Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

Tak jsem si splnil svůj cíl. Dosáhl jsem 1900 WN8. V době, kdy jsem začal toto hodnocení sledovat, by to znamenalo, že budu modrým hráčem. A to taky byl můj cíl. Popravdě nerodilo se to v mém podání lehce. Ale sám se sebou jsem spokojen, že i přes všechny překážky jsme to zvládl. Hlavní překážka byl můj špatný začátek a potom špatné tanky, nulová trpělivost ve vyjíždění si freeXP apod. Dneska už je to všechno jinak a raději najedu o 100 her více, než jezdit tank, který je v základu opravdu k ničemu. Což bohužel je vlastně většina. 

Taky jsem doexpil LeoPTA. Doufám, že desítka bude lepší. Hrozně mě štval fakt dlouhého nabíjení a vcelku bídné deprese. Ale jinak je to dobrý tančík. Ještě se pokusím vytáhnout průměrnou dmg nad 2000, ale dost o tom pochybuji. Ale co, stejně na desítku nemám kredity, tak si ho nechám a něco s ním ještě pojezdím. 

Jinak co se týče hry jako takové, tak jsem opravdu hodně deprimován artynami a to hlavně na těch vyšších tierech. Nejhorší je, když se podíváte na fakt, že artyna má většinou více jak polovinu zásahů. Když si to spočítáte s faktem, že každý zásah je dmg, tak je mi smutno z toho, že se mohu snažit jako blázen a nikdy nedosáhnu na vyšších tierech takového úspěchu v podobě probití. Co se dá dělat. Jak už jsme psal dříve, artynu už do hry nevytáhnu. Počkám až skončí slevy a prodám tu jedinou, co mám v garáži. Stejně v 90% nejste týmu schopní pomoci, tak proč ji hrát. Jen pro uspokojení z toho, že umíte kliknout? To se raději půjdu oběsit. 

Ale vcelku nemám hře co vytknout. RNG náhody okomentuji jen ve hře, ale už se jimi nenechám vytočit, protože člověk si zvykne. Viz včera, kdy jsem s IS2 mě dodělat T32 s 310 hp a j ji uštědřil závratnou ránu za 293. Ti jsem opravdu málem vylítnul z kůže, protože to jelito mě ještě díky tomu zabilo, potom ho nesmyslně cinknul kolega na přední kolečko. Takže na zabití blbouna bylo potřeba tří ran. A proč blboun? No protože měl 12+k bitev a osobní hodnocení 3500. Podle WN to muselo být tak okolo 500. 

Jo jinak jsme už od předminulého patche upustil od používání barviček a spousty jiných volovin. Hraju jen s minimapou, tím kolik jsem nastřílel a za kolik jsem dostal. A ještě outzoom. Základní je 60m, já používám jen 100m. Takže zase tak extra výhoda to není. Jinak samozřejmě v garáži mám rozšířené staty apod. Ale to nikomu neubližuje. Když koukám na Twitch, s čím vším lidi jezdí, mám kolikrát pocit, že se dívám na nějakou hru z vesmíru. A taky jde poznat, kdo používá spousty berliček, hlavně jako je reload nad tankem. Viz včera, kdy na mě vyjel borec s desítkovou škodovkou. Seděl jsem ve VKbéčku. Zbývalo mi 10 vteřin do nabití, borec vyjel vystřelil do mě 2x a už zajížděl zpátky. Říkal jsem si že nabíjí, tak na něj kolega vyjel. Jenže ten měl ještě další dvě rány v zásobníku. Přesně věděl jak na tom s nabíjením jsem. Dává to popravdě výhodu jako prase, ale zase na druhou stranu stejně umřel, tak co už. Jestli mu to pomůže vyhrát tři hry ze sta, tak ať. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak jestli člověk nadával na T34/100 (já jo), taaak nevím co mám říkat na TVPčko...za trest, za trest a znova za trest a je to jen losem, nikdy jsem si to nedělal, ale když jsem měl první 7 bitev 0 dmg, jelikož jsem byl sám či 2 v X, tak jsem si začal psát tabulku. 49bitev =33bitev v X, 8 v IX a zbytek děs. ani na SH mě s tím nevezmou.Se jim nedivím.

 

edit. 3 hry od příspěvku 3x v X

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zahrál jsem si s Raďasem četu a cca z 6 her s jeho TVP jsme byli jen jednou top tier. To je opravdu bída. Ještě že hraju z ČS tanků jen T40. Jinak podobnou bídu jsem zažil snad jen s Pershingem. Ale i tak jsme si zahráli dobře. 

Osobně jsem vyzkoušel mód Běsnění. Teda ani jsem netušil, jak je to funny. Škoda že to hraje docela málo lidí. Přes den člověk není schopný si to zahrát, večer je to už podstatně lepší. Ale má to náboj, je to rychlé a když vyhrajete, tak vyděláte docela slušnou částku. Když prohrajete, tak zase pro změnu docela dost proděláte. A už vůbec nechápu, proč tam nějací retardi střílejí goldy. Tady mi to opravdu hlava nebere. Ostatně když jsme před dvěma dny hráli šestkové SH, tak jsem nechápal, proč rádoby skillový hráči na svých Bromwellech jedou full gold. Proti šestkám? To jako vážně musím jednou rukou střílet a druhou si drbat rozkrok jak jsem dobrý? No popravdě trošku mě to dostalo. Ale zpět k Běsnění. Není to pravda úplně jednoduché, ale za to ohromně zábavné a na počátečních misích taky člověk slušně vydělá. Takže vy, kteří jste to ještě nezkusili, doporučuji zapnout a vyzkoušet. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Moc nerozumim těm stále se opakujícím narážkám na hráče, co jedou full gold. Je to přece každýho věc, jako municí střílí....Hráč se přece nemusí ospravedlňovat někomu, kvůli tomu, že na něj vystřelil gold. Ten trapnej argument, že je to pay to win noob, padl ve chvíli, kdy začala být premium munice za kredity. Prostě se člověk musí zařídit podle toho tak, jakou municí se na něj střílí...chápu, že to kolikrát nejde, ale nějaké nářky na goldy, jsou naprsto mimo mísu. Prosím neberte tohle jako nějaký útok na lidi, co si na premium munici stěžují..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Osobně jsem vyzkoušel mód Běsnění. Teda ani jsem netušil, jak je to funny. Škoda že to hraje docela málo lidí. 

