WR 46,5. To je o pravdu legie výjimečných :smileys-school-678000:. Speciál je i díky tomu nehratelný. Máte tam dva tanky. Jeden Franken, to je ten lepší, durhý Stein, to je ten horší. Oba mají rádoby dvě věže (něco jako pán prstenů????). Ten Franken je docela fajn, protože má základní věž posazenou vzadu  a druhou ve předu, takže vidíte hezky kam ta sekundární věž míří. Horší je to u Steina, tam je primární věž ve předu a sekundární vzadu. A banda dementů neví kam jim ten druhý gun míří a střílí z něho jak zběsilí. Bohužel střílí velice často do vás. Ani o tom retardi nevědí, byť se jim to samozřejmě objeví nad minimapou. Ale kdo by se tím zabýval, že jo. Jinak je ten speciál vážně nedobrý. Hrát do úmoru jednu a tu samou mapu je fakt na palici. 

 

Téma MM: osobně si myslím, že MM byl opravdu rozbitý. Jenže on se rozbil až v posledním roce a to díky příchodu nesmyslných švédských TD a bufnutí jiných strojů. Nakonec vyhrál ten, kdo měl víc swe TD nebo více Type 5. Dneska už je to jen o tom, kdo má více Type 5. Ale aspoň je ten balanc docela fér. Bohužel si myslím, že na hratelnosti vůbec nepřidaly desítkové artyny a scouti. Podle mě měl přijít buff těchto strojů a jen do osmiček. Bohužel polská klaka vyhrála a je to tak, jak to je. 

 

Nemějte dojem, že nemám rád Poláky. Já je z duše nesnáším.... :baseball_smiley:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Szia :wave_smiley9: To je maďarský pozdrav. No a jelikož píšu z Maďarska, tak proč nepozdravit stylově. Každopádně když vidím tento pozdrav ve hře, chce se mi hned blejt. Bude to asi tím, že maďaři jsou ještě větší nekňubáci než češi nebo poláci. A to už je co řict. Nicméně zpět ke hře. Někdy hrozně tápu v tom, co mám vytáhnout do hry. Hrát desítky se mi pořád dokola hrát nechtějí, protože i s prémiákem je to docela drahá záležitost. Když si chcete solidně zahrát, tak hrajete vlastně jen full gold. Jinak jste tam kolikrát jen do počtu. A jelikož se chci proexpit na desítkové číňany, tak teď jezdím 110. Popravdě myslel jsem, že je to dobrý stroj. No tak v MM maximáulně do sedmiček. Osmičky už s vámi nemají skoro problém a vyšší tiery si z vás dělají jen srandu. A to se nebavím o děle, které je co se týče penetrace úplně špatné i s goldem. Potkáte čelně E75  nebo Type 4 a můžete jít rovnou do garáže. Hrát to jako medko občas jde. Ale opravdu jen občas. Jsem z toho tanku opravdu smutný a to mi ještě chybí polovina XP. No nějak to dodělám, ale opravdu se sebezapřením. 

 

Johne nějak nechápu co jsi napsal. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen jsem tohle četl...výcuc

,,Jo já jsem jel baťáka, nabil HEATy, uprostřed zásobníku mi to ukázalo že nemam munici a po vystřílení koukám že je zvláštní že mám ještě 2 zásobníky HEATů když vozim jen 2,,

,, poslal sem na podporu ticket ze kdyz zadam nabijeni AP munice tk se nabije jiny typ i nekolikrat po sobe a je vlasne random ktery granat se mi nabije. poslal sem jim i replaye kde to je 100% viditelne.,,

 

a nebo to, že bych si zahrál s někým Division

 

Jinak až budeš na IX dej vědět dám si to s tebou...(teda jestli budeš chtít)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo takhle jsi to myslel. O tom batovy jsem nevěděl. No je pravda, že ono je vlastně jedno, co tam kolikrát nabiješ. Nakonec z toho lítají gumoví medvídci. 

 

Division nehraju. Za to když jsem v zahraničí, tak si tak po večerech hraju Drakensang. 

 

Až budu doma, což bude zhruba tak od 15. do 20. listopadu, můžeme se domluvit. Já rád hraju devítky, tam jsem zjistil, že je člověk velice často na topu. A mám tam 55A. Neříkám, že bych s tím byl bůh ví jaký player, ale baví mě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

není to na knipl...je to postaveno na myš..moc věcí se nezměnilo...jen byl reset je jinej mod bitev. A ted nevím jestli jim resetovali taky podádku či nikoliv,exp a peníze jim nechali.

A hlavně to udělali podobně jak WT...máš možnost si navolit letadla a lítat..cca7 minut je vyměňovat( když tě sestřelí)jak to stihneš, po té už to nejde. Dále se můžeš opravovat na základně atd. Možná, že to je i lepší než WT...nemusíš letět 3min někam :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 11 hodinami, Hellweapon napsal:

Musím to napsat. Je mi jedno, že některá slova budou cenzurována. Podle Map rotátoru hraji 90% bitev s TD vždy v nějaké zasrané  městské zástavbě. Zkurvená Paříž, Plzeň aj. Prochorovku,Malinovku a Step jsem prakticky už zapoměl.

Tak to vítej do klubu,mám přesně to samé a obzvlášť,když chci TD expit a pustím si zálohy!!!! V ten moment hraju neustále městské mapy,které jsou totálně nevhodné pro TD. A to stejné mám s artynama :Smile_sad:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přijel jsem po 16ti dnech domů z pracovní cesty. Zahrál jsem si pár her a zjistil jsem nepříjemný fakt. Nevěděl jsem s čím mám hrát, protože  to co mě baví musím goldit, jelikož jsem pořád lowtier. Nechce se mi kupovat prémko, tak jsem vytáhl prémiový tank pro kredity. První bitva -15000, druhá +5000. Takhle to šlo cik cak ještě chvíli a konec. Totální vyhoření. Po tolika letech a tolika penězích. Co se dá dělat, je čas jít o kus dál. Teď ještě zjistit, jak to co nejlépe zpeněžit. 

Btw pořídil jsem si na volné dny Cities Skyline, jelikož SimCity umřelo a je to fakt paráda. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V ‎01‎.‎12‎.‎2017 at 19:15, Jasson Smith napsal:

 Teď ještě zjistit, jak to co nejlépe zpeněžit.  

Bazos či ebay

Ale zas takové horentní sumy nečekej. Když jsem to dávál já v lednu 2015... 30k bitev,1899wn8, 5 ze 6 X unikátních tanků, KV5 a type59, FV + nějaké malé plečky) všechny VIII LT, všechno na X SSSR,FRA, CHIN a zbytek všech národů MT a HT + 10 0000g a 3 měsíce premka. No myslel jsem si, že to půjde, ale nebylo to tak slavné jak jsem čekal. Spíš chtěli ještě, abych doplácel.

Jinak jsem byl rád, že jsem dostal účet a mohu sem tam to zapnout a drandit. Když už prodat, tak mít nějaký jiný účet, kde bude aspoň jeden tank s kterým si budeš moci sem tam zablbnout.. i když to někdy opravdu stojí za prd, stále je to podle mě dobrá hra.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...