Přejít na obsah

WOT - Denní hlášení


svejk007

Recommended Posts

15. SPG nato odporucam dobru VIII/IX artynu a hrat to s niekym v X cete a modlit sa na dobru mapu. Mne osobne sa to podarilo s VIII americkou M40/43 ale aj s tou americkou IX som bol k tomu velmi blizko.

15. HT - dobra volba, mne sa to tusim podarilo s IX. VK B.

15. TD, mne sa to podarilo s tou waflou ale musis mat stastie na bitku, najlepsie hrat aj s nejakym scoutom v cete

 

Tak včera odjeto zase pár misí :cool:

na OBJ. 260 mi už chybí jen 15.SPG (první na dmg a exp + 3k dmg), 15.HT (14k obdržená/udělená/odcinkaná dmg), 15.TD (8k dmg + zničit 5 tanků), 12. (zapalovač :mad: ) a 15. MT a hodně misí u LT :-D

Jinak v běsnění jsem si vydělal skrz mise nějakej miliónek, ale ty mise jsou fakt na dlouho - mise: nadingat 10.000 , nastřílet 7.500 , za 5 bitev v setupu MAUS, E-100, T110E5 jsem měl nadingáno max. 4000 . Jinak je to rychlý (někdy až moc), ale zábavný :thumbsup: .

 

Měl by někdo nějaké rady co brát za tanky ?

 

15. SPG - mám GC (nemožné být na topu ve zkušenostech) , M12 (tady mi to už párkrát o fous uteklo) a FV304 (s tím nenastřílím 3. dmg)

15. HT - Žhaví kandidáti jsou E-100 a E5 , jinak nevím

15. TD - tady je to horší, já mám je FV215(183) + Wafle

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Dexter, projel jsem screenshoty a za arty. A co se tyce tieru 6 arty. Tak u humela me to teoreticky uteklo vzdy o nakych par desitek v dmg. Ale u amx 13 F3 jsem pres ty 3000 nastrilel a byl prvni v expech a prezil a to minimlane 2 x. Vse si nefotim. U gw pantera taky parkrat splneno. Takze moje rada zni. tier 6 nebo 7 a muzes jit do cety s nekym o 1 tier vyssim.

no já mám jen FVčko (brit 6. tier), ale s ním 3k nenastřílím . Popravdě jsem ani s M44 (nebo jak se jmenuje ta 6. tier USA SPG) tolikrát nenastřílel 3k dmg a to jsem pálil HEATy, ale nejspíš se mi tam podepsala jenom 100% posádka ).

M12 má zase dělo křivý jak turecká šavle (včera 2 minuty čumím na T-34-85, která stojí za skálou a ani se nehne . Celou ji mám kompletně doměřenou a 5x v řadě miss - kdyby někdo sbíral RNG, tak mu to pošlu )

Ve vyšších tierech zase většinou není problém pro ostatní hráče nastřílet víc jak šestková nebo sedmičková artyna ( snad jen mít štěstí a sesílat to z nebe za plný :devil: )

Zkusím koupit humla a prudnout s ním pár bitev, ale zase tam nebudu mít ani 100% posádku, tak s tím opět trefím kulový . Když jsem dělal tuhle misi na T-55A (když si to ta vybavuju tak ty mise na T55a a obj260 jsou vlastně stejné), tak jsem si na to koupil zpět S-51 - bitva probíhala nějak takhle : první rána = Pershing za full , druhá rána = T34 za full a pak jsme za 2 minuty obsadily základnu :-D .

Jenže tu plečku jsem už zase prodal :confused: jak by se teď hodila 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

15. SPG nato odporucam dobru VIII/IX artynu a hrat to s niekym v X cete a modlit sa na dobru mapu. Mne osobne sa to podarilo s VIII americkou M40/43 ale aj s tou americkou IX som bol k tomu velmi blizko.

15. HT - dobra volba, mne sa to tusim podarilo s IX. VK B.

15. TD, mne sa to podarilo s tou waflou ale musis mat stastie na bitku, najlepsie hrat aj s nejakym scoutom v cete

 

Taky si myslím, že s VIII. americkou SPG už by to mohlo být lepší

Jo s VK Bčkem to vyzkouším :thumbsup:

Waffle nebo FVčko jedním z nich určitě

 

Díky za rady kuci ;-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No, hummel, ten taky trefuje jak se mu zlibi. Tak zkus tu m 12 a ceta s nekym o tier  vyssi. :whistling: Do 8 ci devitek a obcas desitek si zastrilis za prve lepe a za druhe to zveda sanci na to byt i prvni v expech.  Kdyz si vemes 8ckouvou arty, tak se ti prave podle me bonus pri palbe do vyssich tieru na expech projevi uz hure. Kdyz m 12 budes pizlat treba e 100 a seberes ji 2000 hp + trefis dva papiraky a udelas celekem treba 3500 dmg na 7 tieru, tak sance je uz na splneni velka. Ale u 8ckove arty uz budes muset nastrilet treba 4500-5000 dmg. Pritom ty dela co do sily jsou na tom defakto stejne.