A ani netušíš, jak se oplatí mít T 22 v garáži a jak se oplatí ji někdy vystrčit,buď public či SH...report ban a jsi v čudu, odezní ti ban,vytáhneš a hned znova. ten tank se vyplatí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WGčko je totálně mimo, ale to už je normální. Tímto tomu ale nasadili korunu... T-22-BAN Prototype...

 

E-50 je dobrá. Je výborná. Dokonce jsem zkusil jednu hru jet full gold (topka, jedna ze tří devítek). Prošla mi třetina střel. Většinou to bývají 3/4 a více. Člověk se až smál, jak ty tanky do boku nechtěly povolit  :-D  Totálně nechápu mechaniky penetrací. Třeba T30 s podobnou cinkání v topu neznala. Aneb jak velkou roli hraje ráže? ... větší parametr jak samotná penetrace. A obecně ty goldy... fakt jen na weakspoty desítkám, kam obyč munice neprojde. Ale to jen k těm goldům na ní, zbytek je moooc fajn :)

 

CW - další fail ... kdo Wgčku platí, aby to postupně posílali do kytek? ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslušně hlásím, že moje Běsnění pokračuje. Nicméně teď jsem se zasekl na misi získat 150 bodů a zničit dvě vozidla z bojových záloh. Buď udělám jedno nebo druhé. Je to peklo, několikrát už jsem byl blízko, ale vždycky mě to nevyšlo o pár vteřin nebo pár metrů k vlajkovišti. Jak jsem psal minule, opravdu škoda, že to hraje tak málo lidí. Včera na Eu1 serveru 90k hráčů a v tomto módu max 30. Pak hrajete pořád dokola s těmi samými hráči. A bohužel se tam vyskytnou i jantaři. A když se vám sejde hned polovina týmu takových jantarů, tak máte o zaručenou prohru postaráno. Opravdu v tomto módu jde podle mě vidět, kdo jak na tom je herně. Jelikož nepoužívám XVM, tak to jde poznat za A tím, jaké stroje nasazují. Převážná většina normálních lidí jezdí v desítkách, jenže jantaři vytáhnou Loweho, CDC, potažmo třeba nějaké lehké tanky. Vůbec v tom nevidím smysl, hlavně když umřou prakticky v první minutě bitvy, protože se hrnou někam dopředu. A za B je to právě i to rozjetí týmu hned po začátku. To když vidíte jak jede každý jinam a absolutně nesmyslně, tak je člověkovi hned smutno. Žádná krytí vlajky apod. Ale to už je jiná dimenze hry. 

Co se týče publick hry, tak jsme si s klukama zahráli hezké čety. Snažím se udělat Acetankera na devítkovém Pattonovi. Bohužel i když jsem zjistil, že to je pro mě nej medko, které jsem kdy hrál, tak Emko ani omylem neudělám. Ale věřím, že to jednou přijde. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak TVP je jednoznacne nejhorsi osmicka co jsem zatim expil. Ten tank nema nic proti konkurenci, 88 kanon neni nijak presny, pohyblivost prumer, pancir 0 - spis minusovy, protoze co strela to bud zniceny modul, munice nebo clen posadky - je to az absurdni. Do toho vseho dementni losy (v desitkach casteji  nez je zdravo) made by WG a je vymalovano - nehratelna sracka s minimalni moznosti ovlivnit hru. Jedna perlicka: nasadite druhou vez s nadeji, ze zacne cinkat (vazi o 1,5 tuny vic) tak nejenom, ze neodrazi nic, ale jeste prijdete o 2 st. deprese.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

... Jak jsem psal minule, opravdu škoda, že to hraje tak málo lidí. Včera na Eu1 serveru 90k hráčů a v tomto módu max 30...

Souhlas, chtěl jsem si včera zajezdit a nějak to nešlo. Pořád tam osciloval počet lidí 18-26 a nic... Takže jsem to odložil na neurčito, možná se to o víkendu trochu zlepší.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Souhlas, chtěl jsem si včera zajezdit a nějak to nešlo. Pořád tam osciloval počet lidí 18-26 a nic... Takže jsem to odložil na neurčito, možná se to o víkendu trochu zlepší.

A to se jedná o nadvládu nebo drcení oceli ? Nadvládu občas dám a vím že tam je malá fronta, teď bych potřeboval vyjezdit pár misí v drcení oceli a nevím zda mám kvůli tomu koupit třetí desítkový tank, když to nikdo nebude hrát.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A to se jedná o nadvládu nebo drcení oceli ? Nadvládu občas dám a vím že tam je malá fronta, teď bych potřeboval vyjezdit pár misí v drcení oceli a nevím zda mám kvůli tomu koupit třetí desítkový tank, když to nikdo nebude hrát.

Já jsem chtěl Nadvládu ... o ovládla mě chuť toho nechat :-D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...