 

 

pro predstavu:

 

shot_064.jpg
 
shot_069.jpg
 
shot_071.jpg
 
shot_075.jpg
 
shot_083.jpg
 
shot_085.jpg
 
shot_119.jpg
 
shot_122.jpg
 
shot_279.jpg
 
shot_282.jpg
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kupil jsem si dnes zpátky M-46 Pattona, byla to jedna z mých prvních lajn, mám tam tragický staty, tak si říkám že si je vylepším. Pár dobrejch bitev, ale tahle mě dostala. Celou hru prohráváme, zbyl jsem s naší artynou proti tuším šesti, ubráníme base, všechny dostaneme zbývá poslední rudá M12 a ta mě samozřejmě vyndá za 370HP(jediný dmg za hru co dala) a naše 9T arty jí netrefí a dá jí splashem za pár HP. Takhle zkažená jinak parádní bitva. Pro zajímavost dávám replay, zajímavý je to až pár minut před koncem.

http://wotreplays.com/site/2287646#abbey-balvan75-m46_patton

 

Edit: Prosím o radu zkušené artynáře. Jak mám najíždět takhle na konci bitev na artyny,aby mě nedostaly? Nějak jsem se to za skoro 30k bitev nenaučil.

Co se artyn týká, tak nejnebezpečnější na závěr bitvy jsou ty co nemají žádný nastřílený DMG. M12, když na to přijde, tak se netrefí ani na 75 m nebo 3x za sebou mine stejné místo. Po 4-5 výstřelu s 0 DMG není třeba ani moc odměřovat.  Nebo přijde opak a po šťastném IK na začátku bitvy se již enemáci nemusejí včetně těch papírových ani moc schovávat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

WOTko zase začalo působit depresivně. Moc špatné náhody, a objektivně posouzeno, spíše dlouhodobě. Teď jezdím HT No.6, VK4502 a Panthera II. Vezmu konkrétně dnešek, kdy už nemám chuť hrát:

VK - 1 bitva, Step, 3x arty

HT No.6 - 3 bitvy, Prochorovka, Murovanka, Redshire, vždy 3x arty. Zabit artinou 3x.

Panther II - 1 bitva, Stalingrad, 1 arty1

 

S Heavinami dostávám otevřené mapy a dosti artin. Díky XVM smrtelná kombinace, všechny hry to po mně lítalo minimálně od dvou, jakmile jsem zasvítil. Což je nehratelné, i když jste na topu, protože nikam nemůžete tlačit a nic tvořit.

No a s medky a lighty hraju převážně města - Ruinbergy, Stalingrad, Ensk. Což se hrát dá, ale otevřenější mapy by neuškodily. Tam pak ani tolik nevadí artiny. No mise na lightka jsem vzdal, protože čekat na vhodnou mapu (Malinovka), a aby se zadařilo, to je otázka měsíců. Bohužel, snad všechny spoty, kde se dalo celkem pravidelně naspotit jsou díky "úpravám" pryč.

 

No, to asi vše ...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak se mi nějakou záhadou podařilo  dokončit mise na T28 Concept. Spotovací se zadařila  po koupi T54lt hned ve třetí bitvě. Sešla se kombinace Prochrovky, správné strany mapy a kupodivu i týmu, který střílel na to, co viděl. Jen je škoda, že taková kombinace nastane tak jednou za 500 bitev. Za heavy se podařila na 4-tý pokus po týdnu- ani by nebyl takový problém těch 8k damage v součtu (jednou to bylo dokonce i lehce přes 14k), ale teprve včera jsme k tomu i vyhráli  . Takže tím mám počítám kliku ve WoT na hooodně dlouho vybranou. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem včera narazil na týpka s nickem Deda123 (http://cs.wot-life.com/eu/player/deda123/) . Tenhle týpek má všechny tanky za mise včetně T-22sr :blink2: . Opravdu nechápu jak ten člověk mohl za 9 dní (18.11. byla snad puštěna aktualizace 9.12) udělat všechny mise v běsnění a drcení oceli . Chtěl jsem se kouknout kolik bitev nad tím strávil, ale WOTLIFE ukazuje 393bitev za poseldních 30 dní, ale to bude nejspíš jen public .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechtěl jsem být otravný v denním hlášení, což se mi v minulosti, díky stále se téměř opakujícím podobným negativním příspěvkům podařilo.

Bohužel moc pozitivního toho nemám. Od 28.8. tedy za posledních 97 dní odehráno díky dovolené a dosti důrazné motivaci od WG jen 69 dní.

Srpen 28, 30    Září 1, 29    Říjen 8, 26,     Listopad 8, 10, 16, 20, 24 je seznam 11 výherních dní. Dlouhodobější win za 30+ dní byl na černém podkladu, kdy při nepříznivější konstelaci začínal číslem 3. Naštěstí diky Listopadu se podařilo za poslední 3 měsíce vytáhnout win a parádní 42,5%.

 

Poněkud mi zkazil radost odkaz na oficiálním webu na jednoho slabšího hráče. Při pohledu na jeho efektivitou jsem začal těžce závidět. Nick není podstatný a proto ho neuvádím, ale s jakou ležérností má lepší win než já. 

efektivni-hrani.png

 

Průběh bitev byl takový obyčejný co znají asi všichni hrající hráči, takže není o čem moc psát a potkat v bitvě hráče s win nad 60% zalezlého s LT někde ve 2-3 linii je jen nyní možná trochu častější.

 

Nyní mám v plánu doplnit garáž, kde mám 4 volné stání o další vyzkoumanou techniku v 50% slevě, kterou předpokládám o vánocích. Seznam čekatelů na pořízení:

Jap = I-Go/Chi-Ro (T2)

Brit = Stuart I-IV (T3)

Fran = H35 (T2), R35 (T2)

USA = T1 HMC (T2)

 

Pak se asi pokusím získat nějakou zajímavou misi pro neaktivní hráče.  

 

PS: V garážích mám techniky pro své hraní dost, tak s koupí nové nespěchám.     

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

proc to hraje tolik dementu??vzdyt je to **** vedle *****...dneska jsem vzal pres dyn.cetu par hracu s wnkem nad 1500 a co to bylo za dementy :sick: 2 vystrely a kaput..gg takovym hracum..a dnes rng prejicim cervenym,zlutym,zelenym ***********...wg vi moc dobre jak udrzovat ty demen ty ve hre...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nechápu, k čemu tady to forum je, když ne k pokecu o tancích (viz ruská sekce).

Říkal jsem si, že byjedu nějakého ruského X střeďáka - mám jenom BatCh a T25 - tak jsem strčil do MT-25 posádku a začal jezdit. A je to super tančík! Zábava převeliká. Akorát to leze do peněz, bez goldů je to dělo k ničemu.

 

A ještě dotazy - ta poslední mise lightů (5000 spot+DMG) je nutné udělat sólo? Tohle je poprvé, co si říkám, že bych potřeboval někoho do čety, jinak zatím vše onemanshow. A pokud ano, kterým lightem jste to zvládli? AMX13-90 na to stačí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak žen zkusím misi poškodit 6 vnitřních modulů. OK VK7201 na Hečkách. Vypnuto. Třetina HEček nedala jediné dmg. V bitvě se 3700dmg jsem poškodil 4 vnitřní moduly...

 

Ne díky :D Hečko s potenciálem 900dmg neublíží? ...

Zvedaku nato je najlepsia KV-2 alebo po novom aj japonske O-I, s tym to ide samo ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou se mi zdá, že se zvyšuje počet blbců ve hře. Lidi přestávají jezdit na tradiční přestřelovací místa. Takže jistá prohra. I s mm 62% na vítězství dochází k tragickým porážkám. Spousta hráčů má svůj winrate vyježděný v četách a nebo v klanech. Když jdou do hry samostatně tak neuhrají nic. Winrate by měl bát rozdělený. Public hraný sólo je úplně o něčem jiném než hrát v klanu nebo v četě. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Poslední dobou se mi zdá, že se zvyšuje počet blbců ve hře. Lidi přestávají jezdit na tradiční přestřelovací místa. Takže jistá prohra. I s mm 62% na vítězství dochází k tragickým porážkám. Spousta hráčů má svůj winrate vyježděný v četách a nebo v klanech. Když jdou do hry samostatně tak neuhrají nic. Winrate by měl bát rozdělený. Public hraný sólo je úplně o něčem jiném než hrát v klanu nebo v četě. 

Aky je rozdiel hrat v cete a v klane nechapem?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Aky je rozdiel hrat v cete a v klane nechapem?

To je velice jednoduché. Sólo většinou člověk hraje za sebe a nikdo mu v ničem nepomůže. Nemá podporu a kryté záda. V Klanu je to jasné, je to tým. A v četě tři tanky co se navzájem kryjí hrají taky jinou ligu. Hrát čistě sólo je nejtěžší a taky je to záruka horší statistiky. Tak asi takhle.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Načítání
×
×
  • Vytvořit...